nikornla
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2004
- Poena
- 1,905
meni za sada ovi rezultati deluju ok da kazemo... nesto manje od onih inicijalnih najava (sto je i ocekivano), ali ok u skladu sa cenom i svim prikazanim.... svakako treba sacekati nereferentne opcije, ali posto mi se ne zuri toliko, sacekacu da vidim sta AMD nudi.... svakako mi Nvidia prednjaci zbog DLSS-a, tako da sam poprilicno siguran da cu ici na tu opciju, ali potvrda ce leci tamo za neka dva meseca....
sto se OC-a FE verzije tice, mislim da se apsolutno ne isplati, a videcemo kako ce se u OC-u ponasati ostale karte... ja se najverovatnije necu ni cimati sa tim sem ako ne moze da se izvuce bar 10ak %... koliko je to realno, pojma nemam, ali s obzirom da grafa vec vuce do 320W, mislim da nista od OC-a...
sto se OC-a FE verzije tice, mislim da se apsolutno ne isplati, a videcemo kako ce se u OC-u ponasati ostale karte... ja se najverovatnije necu ni cimati sa tim sem ako ne moze da se izvuce bar 10ak %... koliko je to realno, pojma nemam, ali s obzirom da grafa vec vuce do 320W, mislim da nista od OC-a...