Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Da da, ekran je bolji na iPhone-u, bio sam u čudu kad su bili jedan do drugoga.

Gledam da li je brightness na minimumu - ma jok, na pola.

'Oće neko Ultru? :d

Hahaha, za ekran masa njih kuka na xda,ispasce na kraju da je iphone ubedljivo najbolja i najisplatljivija kupovina
Brzo ce cena ultre dole

Neverovatno, posle Note 7 katastrofe je stvarno delovalo da su se uozbiljili, u smislu opšte kontrole kvaliteta.

Onaj Ricciolo je još pre izlaska Note 20 pisao na tw razne prozivke, na račun propusta i kontrole kvaliteta, a sada vidim da je nedavno postavio i ovo:
https://r1.community.samsung.com/t5/%EA%B0%A4%EB%9F%AD%EC%8B%9C-%EB%85%B8%ED%8A%B8/%EB%85%B8%ED%8A%B820-%EC%9A%B8%ED%8A%B8%EB%9D%BC-%EC%B9%B4%EB%A9%94%EB%9D%BC-%EC%8A%B5%EA%B8%B0-%ED%98%84%EC%83%81/td-p/6275106
The new FOGSHIP
ehm... Flagship from samsung
#Note20Ultra

For only 1.440 euro this device can produce all the FOG you need , anytime , anywhere !

they say is NATURAL , not an issue !
Umbrella

large

not only FOG ...
also camera GAP
#cheap assembly

you can find more issues here

Apple ove godine bukvalno i ne mora da ugradi 90Hz ili 120Hz panele u iP12, toliko imaju čist put, posebno u USA i Exynos Evropi.

Da da, ekran je bolji na iPhone-u, bio sam u čudu kad su bili jedan do drugoga.

Gledam da li je brightness na minimumu - ma jok, na pola.

Bolji ekran na iP generalno ili misliš na jačinu osvetljenja ''na pola''? To oko podešavanja jačine osvetljenja je najmanje bitno ali ako je sve ostalo inferiorno u odnosu na prošlogodišnji iP, to je onda bedak.

Poslednja izmena:
Ove godine definitivno nema dobrog telefona,svaki ima problem . Proslogodisnji modeli su opravdavali i ocekivanja i cenu donekle,ovogodisnji nista od toga

Ove godine definitivno nema dobrog telefona,svaki ima problem . Proslogodisnji modeli su opravdavali i ocekivanja i cenu donekle,ovogodisnji nista od toga
Zapravo nema dobrog Android telefona. Samo iPhone i Huawei.

Za sve preko $500 - samo iPhone i to bez da su izbacili novi model, katastrofa.

Pljuvali smo mi svojevremeno i N10+ ovde...
Falila nam odgovarajuća perspektiva [emoji3]...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa samsung je redovan za pljuvanje[emoji16]

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Kakav bre Huawei.
Ima odličnih Androida, samo se treba držati Snapdragon verzija, što je nama u Srbiji poseban problem ali to je neka druga tema. I treba sačekati malo sa kupovinom, kao i uvek, pa prođu prve serije, isplivaju QC problemi itd.

Sent from H8266

Hahaha, za ekran masa njih kuka na xda,ispasce na kraju da je iphone ubedljivo najbolja i najisplatljivija kupovina
Brzo ce cena ultre dole
U nemačkoj već ispod 850e kad odbiješ tj prodaš sluške koje daju uz telefon!
Zapravo nema dobrog Android telefona. Samo iPhone i Huawei.

Za sve preko $500 - samo iPhone i to bez da su izbacili novi model, katastrofa.
Zapravo ima...s10 lite [emoji56][emoji2960]

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

@Proday e ta cena je vec prihvatljiva za ono sta se dobije,samo jedan tel zasluzuje da kosta preko 1000e i na zalost to je drugi tabor

Znam...mada i taj ne zaslužuje bar dok mu usb-c ne ubace [emoji6][emoji106]

A po meni je i 850e previše za exy i 4h sot [emoji17][emoji849]

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Neverovatno, posle Note 7 katastrofe je stvarno delovalo da su se uozbiljili, u smislu opšte kontrole kvaliteta.

Onaj Ricciolo je još pre izlaska Note 20 pisao na tw razne prozivke, na račun propusta i kontrole kvaliteta, a sada vidim da je nedavno postavio i ovo:
Apple ove godine bukvalno i ne mora da ugradi 90Hz ili 120Hz panele u iP12, toliko imaju čist put, posebno u USA i Exynos Evropi.

Bolji ekran na iP generalno ili misliš na jačinu osvetljenja ''na pola''? To oko podešavanja jačine osvetljenja je najmanje bitno ali ako je sve ostalo inferiorno u odnosu na prošlogodišnji iP, to je onda bedak.
I jedno i drugo - lepše bolje i jače osvetljenje na iPhone-u.

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

Od svega mogućeg, najmanje sam očekivao lošiji displej... videćemo kad se slegne prašina kakav je u odnosu na S20U [emoji3]

Meni je ovako na N10+. Ako N20U bude isto, ja sam zadovoljan.

10h sot-a?? Ovo prvi put vidim iskreno ,pa ni na sd-u nisam nikada ni bio blizu 10h

Neverovatan sot, imam isti telefon godinu dana i ovo prvi put ovde vidim, lepo ako je tako [emoji3]

Evo i jos 2 ss:

EDIT: Bluetooth je ukljucen od 8h ujutro do 23h uvece zbog Gear S3 i kola. Lokacija se ne gasi. Na wifi mrezi sam 70% vremena. Ostalo su mob. podaci. 50ak poziva na dan, 20ak email-ova, sms i viber bar 50ak poruka na dan.
Uvece cca 2h YT i Chrome.
Kada gledam onaj Digital Wellbeing, daily average je 3h 59min tj 4h.

Poslednja izmena:
Ovo jr nemoguce osim ako oscetljenje nije na minimumu minimuma sa svim sinhronizacijama iskljucenim ,720p i konstantnim wi fijem
Da ostane 65% baterije sa 6,5h sota potpisujem da je nemoguce

Poslednja izmena:
Dark mode uvek ukljucen, rez. na max do pre nedelju dana, kada sam je spustio na fhd+ da bih se privikao na N20U.
Osvetljenje je adaptivno. To nikada ne diram.

Evo ss Digital Wellbeing:

Sto je najgore, ja cak nisam zadovoljan baterijom. Kako je tek kod vas?! Imao sam P30 Pro i ova ke bar 20% losija...

Ovo je N10+, jer sam cisto hteo da vidim da li to da ocekujem i od Ultre?
A sada ispada da ja imam jako dobar SOT, sto nisam ocekivao...

Ne kapiram sto vam je cudan SOT kod coveka? Pa pogledajte koje aplikacije koristi, samo mu chrome uzeo malo baterije, znaci surforanje na minimum ako se ne varam.
Od ostalih aplikacija (insta,yt, face, twiter i ostalo) koliko vidim ne koristis uopste?

I YT Vanced i Chrome su kumulativno na 2 do max 3h svaki dan, u proseku...

Od S3 sam svaku S seriju kupovao, plus 3 puta Note i S20 je prvi koji sam preskočio jer me S10+ nikada izdao nije, osim lošijeg signala. Hteo sam i Note 20 U preskočiti i danas odem da ga vidim u Telenor...

Koliko smešno svaki drugi telefon izgleda pored njega!!! Ne znam, ukusi se ne raspravljaju naravno, ali ovako lep telefon ja još držao u ruci nisam.

Znam, exy i lošija baterija, ali ovo je meni perverzija.

Stavim IP 11 pro od devojke i svoj S10+ pored i izgledaju kao bedne igračke.

Ako odem još jednom da gledam biću u ogromnoj dilemi.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Neces,ako budes gledao kako izgleda uzeces ga sigurno,on i n10 plus dva najlepsa telefona

N10+ i dalje među lepšim telefonima.

Mora razum pobediti, pa čekati neko sniženje koje će verovatno brže nego inače.

Da je SD verzija ovde ne bih ni razmišljao iskreno i pored ove ludačke cene.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Vrh Dno