Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ja već drugi put nemam sreće sa tim kupinima, jednom mi izbaci "This promotion is not available at this time", drugi put klikćem ko lud ali ne detektuje ni jedan Klik i kaže mi isteklo vreme.

Koliko laguje ja sam mislio da necu nista uzeti:)
Da li se sabiraju kuponi, imam prvi na 5$, da li je svaki sledeci po jos 2$ popusta?

Da li će da prođe sa različitim nalozima , ali istom karticom, da se iskoriste ovi kuponi od 5$?

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

@virke

Ako ne mora da bude Xiaomi , i kod nas za 25-30€ mozes da nadjes dobre IP kamere ( i gomilu druge opreme za video nadzor ) - pogledaj KP pa mozda nedjes i nekog iz Panceva koga znas a ko nabavlja i prodaje.

Bacio pogled nabrzaka i te sa KP su sa Alija uglavnom koliko vidim. Na aliju su od 15 do 25 $. Nameracio sam se na Xiaomi, cini mi se da boljih kamera za te pare ( do 30$) nema.
Kinezi sa buvljaka ne prodaju tehniku tog tipa a i ako cemo realno ti sa buvljaka imaju vise nase robe (garderoba) nego kineske.

Nisam, ja sam kupio kod nas Samsung Evo 860 sa Mađarskom garancijom od 5 godina [emoji3].

Poslednja izmena:
Mali off. Ljudi sa strane misle da je Pančevo kineski eldorado gde se visokokvalitetna roba deli za budzašto :D Pančevački buvljak je mesto gde kinezi i drugi otkupljuju robu na veliko i rasturaju po unutrašnjosti. Roba ako je kineska onda je najnižeg kvaliteta (eventualno jedan nivo iznad najgoreg) a dosta toga je iz domaće proizvodnje (garderoba šivena po raznim ilegalnim šivarama). Veći izbor robe iz kine je na nbgd.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

@psaras

Ista prica je i TC blok 70 i gomila magacina na podrucju NBG-a , Zemuna i Surcina.
Takodje NS,Subotica.....

@virke

Za Xiaomi prati AE,GB,Zapals....

Sto se "kung-fu" modela tice moguce je u gomili svega i svacega pronaci i uredjaje pristojnog kvaliteta po povoljnoj ceni.
Posto si iz Panceva , moguce je da znas nekoga ( ko zna nekog ) ko se time bavi i moze da preporuci proverene modele.
Ili u krajnjem slucaju nadjes kod koga je moguca proba pa odes i isprobate pre kupovine.

Neko naručivao neke pristojne bluetooth bubice sa Ali-a?

Ćastio bih se ali ne znam da li išta od toga može da priđe žičnim po kvalitetu zvuka?

^Na gearbestu imas Meizu ep51 za $20, super su za tu cenu na akciji

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ja imam neke Bluedio TN, imaju lep zvuk i dosta im traje baterija.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Ja već drugi put nemam sreće sa tim kupinima, jednom mi izbaci "This promotion is not available at this time", drugi put klikćem ko lud ali ne detektuje ni jedan Klik i kaže mi isteklo vreme.

Ovaj komentar kao da sam ja napisao. :laugh:

Jedno 5-6 puta sam u toku dana čekao te kupone da okušam sreću i tapkao kao manijak i ništa ono kao više sreće drugi put. more mrššš

Update: upravo sam odigrao malopre rain coupon i nekako ubodem tu crvenu kutiju i odmah mi izađe prozorčić ulogujte se sa drugim uređajem ili nalogom nešto zbog bezbednosti...znači odlepio sam :D

Poslednja izmena:
^Na gearbestu imas Meizu ep51 za $20, super su za tu cenu na akciji

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Hvala, deluju interesantno, verovatno njih poručujem, mrzi me više da upoređujem razne modele. :)

Da li će da prođe sa različitim nalozima , ali istom karticom, da se iskoriste ovi kuponi od 5$?

Prolazi, ali gledaj da bude druga IP adresa za drugi nalog. Ili koristi za jednu kupovinu wifi a za drugu mobilni internet, ili resetuj modem ili sacekaj neko vreme izmedju kupovina. Ovo prvo(adsl wi-fi +mob) provereno prolazi.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Moram da se pohvalim, najbolji kupon do sada
4139a822f38879e3804be9e0f0db65eb.jpg

Poslednja izmena:
Kako si ovo uzeo? Ne mogu nijedan od 5 dolara da uhvatim a ovo ni ne vidim :)

Na početnom ekranu imaš baner - US $50 from aliexpress.
Ovaj od 50$ nestane u sekundi, a taj od 5 možeš uzeti bez problema

Upravo potrošio 100 evra na TaoBao, direktno od kineza. Kupovina je živo cimanje dok se ne uklaviri šta i kako, sve na kineskom pa Google translate I snalaženje. Javim utiske kako ide dalje.

Lepo sam ja uvek pricao da je Dejan. najveci ninja za Kineze na forumu, a posto sam i ja valjda neki ninja, capih i ja jedan 100-50 malopre.

Problem je samo sto ne znam sta da kupim sad, a imam jako malo vremena....mozda neki telefon za matorce, ako neko ima preporuku za nesto dobro izmedju 100 i 150 dolara, sto normalno radi van Kine, molim da pozuri :)

Ja sam imao kupon od 5$ i iskoristio za USB flash of 32 giga od 6.5$, i kupon od 4, kupio nešto za 20$.

Ovaj od 5 možeš odmah, samo klikneš get it now. Mada akcija traje još samo 50 minuta

Poslednja izmena:
@Dejan.
Ninja kaze, ja slusam :)
Prakticno ne znam ni sta sam kupio...pogledao kako izgleda, malo specifikacije, i udri.
Ovo si mi vala sredio kompletan deal, svaka ti dala... Reputaciju na zalost trenutno ne mogu da ti dodam, jer je nisam dovoljno rasirio, ali korisniji/bolji deal jos nisam video...

A gde ste to nasli kupone, u aplikaciji ili na sajtu? Ne mogu nikako da provalim gde da ih uzmem...

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Meni otkazali narudzbinu, kazu sbog sigurnosnih razloga. To mi se nikada nije desilo, ovog puta je placeno telenorovom karticom.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jel si placao nekada njom na Aliu?
Meni otkazali narudzbinu, kazu sbog sigurnosnih razloga. To mi se nikada nije desilo, ovog puta je placeno telenorovom karticom.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno