Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ja sam sad odradio 9 kupovina koje su mi bile na čekanju u korpi. Kad sam pokušao jednu po jednu da obavim nije mi htelo prihvatiti kupone nego je prikazivalo samo akcijsku cenu za proizvod. Ali kad sam čekirao svih 9 odjednom i kliknuo BUY, skinulo mi je automatski cenu sa 63,5 na 56,3 EUR i prikazalo 2 vrste kupona i iznos koji je skinulo sa tim kuponima. Normalno kupovina preko android aplikacije.

Koliko je sad guzva i nista ne dolazi mogu zamisliti koliko ce trebati vremena za ove stvari narucene danas da stognu.

Dva meseca će samo u kini da stoji dok ne dođe na red za slanje :-devil-:

Rapoo miševi su dobri, pogotovo MT750 bežični, odličan i za gaming.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Taj je 22$ na Joybuy. Upravo naručio još jedan. :)

Poslednja izmena:
Meni je prekjuče stigao MT750 sa joybuy-a, za 3000 koliko je izašao sa carinom je odličan.

Kao fizičko lice ne možeš uvoziti ništa namenjeno za poslovanje.

ok, a manje mašinice za duvan? sa aliexpressa? manje vrednosti...
1 komad....

Poslednja izmena:
Imaš coupon rain na svakih sat vremena (treba biti na početnoj stranici par sekundi pre početka novog sata) dobija se kupon 5$ na kupovine preko 35$.

@virke

Posto pise da si iz Panceva , sto onda trazis po AE ?
Osim ako bas mora da bude Xiaomi....

Je li nije na svaka dva sata, mislim da sam tako nešto video.

Da li je neko kupovao preko taobao?

Ima jedna radnja iz koje sam pre kupovao na AliExpress, imaju sve u pola cene na taobao.

Sad će za 3 minuta koga zanima, izašlo mi obaveštenje na aplikaciji.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Koliko vam u proseku traje baterija na njemu? Razmisljam da ga uzmem, iako mi uopste ne treba, ali dobro bi dosao kao wireless solucija.
Dve-tri nedelje, možda mesec dana. Može da se koriati i dok se puni preko kabla, pa nemam osećaj.

Moša, ja čekao i ništa se ne dešava :d

Zapravo cupon rain ide na svakih 2 sata, ali ili sam ja pajser ili nešto ne radim kako treba. Hoću da kažem kada krene cupon rain proleću kuponi i ja tapkam one crvene kutijice (red gift box) i ništa se ne dešava probao par puta i baš sam se iznervirao.

Tek sam sada video tvoj komentar
Trebate kliknuti na crveni poklon sa zlatno žutom mašnom dok pada.

Poslednja izmena:
@virke

Ako ne mora da bude Xiaomi , i kod nas za 25-30€ mozes da nadjes dobre IP kamere ( i gomilu druge opreme za video nadzor ) - pogledaj KP pa mozda nedjes i nekog iz Panceva koga znas a ko nabavlja i prodaje.

Poslednja izmena:
Haha istu lampu imam u korpi od istog prodavca. Msm da je rasprodao, zato je promenio sliku. Juce sam trebao naručiti, tako da ja necu porucivati sad. Ti u krajnjem slučaju refund mozes dobiti uvek.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Jel može preporuka za sobni termometar, po mogućstvu da ima i merač vlažnosti vazduha? Da ne bude nešto preskupo, ali da je koliko toliko precizan.

Takođe može preporuka i za neki ručni pulsmetar, hvala unapred.

Nazad
Vrh Dno