Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je, u roku od mesec dana.
Ali imam neki osećaj da će ovo u roku od mesec dana da se reši, mislim da je ovde samo lova u pitanju, ništa više :)
Tako da ja ne bih žurio, ima još vremena...

Naravno da nije do love već izbora.. Dobrim delom.. Uradiće kao i uvek SVE da nas zajašu još 4 godine, za koje će da pokradu još pitaj boga koliko milijardi naših para a i tuđih na ugrađivanju u investicije i sl. A kad dobiju izbore, a dobiće ih, onda se možda i dogovore...

I ja bih vise voleo da dobijem kanale nazad nego da raskidam ugovor, da imam tu opciju (alternativa u vidu SBB-a). Mogu da uzmem Total TV ili EON, ali imam problem sa internetom i finansijski aspekt cele price. Ili da uzmem 30 Mbit kod Supernove kao fizicko lice za 2000din, 75Mbit kao pravno lice za 2200 i onda da placam jos 1200-1500 za neki tv dok za 2600din imam sad 60Mbit i ovo sto ima u paketu. N1, SK i Novu S imam na Kodi pa kako radi, ako radi.

Ko sutra raskida ugovor NE PLAĆAJTE NIŠTA

Ako platite poslednji račun, to znači da ste pristali na nove uslove!

I ja sam poslao Ratelu za zvanično tumačenje! Pišite na:

[email protected]

Poštovani, 

Molim Vas za zvanično tumačenje u slučaju Telekomovog brenda Supernova a povodom jednostrane:

- promene sadržaja paketa
- ukidanje kanala
- ne obaveštavanje o promenama ugovorenih uslova
- ne obaveštavanje o mom pravu na raskid bez plaćanja ugovorne kazne

Poslednja izmena:
Pošto je sad nekih milion korisnika u dilemi zbog ukidanja raznih kanala (ptt/sbb/supernova) da li ima dal nema pravo na raskid.
Da je sreće ko već odlučuje ratel ili neko drugi pa da bude ko u Sloveniji jasno definisano zakonom šta je tačno bitna promena uslova. Da tačno definišu da li je to samo povećanje cene ili u to spada i (izbacivanje kanala, ako ti je internet manji od onog kojeg treba da imaš itd...) pa da ne mora niko od nas da razmišlja da li nešto dobro tumači i da li operater želi da ga prevari.
Da se konačno zna tačno kad korisnik ima pravo i zašto za raskid bez penala.

Predlog Supernovi: Povecati brzine interneta za nas preostale korisnike kojima nije bitan SK kao nagradu za lojalnost :) Za nekih 20-tak mb bi bilo fer :)

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Bolji predlog je da smanje pretplatu, net iovako moraju da povećavaju posetepeno u korak s vremenom. Jer ono što ide na SK neće naći nigde.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ko sutra raskida ugovor NE PLAĆAJTE NIŠTA

Ako platite poslednji račun, to znači da ste pristali na nove uslove!
Rok za plaćanje decembarskog računa je bio 15.01. Ova nenajavljena promena je bila 18.01 u januarskom obračunskom periodu koji na naplatu dolazi u februaru, do 15.02. 30 dana je rok za eventualni raskid tako da je sve do 18.02 ok u tom smislu. Bitno je da se januarski račun ne plati recimo 8.2 a onda se neko 13.02 seti da bi ipak raskidao... To ne može.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Naravno da nije do love već izbora.. Dobrim delom.. Uradiće kao i uvek SVE da nas zajašu još 4 godine, za koje će da pokradu još pitaj boga koliko milijardi naših para a i tuđih na ugrađivanju u investicije i sl. A kad dobiju izbore, a dobiće ih, onda se možda i dogovore...

I ja sam to rekao. Namerno izmisljaju razloge i pricaju da ih UM grupa ucenjuje, a istina je da im N1 smeta i da namerno nisu hteli da plate i obnove ugovor. Gomila "nacionalnih" kanala koji rade iskljucivo u korist vlasti, a posto idu izbori ne ide im u prilog da njihova "drzavna kablovska" ima kanal koji ce voditi kampanju protiv njih i pokusati da vec zatrovanom narodu otvori oci. Sto bi UM smanjivala sebi prihode? Nije malo broj onih u srbiji koji koriste SN. Ovo je cista politika i nema veze sa prepucavanjem SBB vs Telekom. Najgore je sto narod ispasta. Ispiranje mozga se mora nastaviti.

Sto se discavery, animal planet i sl tice iskreno msm da ce oni ostati. Videcemo. Poenta je da se "ukine" N1, tj smanji broj ljudi u Srbiji koji ga gleda. Sve se ovo radi smisljeno i planski.

Pošto je sad nekih milion korisnika u dilemi zbog ukidanja raznih kanala (ptt/sbb/supernova) da li ima dal nema pravo na raskid.

Mislim da je vec jedno pedeset puta receno da ima pravo na raskid cak su ljudi postavljali odgovore od podrske.

Ovo nema veze sa N1, vec sa parama,
nista njima nije smetao N1 da i dalje cami na 262 mestu
ne znam da li ste svesni kolika je mala gledanost tog kanala?

Budite bar iskreni prema sebi pa priznajte koliko ste ga sami gledali....e toliko su ga gledali i drugi verovatno i manje od vas.

Poslednja izmena:
Bukvalno ne znam u mom okruženju ko ga ima a ne gleda. Jedino mesto gde možeš i drugu stranu da čuješ. Ali to već nije tema.

I stvar je principa. Isto tako bih podržao da se neko buni što su mu sklonili Pink iako ga ne gledam. To je ugovorio i platio i to mora da dobije.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Da je mala gledanost ne bi opstao 5 godina.

Pa ono gledao sam i ja...pogledam vesti pa prebacim na nesto drugo :)

I ja bi da vrate N1 i ostale kanale bez obzira sto sam ga samo ponekad gledao

ima i sk hd, nova sport, a na nova sport je nfl
U pravu si, promakla mi je NS.

Već sam danas pisao da je ovo najpovoljnija opcija kao nadogradnja na postojeće SN pakete samo sto je to nažalost mnogima veliki trosak.

Meni je veći problem kako da obučim oca da svičuje sa SN na Total i obrnuto.

EON app mi pucala tačno 7 puta tokom prvog poluvremena, da li zbog njih ili SN neta ne znam ali znam da sam se poprilično iznervirao, prvi TD Kanzasa nisam video :mad:

Sistematski se sve radi. Otkupili sve nacinalne kanale, otkupili kablovske i formirali SN, ni jedan jedini slobodan nacionalni kanal nema, jos ukines i N1 i olaaa. Ispires mozak narodu. Propaganda. Najmocnije oruzje danasnjice. Pored toga trovanje farmama i sl genijalnim realty emisijama i gotovo sigurna investicija da dobijes glasove. Skretanje paznje narodu. Ali *mjau**mjau**mjau* vecina vidi onako kako mi drugi kazu, lakse im je nego da razmsisljaju svojom glavom.

Daj nemoj da se lazemo, kakav crni N1. Bas prestolonaslednika boli patka za taj kanal. To sto opstaje nema veze sa gledanoscu nego opstaje iskljucivo sto ga finansiraju stranci. Pare i samo pare su u pitanju u drzavi Srbiji...U mom okruzenju samo se zali za Sk, N1 niko i ne spominje a nije mali broj ljudi...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Komsija danas zvao za raskid rekli mu da mora da plati 3mes gratis i prikljucnu taksu 9900.Sutra idem u poslovnicu da vidim kako ce samnom

Naravno da je SK vazniji, kao sto je i mom klincu najvazniji NickJr, pa ako ga ukinu nece biti srecan. Tako nekom znaci i taj N1 kao i cinjenica da nismo nikad dobili Nova S kanal.
Da li misliš da zive od gledanosti. Oni su cerka firma cnn-a
Zive zbog interesa naravno, ko god da ih finansira. Ali su bar objektivni i ponasaju se isto prema svima. Mnoge stvari ne bi znali da nema njih, Danasa i slicnih.
Ako si gledao, uporedi direktora N1 i direktora Pinka, Sarapu i Miodraga Sovilja. Jedno je profesionalna televizija a drugo je najgora seljana koja postoji na ovim prostorima.
Sustina je da smetaju zato su i ukinuti.

Poslednja izmena:
Sistematski se sve radi. Otkupili sve nacinalne kanale, otkupili kablovske i formirali SN, ni jedan jedini slobodan nacionalni kanal nema, jos ukines i N1 i olaaa. Ispires mozak narodu. Propaganda. Najmocnije oruzje danasnjice. Pored toga trovanje farmama i sl genijalnim realty emisijama i gotovo sigurna investicija da dobijes glasove. Skretanje paznje narodu. Ali *mjau**mjau**mjau* vecina vidi onako kako mi drugi kazu, lakse im je nego da razmsisljaju svojom glavom.
A bas ce N1 da mi kaze za koga da glasam. Ako ne mozes da odlucis svojom glavom, ne pomaze tu ni 100 kanala tipa N1...

Svako normalan koga zanima sta se desava u ovoj nazovi drzavi je gledao I jedne I druge I na tome se sastoji sloboda da sam rasudjujes a ne jednoumlje I brdo pinkova, filmova,rialitija ... Nek vrate oni N1 I Sk a ja cu odluciti sta da gledam

Bravo za oba predhodna komentara, upravo tako. Sloboda izbora je osnova demokratije valjda.

Naravno da je SK vazniji, kao sto je i mom klincu najvazniji NickJr, pa ako ga ukinu nece biti srecan. Tako nekom znaci i taj N1 kao i cinjenica da nismo nikad dobili Nova S kanal.
Kako misliš da dobiješ nova s??[emoji23]

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
A bas ce N1 da mi kaze za koga da glasam. Ako ne mozes da odlucis svojom glavom, ne pomaze tu ni 100 kanala tipa N1...

Pitaj penzionere. Njima "nacinalni" kanali govore za koga da glasaju. Slusaju sve i svasta i veruju svemu sto cuju i naravno na osnovu toga glasaju. Nisu oni jedini. Mnogo je takvih koji ne razmisljaju svojom glavom. Proci ce i ovo videcete koliko se daleko ide zbog glasova i koliko je politika u svemu i da se upravo sve vrti oko toga. Da nema reklame i na njoj ne vids neki proizvod ili se ne prica o njemu jel bi znao da postoji? Ne shvatas koliku moc imaju mediji. Zivi bili pa videli.

Zalosno je sto eto ni krivi ni duzni ljudi ostaju bez sportski kanala, dokumetarnih i slicno.

Politika me uopste ne dotice, tako da su mi bitni samo ovi sportski kanali. Otislo je ovo na mnogo visi nivo za ova dva dana,nece se na ovome zavrsiti. Nekako sam ubedjen da ce se ovo resiti u skorije vreme, nadam se na nase zadovoljstvo.

Lepe reci ne vrede izgleda...

Posto je ponedeljak pa mozda neko ima korisnu informaciju, otvorena tema.
Zero tolerance na politiku, partije, izbore, zavere itd itd, sve sto je off i krsi pravila.

Poslednja izmena:
Kod mene je isto tako , meni je net 120/15 i to imam samo preko dana. Već od 20h krece žestok pad brzine i packet loss. To traje mesec i po dana. Dolazili dva puta da menjaju ruter bez obzira što im kažem da nije do rutera i da nije do mene već do nekog njihovog čvorišta. Kada im kažem da dođu popodne oni me otkače i kažu da nemaju ekipe koje rade popodne. Čak neki budu i bezobrazni pa kažu i nama je tako ,ili ako ti ne odgovara ti pređi kod drugog operatera. Kod nas jedini operateri su MTS i Supernova(S.Palanka). A ne zna se koji gore radi. Dok je bio Radijus nisam imao ni najmanji problem sa brzinom i radom neta.

Poslednja izmena:
"Poštovani, shodno članu 105. Zakona o elektronskim komunikacijama, stav 1. tačka 1. specifikacija usluga – sadržaj paketa (a to su usluge televizije/internet/fiksne telefonije, u zavisnosti od toga šta obuhvata konkretan paket izabranih usluga),obuhvata naročito podatke o mogućnosti za upućivanje poziva službama za hitne intervencije, uslovima za pristup i korišćenje usluga (uključujući i ograničenja), minimalnom nivou kvaliteta pružanja usluga i primenjenim merama za sprečavanje preteranog opterećenja mreže, vremenu potrebnom za otpočinjanje korišćenja usluga, ponuđenim uslugama održavanja i podrške, kao i ograničenjima u korišćenju terminalne opreme. Imajući u vidu navedeno, programska šema i garancija tačno određenih kanala nisu obhvaćeni sadržajem paketa, tako da to ne predstavlja osnov za raskid korisničkog ugovora shodno članu 107. Zakona o elektronskim komunkacijama, bez obaveza plaćanja troškova u vezi sa raskidom.

Ovakav odgovor sam dobio jutros..." da citiram jednog korisnika.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno