Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel i dalje može da se vrši uplata u pošti na račun?
Ne mogu da nadjem na sajtu ništa o tome. Danas hteo da uplatim sebi pare, i šalterusa mi kaze da kad se ukuca broj računa (na koji sam pre uplacivao, ima primer uplatnice uz ugovor) ispada žensko ime, tatjana/tijana nešto

Sent from my MI 5 using Tapatalk

IMG_20180415_202535.jpg

Ja sam tu instrukciju za placanje dobio prilikom samog potpisivanja ugovora, ali je nisam nikad koristio. 500 dinara za karticu sam uplatio preko e-bankinga druge banke.

Прошао 41 дан и још нема картице:D

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Kakva je procedura u slučaju da mi nova kartica nije stigla putem pošte?
Ukoliko kartica ne stigne na adresu dostave u definisanom roku od 15 dana od datuma otvaranja računa, obratite se Kontakt centru na 0800 103 103

Zovite da vam salju ponovo ko zna gde se to zagubilo ja dosada nisam imao problem sa mts bankom sve po pes-u :)

Звао још давно,рекли ми да су послали(ону прву),па опет звао,рекли да ће прослиједити картичарском одјељењу и да ће ми јавити.Наравно нису јавили.Послије им слао мејл и нагрдио их:),па су рекли да ће ми послати нову.Питао сам о чему се ради али одговора нема .Мислио сам да ми буде једина банка,упркос мом мишљењу да ове онлајн банке то никако не могу бити,примарне,и тако се и потврдило.Остало ради све како треба,али картица ми је давно била неопходна.

Ako si iz BG-a vidi da dostave u neku poslovnicu ocigledno imaju problem neki sa dostavom iz ko zna kog razloga.

Треба да шаљу препорученом поштом,куриром,или да шаљу одмах у пословнице МТС-а.Овако нема смисла слати ишта,а камоли картице.

Шаљу обичном поштом а поштари умеју да буду брзоплети, писмо (обично) са мојом картицом је завршило у сандучету од комшике или је можда стављено негде поред па она покупила а пошто слабо види, није одмах видела за кога је. Ту се само пресретне поштар и објасни му се да би требало да пази шта и где убацује.

Podneo sam zahtev juče, navodno, u roku od 3 dana doneće neke papire.
Nisam u Bg do ponedeljka, pretpostavljam da neće doneti pre i da će se i najaviti telefonom.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Можда и донесе у петак или суботу,у сваком случају би курир требао звати,па му објасни кад да донесе.

jel moguća uplata novca na račun direkt sa bankomata u mts banci, ili u poslovnici? trenutno koristim Telenor debitnu karticu, ali raskidam sa njima ugovor. hvala

Nije moguce,moze u posti da uplatis.

pa nisam pametan :)
nemam redovne uplate/transakcije
nezaposlen
uglavnom sam telennorov starter karticu koristio za online aliexpress i sl. kupovinu . stigao mi je mail kako se menja ugovor od 1.6 do kad je besplatan raskid....dalje se nisam raspitivao... možda mi je bolja alternativa za online kupovinu visa electron devizna u intesi?

pa nisam pametan :)
nemam redovne uplate/transakcije
nezaposlen
uglavnom sam telennorov starter karticu koristio za online aliexpress i sl. kupovinu . stigao mi je mail kako se menja ugovor od 1.6 do kad je besplatan raskid....dalje se nisam raspitivao... možda mi je bolja alternativa za online kupovinu visa electron devizna u intesi?

Valjda je otvaranja i zatvaranje racuna uvek besplato. Nije to postpaid ugovor pa da placas sve mesece koje si ugovorio...

elenor banka <[email protected]>
28. мар
коме мени
Dragi korisniče,

Želimo da vas obavestimo da je Telenor banka usvojila novi Katalog proizvoda i tarifnik naknada i usluga, koji će u skladu sa odredbama Zakona o platnim uslugama početi da se primenjuje u roku od dva meseca od dostavljanja obaveštenja o izmenama, odnosno od 01.06.2018. godine.

U nastavku se nalazi pregled novih iznosa naknada koje su obuhvaćene ovom izmenom:

Plaćanje putem trajnog naloga izvan Telenor banke za korisnike Starter paketa - 35 RSD
Plati na mobilni/plati na imejl za korisnike Starter paketa - 35 RSD
Plaćanje na račun u drugoj banci u zemlji za korisnike Starter paketa - 35 RSD
Debitna kartica - Isplata gotovine na bankomatima drugih banaka u zemlji za korisnike Starter paketa - 200 RSD
Debitna kartica - Isplata gotovine na bankomatima drugih banaka u zemlji za korisnike Progresiv paketa – prvih 5 podizanja bez naknade; dodatna podizanja gotovine 200 RSD (za korisnike Progresiv paketa koji primaju platu/penziju u iznosu preko 20.000 RSD preko računa u Telenor banci isplata gotovine na bankomatima drugih banaka u zemlji je bez naknade bez obzira na broj podizanja gotovine)
Plaćanja debitnom karticom u inostranstvu za korisnike Starter paketa - 1%
Prilivi iz inostranstva na debitnu karticu za korisnike Starter i Progresiv paketa - 1.5%
Upit stanja debitnom karticom na bankomatima drugih banaka za korisnike Starter i Progresiv paketa – 120 RSD
Bezgotovinski prenos u poslovnici Banke za korisnike Starter i Progresiv paketa - 250 RSD
Prenos sredstava u inostranstvo sa tekućeg računa za korisnike Starter i Progresiv paketa – za iznose ≤ 12.500 EUR: 22 EUR; za iznose > 12.500 EUR: min 60 EUR, 0.8%, max 200 EUR
Uplata u RSD na račun nerezidenta u drugoj banci u Srbiji / devizno plaćanje za korisnike Starter i Progresiv paketa - za iznose ≤ 12.500 EUR: 20 EUR; za iznose > 12.500 EUR: min 40 EUR, 0.8%, max 150 EUR
Prenos sredstava sa tekućeg računa na devizni račun u drugoj banci u zemlji za korisnike Starter i Progresiv paketa - za iznose ≤ 12.500 EUR: 20 EUR; za iznose > 12.500 EUR: min 40 EUR, 0.8%, max 150 EUR
Bezgotovinski prenos sredstava po osnovu ugovora o kupoprodaju nepokretnosti sa računa kupca na račun prodavca u drugoj banci, kao i uplate za životno osiguranje za korisnike Starter i Progresiv paketa - za iznose ≤ 12.500 EUR: 20 EUR; za iznose > 12.500 EUR: min 40 EUR, 0.8%, max 150 EUR
U skladu sa članom 18. Zakona o platnim uslugama i članom 8. Okvirnog ugovora, Banka vam je dostavila Aneks ugovora u online aplikaciji Banke, na putanji Moja banka, Moji dokumenti, pod nazivom AneksOkvirnogUgovora_01062018.

Ukoliko iz bilo kog razloga niste saglasni sa predloženim izmenana i dopunama Okvirnog ugovora, imate mogućnost da pre dana početka primene novih uslova bez naknade, u skladu sa odredbama Okvirnog ugovora, raskinete Okvirni ugovor. Ukoliko u navedenom roku ne raskinete Okvirni ugovor smatraćemo da ste saglasni sa predloženim izmenama i iste će početi da se primenjuju počev od 01.06.2018.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na [email protected].

Vaša,Telenor banka

ma čini mi se da nisam ja lepo protumačio ovo...

Imas mogucnost bez naknade da raskines, ali nemaju ni sta da ti naplate raskinuo inace ili ne ;) Lepo si protumacio, nego je i inace cena raskida 0 :)

Ali ako nemas neke vece kupovine online, TB ti se vise isplati. EUR mozes samo u nekim poslovnicama MTSB (bivse Dunav, ali ne u svim!) da uplatis na racun, inace moras u Posti za dinare (mozes i u poslovnicu, ali posta ima mnooooogo vise). Pa da ih konvertujes u evre, doduse po super kurs, ali opet sve kad se sabere, napravi ti razliku.

TB je i dalje odlicna opcija za placanje online - kada treba samo placanje, i relativno manje sume. Za 5000e bi se vec isplatilo ici u Intesu, ali pod uslovom da jednom odes i ostavis 5000e na racun, ali ako delis to na 10 odlazaka... ne vredi vremena.
Na nekih 1-2000e, to dodje 10-20e godisnje. Ne vredi ni u MTSB menjati za takvu razliku :(

Mozda iz principa! Ali ne iz realne finansijske potrebe.

ja necu zatvarati u telenoru, ali definitivno prelazim u mts, zbog provizije na priliv iz inostranstva

ja necu zatvarati u telenoru, ali definitivno prelazim u mts, zbog provizije na priliv iz inostranstva
Nema i neće biti provizija na prilive na račun iz inostranstva u TB. Provizija će biti samo na prilive na karticu.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Jel zna neko na koliko se otprilike radi segmentacija korisnika za kredit tj na koliko meseci posto su mi nudili 22 decembra ja *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* nisam obracao paznju na datum jer to bilo pred novu godinu i haos sto ide uz to a posto se vodim kao nezaposlen nema sanse nijedna druga banka da ponudi kes kredit.

Pa ni oni koliko znam ne daju nezaposlenim licima, osim eventualno ako imas nekog ziranta koji je sa stalnim zaposlenjem i primanjima.

Nema i neće biti provizija na prilive na račun iz inostranstva u TB. Provizija će biti samo na prilive na karticu.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Na to sam i mislio samo se pogresno izrazio.. :) hvala

• Like
Ali trenutno to jedino pogadja one koji bi sa CC Menjacnica povlacili, ako uopste moze (nisam upucen, sem sto sam procunjao na CEXu da moze na MC, ali ne i da li moze na nase).

Telenor mislim da ni uz zirante ne nudi kredit, ali biti zirant nekome je... uvek bila velika *******, cak i da je roditelj/dete.
I ponude su iskljucivo za zaposlene, ne i samozaposlene.

Oće li raditi ebanking dok ne dobijem karticu, samo uplatim u pošti na račun?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Хоће.Него мени картица пише активна,а још је нисам добио(ову другу).Очекујем до 1. маја:D

Коначно стигла картица,око педесет дана чекања.:)

Ал кад сам у коверти прочитао да ће ми ускоро на адресу послати и ПИН,кад се нисам шлогирао.:DМислио сам,не опееет.Међутим пошто ми је картица већ била активна,промијенио сам ПИН путем сајта.:)

• Like
Jel zna neko na koliko se otprilike radi segmentacija korisnika za kredit tj na koliko meseci posto su mi nudili 22 decembra ja *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* nisam obracao paznju na datum jer to bilo pred novu godinu i haos sto ide uz to a posto se vodim kao nezaposlen nema sanse nijedna druga banka da ponudi kes kredit.

Isto i mene interesuje. Primio sam poruku u decembru ali mi je novac tek sad zatrebao, ali je ponuda za kredit istekla.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno