tarantula888
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.07.2015
- Poena
- 275
Jaooj,ko je ovo pisao,neka nova sorta ljudi.
Jaooj,ko je ovo pisao,neka nova sorta ljudi.
U Intesi su mi rekli da i dalje idu osiguranja uz kartice, ali sajt je napisan tako da ispada da se ne daju vise ni uz jednu karticu, vec da vazi samo za kartice izdate do nekog datuma prosle godine.
Ako je neko dobio nove kartice (bilo skroz nove, bilo reizdavanje) u zadnjih part meseci, neka javi, to je najlakse da se proveri. Ali u Intesi sada sve kartice sa osiguranjima kostaju. Jedino isplativo je ko je Magnifica klijent, i dobije popust za Amex Gold. Mislim da i dalje Gold osiguranje uz nju nema premca, iako sada Sava Osiguranje ih drzi, a nije vise Generali (mada na sajtu Sava Osiguranja ne nalazim informacije o tom osiguranju vise!!).
Nisam siguran u prevodu.
+1 za oročenu... stoji na 3.7% iako u ugovoru u dokumentima lepo piše 4%.Meni se postojeća oročena dinarska štednja na 4% godišnjim ugovorom - sada u aplikaciji prikazuje kao 3,7%, dok se štednja po viđenju prikazuje 3% (godišnji ugovor), iako je sada 2,5%.
U jednom slučaju je samo promenjen prikaz ili i %?
Kako je drugima?![]()
Sta predlazes da stavim kao izjavu na toliki iznos? Znaci, pravno lice iz inostranstva mi uplacuje, njima nije bitno sta cu navesti ili priloziti svojoj banci kao osnov uplate...
Btw, jel to podrazumeva da idem u banku ili se izjava odradi elektronski? Tek sam otvorio racun u telenor banci pa ne znam kako funkcionisu (zamisljam ih kao virtuelna banka bez ljudi)
Vidim sada da je greška samo u app, a da je online piše kako treba. Prijavljeno.+1 za oročenu... stoji na 3.7% iako u ugovoru u dokumentima lepo piše 4%.
Treba im ovo prijaviti.
Nije isteklo oročenje.Kad istekne oročenje imaš pravo žalbe prema ugovoru koji si dobio kad si otvorio račun. Do tada se možda ispravi prikaz.
AirBnB. Presao je na drugu korespondentsku banku ili je poceo da salje sa BEN umesto OUR troskovima.Evo sad pričam sa kolegom, on preko TB prima uplate od AirBNB, kaže da su mu prvi put tražili izjavu elektronskim putem, napisao je osnov priliva "Ostalo" i rekli su mu da ta izjava važi godinu dana, evo i dalje mu ležu uplate bez problema, doduše počeli su da zakidaju neke sulude procente, sad mu je baš leglo 10€ manje nego što je dobio obaveštenje od AirBNB (tipa trebalo 80€ a leglo 70€) pa će da vidi ko je tu počeo da "kraducka"![]()
AirBnB. Presao je na drugu korespondentsku banku ili je poceo da salje sa BEN umesto OUR troskovima.
Zasto ne islacuje na PayPal/Payoneer? Premale su to sume da ide na racun!
Znam da nije isteklo. Napisao sam "kad istekne" jer nema svrhe da se cimaš. Niko neće smeti da te ošteti. Očigledno je da je reč o privremenoj grešci. Ljudi su u prelaznoj fazi, logično je da naprave ovakve greške. Sve se to ispravi usput.Vidim sada da je greška samo u app, a da je online piše kako treba. Prijavljeno.
Nije isteklo oročenje.
platni promet prema inostranstvu se obavlja u € !!! znači koju god valutu da imaš biće obračunata u €. znači prvo idu € pa ostale valute na kraju rsd [emoji41]Ako na racunu imam dolare i eure, i placam nesto preko neta u dolarima, hoce mi sa racuna skinuti direktno dolare ili ipak eure pa ce uraditi konverziju u dolare?
Pitam jer u ugovoru ovako pise: ukoliko na racunu postoji saldo na vise razlicitih stranih valuta, a da je transakcija na naplatu stigla u valuti razlicitoj od RSD, naplata ce biti izvrsena po sledecem prioritetu: prvo sa valute EUR (ukoliko postoji), a zatim sa ostalih stranih valuta i na kraju RSD valute, do namirenja punog iznosa transakcije, kao i naknaa i troskova nastalih po osnovu transakcije.
Sad npr. treba nesto da platim online 200usd, na racunu imam 200eur i 200usd, da li ce oni skinuti eure ili dolare? Po nekoj logici ako se ima dovoljno dolara, trebalo bi prvo oni da se skinu, ali buni me ovo iz ugovora...
To sam ga i ja pitao, kaže stavio je da uplate manje od 100€ idu na TB, a veće na Payoneer (nisam pitao zašto, valjda lakše da povuče sa TB kasnije)
Otvoriš meni pa biraš moji računi, zatim tap na karticu računa.Gde ste vi videli te procente za štednju osim u katakogu proizvoda, ja na svojoj štednji vidim samo iznos a ne i procenat kamate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari