Jel uvek bilo ovih fazona da odredjenu robu salju samo DHL postom i traze 100, 200 dolara za slanje. Ajde 3d stampac to kao i razumem veliko je. Mada ebay prodavci i banggood salju za sicu. Ali masina za mlevenje mesa, ona sto kod nas kosta 8k dinara da mi trazi 200 dolara za slanje?
Ipak sam potrosio pare i kod njih, robe u vrednosti 100 dolara platio 66 uz koriscenje kupona. Prosli put se prodavac nije bunio zbog kupona, videcemo sada. Nisam mu ja kriv sto nudi 22$ kupon na 100$ uz store kupone 2$ na 15$ kao i popust na kolicinu. Ne znam otkud im obraza da se tako postave pred prodaju a posle izbace poruku da upotreba kupona nije regularna. Klasicno pilicarenje, nesto sto necete cesto sresti u poslovanju za zapadnjacima. Kupoprodajni uslovi se moraju postovati ma kakvi bili.
Edit: Oni su se definitivno okrenuli Rusima, njih ekskluzivno truju. Videli od Amera nema vajde, nacepili ih Ameri pa otisli medju sirote Ruje bez mozga sto kupuju fals robu. Mi im naravno nismo u vidokrugu, mi kao uvek i svuda u nekom vakuumu. Neodredjena zona, negde izmedju ostatka sveta i Evrope za koje niko nije cuo niti zna gde je.
Edit: Tek sada videh kupon 50 na 100. Sa time bi mogao da kupim duplo nego sto sam kupio. *mjau**mjau**mjau*a nisam video na vreme.