Vidim ja da mi je poznat način pisanja...Alfi, ti li si?
Pa ti bi trebao da se složiš sa mnom?![]()
Zakonski je regulisano tako da su oni DUZNI javno da objave na svom sajtu ili da ti posalju na email promenu ne manje od 30 dana, ako su to uradili i ako ti imas tu racun i tvoja je obaveza ili duznost da pogledas sajt ili mail i upoznas se sa novonastalom odlukom banke.Recimo da je banka odlucila da umesto ovih 150din, pocne da naplacuje odrzavanje 1500€ mesecno. Da li bi to isto moglo ovako da prodje po automatizmu "smatracemo da se slazes ako ne otkazes na vreme racun".
Nije li logicnije da kazu "ako se slazete sa novim uslovima, morate da dodjete i potpisete novi ugovor"?
Ko zna koliko ljudi ne otvara email, ili su se registrovali na neki email koji ne koriste. Kako je ovo u opste legalno?
Znam da kasnim sa pitanjem par meseci, ali ovaj slucaj jo anne me je zainteresovao za ovo. Ona sigurno nije jedina osoba koja je tek sada primetila da joj skidaju novac sa racuna.
Jedna od najvecih banaka kod nas ti nudi upravo to - da ti odrzavanje racuna bude besplatno, ako zarade dovoljno na tvojim karticnim transakcijama. Da li koristis to, i zasto ne?
Da to je moja banka ali moras recimo 40000 mesecno preko kartice da potrosis ako potrosis 20000 onda ti je 50% manje odrzavanje.Neko je pominjao Societe Generale bivsi u tom kontekstu negde koliko se secam
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Naravno.Jel se može online preći sa starter paketa na osnovni? Reaktivirao sam karticu, misleći da mi bude dodatna čisto da je imam, treba za do mesec dana da mi stigne. Posle vidim da su počeli da naplaćuju 150din. a to mi ne odgovara jer već plaćam u drugoj banci za ovaj račun gde mi leže plata.
Sent from my POCO F1 using Tapatalk
Šifra 289.Pozdrav,
Zamolio bih, ako moze neko da mi pokaze kako se popunjava plaćanje karticom za konkretno struju.
Hvala![]()
Sent from my LDN-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari