Rok za plaćanje decembarskog računa je bio 15.01. Ova nenajavljena promena je bila 18.01 u januarskom obračunskom periodu koji na naplatu dolazi u februaru, do 15.02. 30 dana je rok za eventualni raskid tako da je sve do 18.02 ok u tom smislu. Bitno je da se januarski račun ne plati recimo 8.2 a onda se neko 13.02 seti da bi ipak raskidao... To ne može.Ko sutra raskida ugovor NE PLAĆAJTE NIŠTA
Ako platite poslednji račun, to znači da ste pristali na nove uslove!
Naravno da nije do love već izbora.. Dobrim delom.. Uradiće kao i uvek SVE da nas zajašu još 4 godine, za koje će da pokradu još pitaj boga koliko milijardi naših para a i tuđih na ugrađivanju u investicije i sl. A kad dobiju izbore, a dobiće ih, onda se možda i dogovore...
Pošto je sad nekih milion korisnika u dilemi zbog ukidanja raznih kanala (ptt/sbb/supernova) da li ima dal nema pravo na raskid.
U pravu si, promakla mi je NS.ima i sk hd, nova sport, a na nova sport je nfl
Da li misliš da zive od gledanosti. Oni su cerka firma cnn-aDa je mala gledanost ne bi opstao 5 godina.
Zive zbog interesa naravno, ko god da ih finansira. Ali su bar objektivni i ponasaju se isto prema svima. Mnoge stvari ne bi znali da nema njih, Danasa i slicnih.Da li misliš da zive od gledanosti. Oni su cerka firma cnn-a
A bas ce N1 da mi kaze za koga da glasam. Ako ne mozes da odlucis svojom glavom, ne pomaze tu ni 100 kanala tipa N1...Sistematski se sve radi. Otkupili sve nacinalne kanale, otkupili kablovske i formirali SN, ni jedan jedini slobodan nacionalni kanal nema, jos ukines i N1 i olaaa. Ispires mozak narodu. Propaganda. Najmocnije oruzje danasnjice. Pored toga trovanje farmama i sl genijalnim realty emisijama i gotovo sigurna investicija da dobijes glasove. Skretanje paznje narodu. Ali *mjau**mjau**mjau* vecina vidi onako kako mi drugi kazu, lakse im je nego da razmsisljaju svojom glavom.
Kako misliš da dobiješ nova s??[emoji23]Naravno da je SK vazniji, kao sto je i mom klincu najvazniji NickJr, pa ako ga ukinu nece biti srecan. Tako nekom znaci i taj N1 kao i cinjenica da nismo nikad dobili Nova S kanal.
A bas ce N1 da mi kaze za koga da glasam. Ako ne mozes da odlucis svojom glavom, ne pomaze tu ni 100 kanala tipa N1...
Послато са POCO F1 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari