Moje pitanje od jutros, kao nastavak na pitanje koje sam im juče postavila o raskidu ugovora:
"Poštovani,
u stvari, u našem ugovoru stoji i Član 13. u kome između ostalog piše:
"Korisnik, ako se nameravanim izmenama bitno menjaju uslovi pod kojima je Ugovor zaključen na način koji nike na korist KORISNIKA, ima pravo na raskid Ugovora saglasno sa odredbama Opštih uslova uz izmirenja svih dospelih obaveza. Ukoliko KORISNIK u periodu do dana stupanja na snagu i početka primene izmenjenih uslova, pisanim putem, ne raskine ugovor, smatraće se da je prihvatio predmetne izmene."
Za mene je ukidanje ovoliko bitnih kanala, bitna izmena uslova pod kojima je Ugovor zaključen.
Da ne spominjemo da ste nas morali obavestiti mesec dana unapred, (što takođe piše u istom članu Ugovora) pa da mi imamo taj rok za raskidanje ugovora.
Ali vi nas niste obavestili, već ste samo ukinuli kanale, i obavestili nas istog toga dana.
Ako imate imalo poslovne etike, dozvolićete raskidanje ugovora samo uz izmirenje dospelih obaveza.
Hvala Vama na razumevanju."
Njihov odgovor, stigao malopre:
"Poštovani,
Obaveštavamo Vas da u skladu sa članom 11, stav 4. Opštih uslova Ugovora, vlasnik KDS-a ima pravo izmene izbora TV programa u okviru izabranih digitalnih paketa.
Takođe, u skladu sa članom 37. Opštih uslova Ugovora, vlasnik KDS-a ima obavezu da, u toku trajanja ugovornog odnosa, korisniku, u okviru izabranog paketa, obezbedi korišćenje minimalnog broja kanala (vrsta kanala).
Srdačan pozdrav,"
Ko razume, shvatiće...