I ja sam slicno razmisljao. Isto koristio S9+. Mate 20 Pro je u svemu bolji sem videu. Ja sam odusevljen.Nikad ni pomislio nisam da kupim bilo koji Huawei... Koristim samo Samsung S seriju, i imao sam sve modele.
Osim prednje kamere, nemam zamerki, baterija tu i tamo... ali ovaj rezultat na M20P me baca na razmisljanje...
Sent from my Samsung Galaxy S9+ using Tapatalk
A Ui će da promeni sa nekim launcherom?Ikonice mogu da se menjaju zavisno od tema. Tu imas i lancere pa gde biras takodje izgled ikonica. Ne mora sve da bude stock.![]()
Launcere nikako, ne volim to.Ikonice mogu da se menjaju zavisno od tema. Tu imas i lancere pa gde biras takodje izgled ikonica. Ne mora sve da bude stock.![]()
Sta kazete, ko odnosi titulu Benchmarkovog telefona godine? :d
Sta fali nova lanceru.
A Ui će da promeni sa nekim launcherom?
Vidim piše emui, meni, ikonice, znači ceo UiMa jedino EMUI ne mogu da svarim, meni i ikonice su uzas...
Sent from my Samsung Galaxy S9+ using Tapatalk
Dva ipo dana bez punjenja. Tokom dana kuci na nekih 40%,preko dana naravno da ide na 100%,nocu po gradu na oko 60%Na koliko ti je % osvetljenje? Dobra baterija, nema šta. Ništa manje nisam ni očekivao od Mate serije.
Onaj lik sa techtablets rece da ne moze neki launcher da se podesi kao podrazumevani, i onda svako "home" vraca na stock launcher. Jel to tacno?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari