Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene bas i ne merim internet svakodnevno jer ne vidim problem sa njim. Telefon retko kad ukljuci na wifi. No primetio bih da nešto nije kako treba.
U poslednje vreme kad god merim ping je 4-6ms i 119/15Mbps.
Tv isto tako radi ok.
To za uveče ne znam. Toremti guraju na 8mega bajta bez problema tako mi namesteno.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Blok 63, posle 21 časova . Kada stavim speedtest da ide do Radius Vektor servera onda je ok 110/15 - ping 4-6. Kada ga odmah zatim postavim prema nekom drugom serveru, npr prema Orionu ili nekom u Novom Sadu, pada drastično na 15-35/15 - ping 65-80.Jedino što primećujem su veoma blagi lagovi u igrici. Preko dana sve savršeno, 115/15/4. Ne uzbuđjem se preterano jer u to vreme i ne koristim nešto preterano kompijuter, ali ako neko može da mi kaže zašto tako drastična razlika uveče kad merim brzinu prema različitim serverima. Takve probleme sam inače imao posle 19 sati, zvao sam pre 10 dana tehničku podršku, oni resetovali daljinski ruter i situacija se "popravila", prestali lagovi posle 19 sati. Sinoć me zovu iz RV oko 18:30 da bi došli kod mene oko 19 jer sam tada prijavio probleme. Ja im kažem da nema potrebe da se muče jer je kako izgleda sve sređeno. Oni mi kažu da su neki radovi bili i da je to možda stvaralo "šumove". Neda mi đavo mira, ja sinoć oko 21 odradim speedtest i dobijem opet gorenavedene rezultate.

Poslednja izmena:
Kad pustis strance u medije.. Zasto ne bih po primeru civilizovanih amera i engleza koji su dali sve od sebe da ugase/izbace/sto jace istisnu RT sa svog prostora i mi tako uradili naprimer sa United Media i N1? Ili Srbija nema pravo? A kako civilizovan svet na koji se mnogi ovde ravnjaju moze to da radi? Dupli standarti, zar ne?
I cisto onako komentar za clanak N1, jer vidim da su neupuceni: predsednik jedne drzave vise puta je optuzivao medije za fakenews. I ta drzava nije Srbija. Razmislite o tome.

Poslednja izmena:
Kad pustis strance u medije.. Zasto ne bih po primeru civilizovanih amera i engleza koji su dali sve od sebe da ugase/izbace/sto jace istisnu RT sa svog prostora i mi tako uradili naprimer sa United Media i N1? Ili Srbija nema pravo? A kako civilizovan svet na koji se mnogi ovde ravnjaju moze to da radi? Dupli standarti, zar ne?
I cisto onako komentar za clanak N1, jer vidim da su neupuceni: predsednik jedne drzave vise puta je optuzivao medije za fakenews. I ta drzava nije Srbija. Razmislite o tome.

Iako je bilo pokušaja, RT ipak postoji i radi i u SAD i u UK. Ko hoće samo domaću televiziju i domaće operatere, uvek ima mogućnost da se odseli u "civilizovanu" Severnu Koreju.

Poslednja izmena:
Ja sam i pobegao sa Supernove aprila prošle godine, jer sam pretpostavio da će do ovoga jednog dana i doći.

Znajte da u EX Yugoslaviji postoji puno dobrih ljudi, koji dele liste potpuno besplatno. Vaše je samo da imate dobar internet, android stb, i da instalirate android aplikaciju STBEmu. Učite kako se aplikacija podešava, kako se ubacuju linkovi i MAC adrese, pretražujte fejsbuk grupe koje se ovim bave. Ja imam sve kanale, čak i više nego što mi treba i to potpuno besplatno.

Ko baš želi, neka se javi u inbox za više detalja.

Pogledajte prilog 280757 Pogledajte prilog 280758 Pogledajte prilog 280759 Pogledajte prilog 280760

Koji url si koristio s kojim imaš nova sport? Ja sam isto zbog ovih problema/prepucavanja krenuo da koristim kodi pre neki dan, ali nemaju nova sport

Problem sa strimovima na Kodiju je sto se stalno baferuju, i to jako nervira kad je sportski prenos u pitanju. Doduse ja sam probao Balkan Green, ako ima nesto bolje neka neko kaze.

Na stranu što nema mogućnosti, i ono što može neće skoro niko u Srbiji da plati, zaboravio si odakle si otišao.

Imam drugove koji bi mogli da plate ali neće, lakše im da kukaju kako nema redovnih prenosa, npr NBA.(do ove sezone) na SK je bilo 1-2 utakmice nedeljno do plejofa, potom bi pojačali a ful prenosi su bili tek od finala konferencija.
Eto, sad vec znas i sta zaboravljam...
Itekako placaju ljudi i to iz srb, jer ni jedan prenos ne nudi toliko opcija za fanove f1 kao direktan prenos od strane f1, gde sam biras kamere, svaki bolid ima vise kamera za biranje, cujes svu komunikaciju iz timova, nema reklama, vidis full garaze i osoblje... sam sebi si reziser.
Imas na yt full trke iz kamere jednog bolida, to ti je to.
Preskupo ti je? Imas iptv liste, boxove na crno bla bla... Reseno.

...riding on 720p...

Vec satima nema interneta a svi kanali kockaju. Supernova Sremska Mitrovica

Problem sa strimovima na Kodiju je sto se stalno baferuju, i to jako nervira kad je sportski prenos u pitanju. Doduse ja sam probao Balkan Green, ako ima nesto bolje neka neko kaze.

Probaj STB emu moze da se nadje dobra lista koja radi . Ima to da se nadje po raznim forumima i bar kod mene zavisi od liste ali bolje radi nego na kodiju.
(naravno pricam o besplatnim listama)

Poslednja izmena:
Probaj STB emu moze da se nadje dobra lista koja radi . Ima to da se nadje po raznim forumima i bar kod mene zavisi od liste ali bolje radi nego na kodiju.
(naravno pricam o besplatnim listama)

Tražim po netu već sat ipo vremena bilo šta vezano za to, forume, klipove, linkove, mac-ove, bez uspeha, i neke koje sam našao, izbacuje your stb is blocled, call the provider

pozdrav ljudi, idem sutra kod roditelja da im instaliram tesla tv (uzeo sam im za spavaću sobu) pa pošto imaju od supernove stb a ne modul i karticu, zanima me da li id alje puštaju preko dvb-c kanale da se slobodno mogu gledati da znam šta da očekujem kada mi pretraži kanale?naravno, povezaću im i uređaj nego čisto da znam

Nema ništa slobodno sve je zaključano na DVB c

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

ok druže, hvala ti, čini mi se da je pre bilo, možda i grešim. nema veze, tu je i uređaj, a možda im uzmem i moduli karticu ali za sada ovako

Pa bilo jeste,više nema

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Ima nekih 20ak otključanih. Krseva

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Zavisi na kom delu mreže, i koji je ex provajder. Ja još uvek imam 52 analogna kanala npr :D

Jel možete molim vas da mi date link foruma, ili bilo šta drugo za taj spisak za stb emu app, zainteresovali ste me videvši da ima nova sport, znam da nije u okviru ove teme, ali nzm ni gde drugde da pišem o tome, stv ništa nigde nisam našao o tome

Mali off
https://youtu.be/ukc_0zfILhA
Ovo je dovoljno za početak. U komentarima i daljim guglanjem ćeš lako naći sve.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kakve ovo "super" televizore prodaju?
Sve se nema para a reklame pljušte preko cele naslovne.
7242e54dcc30353514ceb3350171f97f.jpg

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Pa ti placas te reklame i televizore :)

...riding on 720p...

I ovo zavisi od toga koji je exprovajder,nisu kod svih zaključali.

Odnosi se na bakarin post o zaključanim kanalima

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vox televizori su u pitanju.

Nema nista od toga,

pa oni ni jednu izjavu nisu dali, samo su pustili novinare da ponavljaju ko papagaji da je telekom iskljucio N1

A kada im se pokaze papir oni kazu pa istekao je ugovor i tako u krug...

"Obaveštavamo vas da je sajt #N1info pod novim napadom i ponovo je oboren!"

Sta rade ovi Kinezi..

Nema tog PPV boxa za pojedinacne sportske i druge dogadjaje jos uvek kod nas, ako se ne varam.

Nešto najbliže tome ti je EON box tako što možeš aplikacije tipa Eurosport Player,HBOGO,NBA,RTS planeta... instalirati na njemu.
A to što pojedinci zagovaruju ppv kod samih operatera nedaj bože da zaživi ovde, pošto onda više verovatno ništa zanimljivo od sporta niko od nas ne bi mogo da priušti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno