Meni su u MTSu rekli da ce kasniti nekih 7-10 dana... mada je kod mene u pitanju tablet,al kontam da je ista pricaKoliko vas sa preordera u SRB je dobilo telefon i kod kog operatera?
Nov sam kad je kupovina uredjaja u pitanju,ali sam visedecenijski korisnik mnogih paketa....Ako si nov korisnik onda da, u suprotnom ne bi trebalo.
Kada su ti to trazili i koliki iznos? Uz koju tarifu?
Uzeo Ultru u subotu u Telenoru.Koliko vas sa preordera u SRB je dobilo telefon i kod kog operatera?
Uzeo Ultru u subotu u Telenoru.
Послато са SM-N985F помоћу Тапатока
Meni je ovo ok, kao neko ko voli S Pen uređaje, širenje dostupnosti, pa i teorijski niže cene će dobro doći...Još kada bi još neki proizvođač napravio nešto slično...Ja ne želim da poverujem u ovo:
https://www.gsmarena.com/report_sam...ies_to_be_replaced_by_z_fold_3-news-44899.php
Ok,hvala punoVideo sam da si pitao, nisam jos stigao da probam(2 male bebe ne daju bas puno vremena za cackanje telefona [emoji23])
Pokušaću veceras pa javljam [emoji6]
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Očekivano i vrlo mogućeMeni drugar jos ceka u vipu. Jel moguce da je ovako jak ekran?
https://youtu.be/p6OcmT18R-I
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Mislim da je do mene, pošto sam gledao da bude što manji odsjaj od dnevne svetlostiJos ce te vi mene razuveriti i odvratiti od kupovine. Ispasce da treba da se zahvalim Telenoru sto su napravili previd ili sta vec
@ Filip83
Jesi slike u oglasu za Note 10 + pravio sa N20U?
Ako jesi, na svim je omasen fokus. Da li je do tebe ili do telefona?
Slažem se, ali kada se stave jedan pored drugog mnogo lepši u odnosu na IP11 pro max i odaje utisak punokrvnog flagship fona.Oooozbiljno veliki telefon je ovaj Ultra. Po prvi put u životu sam zažalio što sam uzeo telefon naslepo, ovo je definitivno preko neke granice udobnog korišćenja.
Druga stvar - ova grba stvarno štrči. Nisam hteo da stavljam case jer je ionako dovoljno glomazan, a i lep je da bi bio u case-u, ali zbog te grbe na zadnjoj strani ću ipak morati.
![]()
Ovako na telefonu ip11 meni izgleda bolje
Sad sam skinuo punu rezoluciju po meni bolji ip11 mada mi cudno da je vas ovolika razlika bar meni. Nisam ni ja strucnjak za fotku ali ovo se vidi bas ta je bolje
Da li ti je scene optimizer mozda bio ukljucrn na note-u?
Sad kad gledam na tv- u skinuto u punoj rezoluciji sa tvog linka ip11 mi je za klasu bolji ali bukvalno za klasuIsključio sam flash i scene optimizer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari