SPX je jurnuo gore, ali je žestoko odbijen od trendline. Što opet ne mora obavezno ništa da znači, nafta je skočila jako, a zlato palo, definitivni znak da svi očekuju rast ekonomije pod čika Bajdenom. I BTC bi danas skočio da već ranije nije uleteo u ovu parabolu, sad više nema gasa za još gore. Ja sam dodao još malo altova za svaki slučaj, ali ostajem bearish i držim barut suv. S obzirom da mu je stranka na izborima prošla mnogo bolje nego on sam, jasno je da je Donald Duck za njih postao liability, ali se ipak drže uz njega, možda iz straha da svašta ne napravi dok je još na vlasti.
:dOpa Saj, sad si postao i mega-bull
Tacno tebe opisuje.
Danas kripto bas ocajno izgleda, volume je mali, ocigledno su oci uprte u nesto drugo.
Bice bolje
Tapatalk from Poco loco
U dobroj meri se slazem sa tobom. Ne vidim realnu primenu crypto novcica na PayPal-u. Druga stvar na PayPal se vrte male cife obicno su to iznosi 50-100$ koliko ce to pogurati cenu na gore veliko je pitanje. Nadam se cenom BTC od 20-22k$ . Tu bih izasao. Sad, da li cu docekati ne znam. Holdam vec vise od godinu dana. Ako smo preziveli krvarenje u 2019 valjada nas cekaju bolja vremena. Ono sto je sigurno kod crypta se nikad ne zna. Koliko moze da opali gore nicim izazvan toliko moze i da se sljusti dole bez realnog povoda. Vrlo oprezno. Savet za novajlije. Batalite dnevni trejd. Tu ce vas pojesi 99% Cekajte pozicije za izlaz koji ste zacetali. I nemojte da zalite ako ode vise od toga. Ispunili ste zacrtani cilj gledajte to sa te strane.Cela PayPal kripto priča je obična propagandna žvaka da bi se podigla cena akcija firme. Nikakve prednosti plaćanje kriptom ne pruža, zato niko to i ne radi. I sam sam pokušao da organizujem neku menjažu igrica za kripto, niko se nije interesovao. Tako da je sve to tresla se gora, rodio se miš. Dok god imamo koliko-toliko funkcionalan državni novac, kripto neće biti sredstvo plaćanja, kripto sad služi za druge stvari.
"640K is more memory than anyone will ever need on a computer" - Bill Gates 1981.Cela PayPal kripto priča je obična propagandna žvaka da bi se podigla cena akcija firme. Nikakve prednosti plaćanje kriptom ne pruža, zato niko to i ne radi.
Ja mislim da ti nisi baš pročitao poslednjih x poruka [emoji16]
Da, setio sam se toga tek kada sam poslao post.Gubi ako koristis njihovu platformu. Isto kao sto gubi kad koristis bilo kakvu menjacnicu.
Velika je razlika između šaljivog i toksičnog.x 'rekla kazala' poruka.
Ne razumem tvoj toksicni odgovor, ustvari razumem, nije se za dzabe ovaj forum raspao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari