Kod mene bas i ne merim internet svakodnevno jer ne vidim problem sa njim. Telefon retko kad ukljuci na wifi. No primetio bih da nešto nije kako treba.
U poslednje vreme kad god merim ping je 4-6ms i 119/15Mbps.
Tv isto tako radi ok.
To za uveče ne znam. Toremti guraju na 8mega bajta bez problema tako mi namesteno.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Blok 63, posle 21 časova . Kada stavim speedtest da ide do Radius Vektor servera onda je ok 110/15 - ping 4-6. Kada ga odmah zatim postavim prema nekom drugom serveru, npr prema Orionu ili nekom u Novom Sadu, pada drastično na 15-35/15 - ping 65-80.Jedino što primećujem su veoma blagi lagovi u igrici. Preko dana sve savršeno, 115/15/4. Ne uzbuđjem se preterano jer u to vreme i ne koristim nešto preterano kompijuter, ali ako neko može da mi kaže zašto tako drastična razlika uveče kad merim brzinu prema različitim serverima. Takve probleme sam inače imao posle 19 sati, zvao sam pre 10 dana tehničku podršku, oni resetovali daljinski ruter i situacija se "popravila", prestali lagovi posle 19 sati. Sinoć me zovu iz RV oko 18:30 da bi došli kod mene oko 19 jer sam tada prijavio probleme. Ja im kažem da nema potrebe da se muče jer je kako izgleda sve sređeno. Oni mi kažu da su neki radovi bili i da je to možda stvaralo "šumove". Neda mi đavo mira, ja sinoć oko 21 odradim speedtest i dobijem opet gorenavedene rezultate.
Poslednja izmena: