bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
"Obaveštavamo vas da je sajt #N1info pod novim napadom i ponovo je oboren!"
Sta rade ovi Kinezi..
Hoce objektivno da se informisu:smoke:
"Obaveštavamo vas da je sajt #N1info pod novim napadom i ponovo je oboren!"
Sta rade ovi Kinezi..
Hoce objektivno da se informisu:smoke:
Po mom misljenju, ni jednima ni drugima ne pada na pamet bilo kakav dogovor...vec je ovo predstava za narod....
Moze. I to četvrti televizor u kući. Radijus kumodražMozes naci kanale al nemozes gledati bez ci modula i kartice.
Kakve ovo "super" televizore prodaju?
Sve se nema para a reklame pljušte preko cele naslovne.![]()
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Pa kako moze kod tebe, ja zivim par stotina metara niže i ne radi na četvrtom i petom TV- u ( oni su bez CI modula ). Isto Radijus V.Moze. I to četvrti televizor u kući. Radijus kumodraž
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Beogrid je to prodavao za dinar.Što bi rekao narod, "Lako je tuđom gu.z.ic.om po gloginjama mlatiti".
I kod mene je uzas net, inace je uvece lose uvek ali sad je bas uzas:
https://www.speedtest.net/result/8988058337.png
Pre sat i po sam igrao nesto online i tacno u 19h pocinje da trokira i stalo skroz. Onda sam restartovao modem i nije mogao da se zakaci vise od pola sata. Blagi uzas.
Imam 60/8Mbit, Svilajnac isto.
Ljudi šta je sa ovom Supernovom i brzinom interneta u večernjim satima!?
Bukvalno svako veče od 20h pa sve do 24h brzina se prepolovi a u neko vreme i trostruko smanji!
Paket koji imam je 120/15 Mbps.
Kad testirate brzine interneta da li koristite RV server ili mts server?Posto mi na RV sve savrseno dok na ostalim serverima katastrofa?
Pogledajte prilog 280792
Pogledajte prilog 280793
Isto druze isto,svako vece od 20h do 00 ili do 01h...Zvao 50 puta,pisao mail 50 puta,pisao Ratelu,probao fino,prbao svadjom...Preko dana sve savrseno i onda od 20h katastrofa.Bio njihov serviser 2 puta testirao ujutru i kaze ovo meni sve super:d,pa majstore kazem vam 100 puta da je uvece problem,ali on mora da utvrdi da je zatekao sve kako treba.
Sacekacu jos 10ak dana ako ne rese idem dalje.
Pogledajte prilog 280801
Pogledajte prilog 280802
Pogledajte prilog 280803
Pogledajte prilog 280804
Cek taj CMTS treba da zamene za moj kraj ili kako to vec ide,da znam za sta da se hvatam da kukam?
Kad bi znao još od kog provajdera dobijaju net, nebi lupao ovako gluposti. A optika je do doma zdravlja.Cuti danas bio do doma zdravlja pa celo prepodne nije im radio internet do 10 sati kad sam dosao na red proradio za jedan uput sta da je bilo nekom hitno i ko tu sad odgovara ako neko umre jer nije recimo nijemogao da dobije uput za beograd slogira se hitno je krajnja neozbiljnost od supernove resio kad istekne ugovor raskidam sa njima. A onda je pitanje sta onda tv mi i ne trema meni matorcima cu da nabavi antene i ovako gledaju par kanala ameni za net videcu ugovor mi istice tek sledece godine u julu.
Ja tih problema nikad’ nisam imao, prethodno Kopernikus, sada SN. Za merenje, server uvek koristim Telenor Beograd, tako su mi rekli. Nikad’ smanjeni protok nisam imao, ali wifi, to je stvarno katastrofa. Imam onaj stari paket, 150/20 mbps, u sobi gde mi je ruter, maks 50 mbps preko wifi, Cbn ruter.
Sada cekam da dodje neko iz tehnicke sluzbe da proveri da li podrzavam 350 mbps, ako da, uzimam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Care paket je 120/15, smanji malo tu ribu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari