Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obično instalacija ostaje. Pošto su svi teške škrtice, jeftinije im je da ostave instalaciju nego da plate ljude koji bi to skinuli. Ne znam što ne bi iskoristio postojeću instalaciju?
Jer su oni po zakonu vlasnici i tog kabla od njihove kutije u hodniku do modema, jer niko sem njih ne sme da spaja i razdvaja , ispravite me ako grešim

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Beogrid kod mene ostavio instalaciju. Čak nisam morao da vraćam adaptere od uređaja kao ni daljinske upravljače, kablove od uređaja. Samo uređaje.

Meni nije jasno,
ako SBB dozvoli da se vrate SK i N1,
koji im je interes da recimo dolaze u Borču oko čega se vodi spor?

SN je jeftinija, imaće bolje kanale onda, SBB će samo biti optička veza i eventualno Nova S.
Pa ko bi prešao na SBB, osim onih koji žele optički internet ili možda oni koji imaju tehničkih problema koje ovi ne rešavaju?

Možda im je svo vreme bila ideja da prebace sav bitan sport na Nova Sport i tako budu u prednosti, i možda baš zato SN sada u tom b92 tekstu traži i taj kanal između ostalih.

U svakom slučaju, mute i jedni i drugi, a ispaštamo mi.

Nije da branim Telekom, ali koja je poenta da kupe Sportklubove ako ovi posle udarne prenose bace na Nova Sport, a ovamo ostave boćanje.

Najbolje bi bilo za sve nas korisnike kad bi razmenili sportske kanale, ali kao doplatne pakete jedni i drugi. Telekom da ima u osnovnoj ponudi Arene, SBB Sportklubove, a da ponude Arene kao doplatni paket za SBB, a Sportklubove za Telekom korisnike. Koga sport ne zanima ne mora da doplaćuje i svi zadovoljni.
Zasto nisu "bacili" te prenose kad su otvorili kanal a nagovestavali su zvezdu i partizan u kosarci, manchesterski derbi, united totenhem secam se tih utakmica jer su to najavljivali. Po pocetku emitovanja pa do jucerasnjeg dana su svi prenosi bili na sport klubovima. Ocigledno da nešto zakonski ne štima u tom planu oko novog kanala. Tako su teli da uteraju supernovi.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Zasto nisu "bacili" te prenose kad su otvorili kanal a nagovestavali su zvezdu i partizan u kosarci, manchesterski derbi, united totenhem secam se tih utakmica jer su to najavljivali. Po pocetku emitovanja pa do jucerasnjeg dana su svi prenosi bili na sport klubovima. Ocigledno da nešto zakonski ne štima u tom planu oko novog kanala. Tako su teli da uteraju supernovi.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Ni meni to nije najjasnije.

Možda je to bilo samo pokazivanje mišića pred potpisivanje novog ugovora. Možda su obećali određeni sadržaj na SK kanalima pa nisu smeli da menjaju dok traju ugovori. Ko zna...

Hm ...

Od kada je SN postala brand starih kablovskih operatera tj od kada su presli pod kapu Telekoma stvar se menja, nije to vise ista situacija kao nekada.
Zasto bi UG davala svoje kanale Telekomu a Telekom nece da da Arene SBB-u, time bi SBB-a gubio, samo razmisljam ...

Drzava moze da regulise kao sto je to uradjeno u Bih samo jedan od primera a ima ih jos po Evropi.

Sve vreme se držim van teme, ali na ovo moram da odgovorim. Ne volim da mešam politiku, i ne zanima me.
Ko je bilo kome od nas, ovde sa teme, zabranio da biramo? Niko nije rekao: "Ne možeš da gledaš N1 i on više ne može da radi u Srbiji". Ja takve izjave nisam video.
Ja imam MTS IPTV, i nikad nisam imao ni sportklubove (zbog čega mi je najviše žao), a kamo li N1 (koji me uopšte ne interesuje).
Eno imate svi total tv, platite 10-ak evra mesečno koliko je već pretplata i gledajte, niko vam nije zabranio.

Hoću samo da kažem da nema kršenja slobode izbora, ako se nekome ne sviđa ponuda Supernove vi uzmite drugi paket i rešite problem.

Preterali smo ovde sa pričama da je ovaj ili onaj zabranio ili dozvolio emitovanje tog i tog kanala u tom i tom paketu. Takve insinuacije su smešne.

Najbitnija stvar ovde je profit, tj. interes. Koliko sam ja razumeo, Supernova je u novom ugovoru zahtevala da pusti svima sve te kanale od UM grupe, što bi verovatno značilo i za korisnike mts iptv-a, ali se njima to ne sviđa jer onda oni nemaju Arene, pa će mts ponuda biti potpunija u odnosu na njihovu. Stvar je moći i tržišta, tj. para. I toliko o tome.

Ocigledno nisi razumeo moj stav pa da pojasnim. Ja sam za to da svi imaju sve, dakle da Supernova ima SK i Arene i da SBB ima Arene i SK. Da naprave kao dodatne pakete pa koga ne interesuje sport da ga ne uzima, isto da vazi za N1 ili bilo koji kanal.
Ovako kako je sada je da ima 270+ kanala na Supernovi od kojih ja mozda 80 ostavim u listi, dakle placam nesto sto ne gledam i ne koristim a pored toga sam uslovljen tv kanalima da bih imao net. Sada kada nema SK, N1 to su manje kanali koje hocu da gledam, a nemam. A imao sam do juce i kaznjen sam kao da nesto nisam platio. E taj osecaj je bezveze.
Sto se tice dodavanja usluge, ne bih dao ni 500din za SK i N1 jer mi nisu toliko vazni, kamoli 1200 koliko je Total TV. Plus zamajavanje sa jos daljinaca, boxeva itd. Ako cu vec da se mucim, tu je Kodi za dzabe.
A ovo za ako vrate super, ako ne, sta da se radi. I onako ce najbolji sport prebaciti na Nova Sport koji nismo ni imali.

Poslednja izmena:
Ok. Zapušili su usta svima. I ptt - u. 50 dinara po korisniku ako je mnogo onda stvarno [emoji16]
Više me zanima da objave ponudu za nova s i sport i SK. Ajde i to da vidimo

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Previsoka cena za jedan kanal vesti. I da je niža cena ne verujem da će to prihvatiti.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Ok. Zapušili su usta svima. I ptt - u. 50 dinara po korisniku ako je mnogo onda stvarno [emoji16]
Više me zanima da objave ponudu za nova s i sport i SK. Ajde i to da vidimo

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Nema sanse novu s i sport da ubace. Tim kanalima sbb kupuje korisnike.
Mozda, vrate ono sto smo do sada imali. I to bi bilo ok

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Mislim da je to previše za jedan info kanal

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Mnogo je!

Njihova produkcija, ako ovo vredi 50 dinara onda za sportske kanale ima da odvale cifru na koju niko ziv ne bi pristao.

Ako ne prihvate onda ce da nam umanje pretplatu koju su nam povecali od nove god

Nema sanse novu s i sport da ubace. Tim kanalima sbb kupuje korisnike.
Mozda, vrate ono sto smo do sada imali. I to bi bilo ok

Ja ni ne znam šta to ima na novoj s i nova sport. Zašto bi baš ti kanali privlačili korisnike?
Korisnike privlači internet. Ko pogleda cenovnike SBB-a i Supernove videće da upravo internet vuče televiziju.
Cene interneta i brzine kod oba operatera su obeshrabrujuce da se uzme solo usluga. Tako da je televizija kukavičje jaje. Bukvalno ti uvaljuju televiziju. A i telefoniju pride.

Kako mnogo? Na osnovu čega?

Cena: 0,4 Evra po korisniku (cena je bazirana na tržišnim uslovima i cenama koje Telekom Srbija Grupa plaća drugim kanalima)

Kako mnogo? Na osnovu čega?

Cena: 0,4 Evra po korisniku (cena je bazirana na tržišnim uslovima i cenama koje Telekom Srbija Grupa plaća drugim kanalima)
I na tarabi svašta piše. Mnogo je.

Pregovaraju sad za N1 a za Sport klub i Arene su se dogvorili da razmene [emoji3] mislim što je babi milo to joj se i snilo [emoji3]

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Od kad je digitalna u letu mogu menjaju ponudu; sta je to da ti nestane 10tak kanala, sitnica :D

40 centi za jedan info kanal i jos napisaše da su u obavezi da plate za sve Telekom korisnike.... To nije ono što je Telekom trazio

SK nisu ni pomenuli u ponudi...

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Što bi državna telekomunikaciona kompanija emitovala kanal poput N1 i još da plati?
To je apsurdno.

Poenta je da telekom ne želi N1 a united media to ovom ponudom želi da dokaže.

Da žele da dokažu ne bi tražili ni dinar za N1 nego bi ga dali gratis uz dogovor za SK

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno