Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

2000+ mbps download, koliko li je to klasa iznad, koliko li to šije/dere konkurenciju koja kasni :D

To je mmWave, ne znam da li si video kako to radi? Potreban prijemnik na svakih 50m i optička vidljivost. Dovoljno je da se okreneš leđima i brzina pada na 200 MBit/s.

Sto se tice preorder kupovine ocigledno ce mi pre stici poklon iz Samsunga nego uredjaj :D

Izvini, ne znam da li sam te dobro razumeo. Ti si preorder-ovao telefon i još uvek ti nije stigao? Ako je to slučaj, onda su naši operateri i retailer-i stvarno smešni. Fora u preorder-u je da imaš telefon na launch-u. Lično nisam fan preorder-a, ali mogu da razumem da ljudi to rade zbog dobre akcije, poklona i slično. Ali kad ovako obesmisle preorder neisporukom na vreme, to govori dosta.

To je mmWave, ne znam da li si video kako to radi? Potreban prijemnik na svakih 50m i optička vidljivost. Dovoljno je da se okreneš leđima i brzina pada na 200 MBit/s.
To si u pravu, kako si rekao tako je macrus pokazivao na S10 5g modelu. Cim se skloni iza nekog objekta sa 1500 pada na 100.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Izvini, ne znam da li sam te dobro razumeo. Ti si preorder-ovao telefon i još uvek ti nije stigao?

Bas to,samo nije telefon u pitanju,al je uredjaj iz samsung unpacked asortimana (sto mu dodje ista prica kao i za Note,zato se povremeno i javim ovde)... cak sam uplatio i avans pre nekoliko dana.... i eto... CEKAMO!!! :D

Isto je i kod mene. Najcrnje je sto sam ja 1. na listi cekanja za Mystic Bronze u Telenoru i sto ga i dalje nema. A problem je u Roaming Electronics. Bar dotle dosezu moji izvori.
Da li Roaming zeza Samsung, ja ne znam... Znam da su bukvalno dobili po jedan telefon u proseku po poslovnici i da je to najcesce bio crni...

To sam saznao i putem telefona, i u razgovoru sa predstavnikom Samsunga, a imam i prepisku na email-u...

Lično nisam fan preorder-a, ali mogu da razumem da ljudi to rade zbog dobre akcije, poklona i slično. Ali kad ovako obesmisle preorder neisporukom na vreme, to govori dosta.

Nisam imao iskustva sa tom vrstom kupovine,ali vidim da su uslovi i posle 21.avgusta ostali isti (isto se dobija poklon),pa mozda cak za nijansu i povoljniji jer se u medjuvremenu desila reorganizacija paketa,tako da.... preorder izgleda znaci samo manji izbor i veci rizik (tipa da modeli ne valjaju,imaju mane za koje niko ne zna jer nisu kvalitetno testirani u javnosti do sada)

Zvao vip danas da sutra stize telefon.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Tek sada sam skapirao da nas je Samsung svrstao u zemlje petog sveta i dolazi nam Ultra sa 8gb rama.

Nije zbog rama, 8 mi dovoljno, ali ovo je pilićaranje na *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*skom nivou.

Želim fon jako ali moram preskočiti.

I Apple stvari često preskačem zbog bukvalnog silovanja u mozak kupca, tako da ću i ove.

Samo neki teški pad prodaje može da ih osvesti i nadam se da će se desiti.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Tek sada sam skapirao da nas je Samsung svrstao u zemlje petog sveta i dolazi nam Ultra sa 8gb rama.

Nije zbog rama, 8 mi dovoljno, ali ovo je pilićaranje na *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*skom nivou.

Želim fon jako ali moram preskočiti.

I Apple stvari često preskačem zbog bukvalnog silovanja u mozak kupca, tako da ću i ove.

Samo neki teški pad prodaje može da ih osvesti i nadam se da će se desiti.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Još samo 128gb da smo dobili i ne bi moglo jadnije!

^ samo polako, to ce biti sa S30[emoji16]

Jerry rastavio note 20 U. Exynos nema termalnu pastu niti bakar za bolje hladjenje, dok snap ima. Ne mogu vjerovati, pa gori su od apple sa macbookom i laznim hladnjacima [emoji28]. Sreca pa su im ciljna grupa prosjecni korisnici koji pojma nemaju sta su ove 2 stvari. 1400 evra [emoji15]. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mozda nema zato sto su to sto si gore naveo termalni provodnici. Sklonis termalne provodnike i nema vise vrelog telefona pozadi....videcemo kako ce se nositi on sa temperaturama. Cak i da budu vise temperature mozda ce se manje osecati u ruci jer ce je isijavati preko ekrana, rupa na sebi itd...nista mi drugo logicno ne pada na pamet. Note 9 je imao bakar.

Rekoh nije 108mp, isključio sam radi semplova jer neko reče da probam tako.

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

Ahaha, pobednička fotografija!!! Pravi traktor od telefona, još malo pa ćemo ih nositi na krkače... :d

1596532247-p5c-QIwnq.jpg

izgleda da 5G verzija nema bakar i termalnu pastu,dok ova nasa LTE koja se prodaje u Srbiji i BiH ima,jer momak je rastavio LTE verziju i u njoj je bakar

Ja danas svratio u poslovnicu i malo im obrusio i zapretio... A oni kazu da je suda frka, svi su kivni... No, zapretio sam ne produzavanjem ugovorne obaveze na tom broju (imam 10 br. u firmi), gde je pretplata onaj najveci paket i zvali su me posle pola sata da jave da u ponedeljak stize. Ne smeju da obecaju, ali uradice sve sto je u njihovoj moci...

Poslednja izmena:
ja sam isto to uradio kod bh telecoma pa su mi rekli da bronza dolazi krajem ove ili pocetkom sljedece sedmice,to su me juce zvali i tako mi rekli,da cu dobiti bas boju koju sam trazio a to je bronca.....vidim i kod vas kao i kod nas u bih samo crne telefone poslali

Ja vise imam trip da je do operate nego samsunga. Mozda im jeftinije da uvezu 4g telefon crne boje 20 komada. Nego da se uvoze razlicite boje. Ne bi me ni cudilo da ne mogu da poruce samo jednu bronzu ili 3-4 bronze nego da moraju odredjenu kolicinu da uzmu iste boje.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Rekoh nije 108mp, isključio sam radi semplova jer neko reče da probam tako.

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока
Koja je poenta tolikav senzor svesti na 12mp? Da bi bio pandan sa iphone? Pa ne funkcioniše to tako. Nije to nokia sa pureview procesiranjem. Ajde ako te ne mrzi okaci full rezoluciju

Nazad
Vrh Dno