Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Meni otkazali narudzbinu, kazu sbog sigurnosnih razloga. To mi se nikada nije desilo, ovog puta je placeno telenorovom karticom.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Verovatno je neko pre kupovao sa istog wifi, tj istom IP adresom. Vec ponavljam ko papagaj:
-Razliciti nalozi, ISTA platna kartica, razlicite IP adrese: MOZE
-Razliciti nalozi, razlicite platne kartice, ista IP adresa(isti wifi): NE MOZE iz sigurnosnih razloga!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Ja koristim Visa internet od Inteze a ovo je bila kumova kartica. Kupovinu sam obavio sa mog kucnog neta.

Ti i kum, pa.da. Ne moze da se uzastopno da se narucuje sa kucnog neta. Sledeci put odvojite: jedan sa kucnog, a jedan sa nekog mobilnog.

Ma nije to do kupona, tad se dobija ova poruka: "We regret to inform you that the recent use of coupon(s) in your order has been identified as being in violation of the guidelines outlined in our General Rules for Coupon Use."

Jeste, ali opet za 2 nedelje ima akcija crni petak/sajber ponedeljak

Da li.je neko uzimao možda ovako nesto?
Imam njihove rukavice, nije realno koliko su dobre za 10tak evra.
ROCKBROS Long Sleeve Cycling Sets Winter Thermal Fleece Jersey Windproof Reflective Jacket Bicycle Sportswear Cycling Clothings
https://s.click.aliexpress.com/e/EHyNIMu

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Meni deluje preširoko za bajs

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

То сваке године раде.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Ne treba mi za bajs nego ovako i za posao na vetru
Bajs nisam vozio 20 godina
Meni deluje preširoko za bajs

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel uvek bilo ovih fazona da odredjenu robu salju samo DHL postom i traze 100, 200 dolara za slanje. Ajde 3d stampac to kao i razumem veliko je. Mada ebay prodavci i banggood salju za sicu. Ali masina za mlevenje mesa, ona sto kod nas kosta 8k dinara da mi trazi 200 dolara za slanje?

Ipak sam potrosio pare i kod njih, robe u vrednosti 100 dolara platio 66 uz koriscenje kupona. Prosli put se prodavac nije bunio zbog kupona, videcemo sada. Nisam mu ja kriv sto nudi 22$ kupon na 100$ uz store kupone 2$ na 15$ kao i popust na kolicinu. Ne znam otkud im obraza da se tako postave pred prodaju a posle izbace poruku da upotreba kupona nije regularna. Klasicno pilicarenje, nesto sto necete cesto sresti u poslovanju za zapadnjacima. Kupoprodajni uslovi se moraju postovati ma kakvi bili.

Edit: Oni su se definitivno okrenuli Rusima, njih ekskluzivno truju. Videli od Amera nema vajde, nacepili ih Ameri pa otisli medju sirote Ruje bez mozga sto kupuju fals robu. Mi im naravno nismo u vidokrugu, mi kao uvek i svuda u nekom vakuumu. Neodredjena zona, negde izmedju ostatka sveta i Evrope za koje niko nije cuo niti zna gde je.

Edit: Tek sada videh kupon 50 na 100. Sa time bi mogao da kupim duplo nego sto sam kupio. *mjau**mjau**mjau*a nisam video na vreme.

Poslednja izmena:
E ne znam onda. Ne znam tacno kakvi su ti njihovi algoritmi za "security". Da nisi onda kupovao sa svog naloga i svojom karticom, pa onda kupio sa svog naloga i kumovom karticom platio.

Edit: Oni su se definitivno okrenuli Rusima, ...

Rusi zapravo imaju prilično OK kupovnu moć, bolji su od nas a dodatno oooooooooooogromno su tržište dok smo mi kao jedno srednje kinesko selo, sića, nismo vredni angažovanja jer ima više prodavaca na aliju nego što mesečno (a možda i u 2-3 meseca) ima kupovina iz srbije.

Proslo je sad, ali za ljude koji su izvukli 50/100 kupon, bilo je Samsung 860 EVO na aliju. Ne znam da li su pravi.

Nije kum narucivao nista. Samo ja.

Ne smem da tvrdim, ali najverovatnije je sistem registrovao da si plaćao sa 2 različite kartice, od kojih ova druga ne glasi na tebe pa im je sumnjivo da nije možda kradena, trgovana sa neta ili nešto slično...
Moguće je i da imaš neki flag od ranije ili da nemaš dovoljan nivo za takve stvari. Ko će im ga znati... Vrlo su brutalni u isterivanju bezbednosti, čitao sam da su ljudima tražili i skenirane podatke sa pasoša da bi im vratili prava na kupovinu, zato je najbolje ne štrčati sa egzibicijama, što bi rekli "keep the low profile". Mada kad jednom otprilike postaviš granice šta sme a šta ne sme da se radi, prilično je dobar osećaj da znaš da neko vodi ozbiljnu brigu o bezbednosti...

Možda će ovo biti nekom od koristi - Ali tradicionalno deli neke extra velike kupone poslednjeg dana za 11.11 kao i za "rođendan AliExpressa" u martu. Tako da je najpametnije sačekati sa većim kupovinama (telefoni i slično) do par sati pred fajront. Te stvari ionako teško da će se rasprodati pa da mora da se požuri (uglavnom ih prodavci i nemaju realno na stanju iako piše da ima xyz komada - meni su danas postavili rok za slanje od 42 dana !?!)

I još jedan savet - ako vam u Cupon Rain ne ide nikako da uhvatite paketić sa kuponom - promenite telefon sa kojeg igrate, što je sporiji to je lakše, a još bolje je ako je manji ekran (ovu aplikaciju furaju već neko vreme, tako da je realno očekivati da će biti opet isto prvom sledećom prilikom)

Coupon Rain se igra sa dva prsta. Lupkas ritmicki sa dva prsta po gornjoj ivici ekrana odakle dolaze paketici i realno ih sve pogodis i one sto nisu crveni i one sto jesu. Nema sanse da omanes. Nabadanje po ekranu dok prolaze nikada nece dovesti do toga uhvatis paket jer je igrica tako namestena da moras pogoditi isti paket dvaput da bi ga otvorio, barem je tako na svim telefonima gde sam probao.

I ono malo popusta sto sam ostvario uz pomoc select kupona izgleda da pada u vodu.. Prodavac javlja da proizvod ima quality problem i da otkazem porudžbinu..

HaHa ljige kineske, ne zele da prodaju predmete po jeftinijoj ceni. :mad:

Ma da bre... Gledam porudzbine koje sam imao zadnjih 6 meseci... 11.11 kao popusti od 20-50-70% a ustvari konacna cifra sa popustom je ili niza 0.5e od moje redovne cene ili cak i visa za 20%...

Стигао ми је неки дечији Спајдермен сатић, али му је стакло мало напукло. Шта да радим? Цена је 1,74€.

Послато са MI 5 уз помоћ Тапатока

Стигао ми је неки дечији Спајдермен сатић, али му је стакло мало напукло. Шта да радим? Цена је 1,74€.

I ja,sam se uvek pitao tako nesto sta da radim,i nikako nisam nasao resenje,mozda bude imao neko da ti pomogne.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Једино да ми замени стакло [emoji12].
Мислио сам да ли вреди покретати диспуте, цена је мала. А и не могу лепо да усликам.

Jel prodavci sa alija ubacuju fakture u posiljke kao ovi sa ibeja? Nisam dugo nista pazario na aliju, pa sam zaboravio.

Poslednja izmena:
@markomix

Ne.I za vrednije stvari cesto napisu neke nebulozne vrednosti iako ih zamolis da pisu stvarnu vrednost :S:

Ako ti posiljke carine u BG , mozes poslati mejl sa dokazima o placanju ( "prelistaj" prethodne strane - pisali smo o tome )

Nazad
Vrh Dno