Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U martu kupili Telenor u regionu, sada i Telenor banku u Srbiji.

Kakve veze ima agencija iz CG sa Telenor Bankom?

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Koja agencija??

BTW, necu da otkrivam izvor (ako se sam ne javi), ali vise bankomata danas nije atomski resavalo mCash transakcije 🙁 Ovo je ozbiljan propust, vec sam pomenuo da se nesto slicno dogodilo. (double charge/credit)

Ovo je znaci jos gore.. kad je meni to "radilo", na jednom samo ATMu se desavalo, i kroz nekoliko sati je stornirano. Ako se tek sutra stornira, efektivno moze da se zaradi na overnight kamati kod TB bez ikakvog cash-a 😀

Jel to samo meni nije stigao racun za struju na klik?

Nesto je nedostupna mobilna aplikacija?

Nikad račun na klik za struju nije stizao pre 20og u mesecu.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Ok, to je onda to! 🙂

App je samo kratko bila nedostupna, sve sljaka.

U Balkanskoj se u Handy lokal uselio neko drugi (čini mi se da isto radi sa telefonima) i bankomat je ostao u funkciji.

Jer zna neko kako da sprecim da se blokira racun posto mi istice lk a cekam novu da se izradi imam potvrdu za to jer postoji mogucnost da to se skenira u telenor poslovnici pa da se racun ne blokira dok ne bude gotova nova lk.

Mislio sam da je neko imao slicnu situaciju pa sam zato postavio ovde pitanje pa da je imao takav slucaj.

Jer zna neko kako da sprecim da se blokira racun posto mi istice lk a cekam novu da se izradi imam potvrdu za to jer postoji mogucnost da to se skenira u telenor poslovnici pa da se racun ne blokira dok ne bude gotova nova lk.

Postupak je baš kao što si napisao, ideš sa potvrdom u poslovnicu, oni skeniraju potvrdu i proslede je gde treba. Kad dobiješ novi ličnu svratiš opet da je evidentiraju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ponesi tu potvrdu kad ideš do poslovnice mada mislim da nećeš sa njom moći ništa da uradiš. Ponesi pasoš, mislim da je on validan dokument baš kao i LK.

A sto bi se blokirao racun zbog isteka lk?

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Iz nekog razloga se blokira. Imao sam sličnu situaciju pre skoro 2 godine, samo što iz nekog razloga nisam dobio upozorenje da će biti blokiran zbog isteka lične karte. Može se odblokirati i skeniranjem pasoša u poslovnicama Telenora.

Ovo je znaci jos gore.. kad je meni to "radilo", na jednom samo ATMu se desavalo, i kroz nekoliko sati je stornirano. Ako se tek sutra stornira, efektivno moze da se zaradi na overnight kamati kod TB bez ikakvog cash-a 😀
Posto je izbrisana poneka poruka, bug nije sredjen, jos nije stornirano...

Ovo nije zabrinjavajuce, ovo je za gubljenje licence.

^ Bug je sređen upravo, posle 3 dana. Nisam hteo o tome javno. Hvala Alfi za interne konsultacije.

Poslednja izmena:
Iz ovoga zaključujemo da je Owim il' počeo da radi za banku il' hakuje bankomate i kontroliše aktivne funkcije istih daljinski 😀

Obavio sam kupovinu preko aliexpresa pre nekoliko dana i vidim da mi je novac skinut juce, po kursu 120,6. Koji im je to kurs? Progresiv racun je u pitanju...

Sent via Huawei P10

Obavio sam kupovinu preko aliexpresa pre nekoliko dana i vidim da mi je novac skinut juce, po kursu 120,6. Koji im je to kurs? Progresiv racun je u pitanju...

Sent via Huawei P10
Edit:

Sad pogledah neke prethodne transkacije i shvatim da mi na nekima racunaju kurs od 120,6 a na nekima 118,6... sms mi stigne odmah, obracunato po nizem kursu, a pare su skinuli po vecem i oterali racun u minus tridesetak dinara...

Nista mi nije jasno, ajd neko ko se razume.

Sent via Huawei P10

Sent via Huawei P10

Od pre neki mesec treba sve da ide po javnom kursu (koji je 0.5din iznad trzisnog, to je onaj kurs koji se vidi na sajtu i u aplikaciji).
Ali TB ima toliko bagova, od kojih je ovo jedan, pa nekada po najvisem dnevnom kursu obrade.
A nekada ljudima dolare skinu cent-for-cent za transakciju u dolarima, iako to nema nikakvog smisla!

Vredi li da ih zovem da se zalim?

Sent via Huawei P10

Posalji im mail sa reklamacijom, mada mislim da ces dobiti od bota odgovor 🙁

Da li neko moze da mi kaze da li je normalno da mi pored 500 dinara za re-izdavanje kartice naplacuju i kamatu dok ne uplatim 500 dinara?
Ranije je bilo lufta 30-ak dana,a danas odmah po kamti udaraju,a kartica nije isporucena.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno