Sve vreme se držim van teme, ali na ovo moram da odgovorim. Ne volim da mešam politiku, i ne zanima me.
Ko je bilo kome od nas, ovde sa teme, zabranio da biramo? Niko nije rekao: "Ne možeš da gledaš N1 i on više ne može da radi u Srbiji". Ja takve izjave nisam video.
Ja imam MTS IPTV, i nikad nisam imao ni sportklubove (zbog čega mi je najviše žao), a kamo li N1 (koji me uopšte ne interesuje).
Eno imate svi total tv, platite 10-ak evra mesečno koliko je već pretplata i gledajte, niko vam nije zabranio.
Hoću samo da kažem da nema kršenja slobode izbora, ako se nekome ne sviđa ponuda Supernove vi uzmite drugi paket i rešite problem.
Preterali smo ovde sa pričama da je ovaj ili onaj zabranio ili dozvolio emitovanje tog i tog kanala u tom i tom paketu. Takve insinuacije su smešne.
Najbitnija stvar ovde je profit, tj. interes. Koliko sam ja razumeo, Supernova je u novom ugovoru zahtevala da pusti svima sve te kanale od UM grupe, što bi verovatno značilo i za korisnike mts iptv-a, ali se njima to ne sviđa jer onda oni nemaju Arene, pa će mts ponuda biti potpunija u odnosu na njihovu. Stvar je moći i tržišta, tj. para. I toliko o tome.