bas i nisu neki popusti..cini mi se da je ranijih godina bilo bolje
Taj je 22$ na Joybuy. Upravo naručio još jedan.![]()
Meni je prekjuče stigao MT750 sa joybuy-a, za 3000 koliko je izašao sa carinom je odličan.
@virke
Posto pise da si iz Panceva , sto onda trazis po AE ?
Osim ako bas mora da bude Xiaomi....
Imaš coupon rain na svakih sat vremena (treba biti na početnoj stranici par sekundi pre početka novog sata) dobija se kupon 5$ na kupovine preko 35$.
Moja greška, počinje na svaka 2 sata. Tj po našem vremenu na neparne sate 11h 13h 15h.... Trebate kliknuti na crveni poklon sa zlatno žutom mašnom dok pada.Moša, ja čekao i ništa se ne dešava :d
Misli na kineze sa buvljaka.Hmmmm....izgleda da ti znas nesto sto ja ne znam![]()
Dve-tri nedelje, možda mesec dana. Može da se koriati i dok se puni preko kabla, pa nemam osećaj.Koliko vam u proseku traje baterija na njemu? Razmisljam da ga uzmem, iako mi uopste ne treba, ali dobro bi dosao kao wireless solucija.
Moša, ja čekao i ništa se ne dešava :d
Trebate kliknuti na crveni poklon sa zlatno žutom mašnom dok pada.
Toliko najavljivani 11.11 kad ono truba. Cene 10-20c snizene ali uglavnom iste ili vece. Bzv totalno.
Hteo bih da kupim
https://www.aliexpress.com/item/Xia...4.0&pvid=83b99dde-d5c0-4bd5-99da-67de09fd8e52
ima li neko savet kako da prodjem jeftinije? Imam samo 1 kupon koji mi daje popust 1$ na ovaj proizvod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari