ja sam danas definitivno otkazao ultru......izvrsim prednardzbu drugi dan 07.08.2020,jedino na svijetu kod nas u BiH na stranici mog operatera nema da biras boju,ja u napomenu napisem velikim slovima iskljucivo bronza boja,oni me danas zovu da podignem telefon,pitam momka je li dosla bronza,kaze on meni samo 4 narudjbe iz Mostara bile i oni poslali 5 telefona,svih pet u crnoj boji,slag me trefio,pa kako samo crna koja je fujjjjjjjjjj,nije to taj telefon u crnoj boji,bar za mene......tako da sam im sve po redu i otkazao......rekao sam im fino,evo sto nas samsung krade za cip exinos,evo sto nam zakidaju za 5G model i 8 gb rama,jos nama vamo u BiH poslali samo crne modele koje niko ziv nece pored bijelih i bronze,tako da mi sada nije ni malo zao citajuci pojedine komentare da se telefon i dalje grije,da nisu popravili signal a i brate 11 pro max ga i dalje jede po pitanju kamera......jednostavno ostajem vjeran jabuci i cekam 12 pro max,a bio sam spreman da pruzim sansu samsungu,kazem na kraju mi drago sto je ovako ispalo