Kraj godine, da podvučemo crtu!
U poslednjih godinu dana primetno manje novih bankomata (po tržnim centrima, par novih), neki zatvoreni.
Nije dodat nijedan novi račun na Klik sem SBB. Šta je sa Telekomom, Vipom, ukupno milioni plaćaju račune tamo?
Šta je sa prikazom kumulativnog stanja iz app i web app? (Vidi se samo u mesečnom izveštaju.)
Šta je sa sređivanjem da se dobije Excel fajl filtriranih transakcija?
Ako su lider u m-bankingu, gde je plaćanje telefonom, kao što imaju AIK i Inteza (nebitno koliko to zaista brzo i elegantno radi)?
Zašto nemaju normalni broj telefona koji se po redovnoj ceni može pozvati iz fikane mreže? Pogrešan ekskluzivitet kada se drže samo Telenor mreže i *uslovljavanja*.
Mogao bih ovako još. Banka koja stoji. Dobra mi je ovako jer sticajem okolnosti imam puno TB bankomata oko sebe gde živim, šta sa drugim delovima grada kad tamo zatreba? Pokriva moje potrebe u potpunosti za sada, ali ako ne planira nove korake, za koje je potrebno vreme za realizaciju, kasniće za 2 god na tržištu.
Najmanje od svega mogli su uvesti više placanja na Klik. Ni to nisu, a nije rocket science.
Šta vi mislite?![]()
Nije slucajno, ali TB nista od toga nije pokrenula, po mom misljenju, vec je bila u odlicnoj poziciji jer pocinje od nule, da uradi proste stvari bolje. Prosto je bilo vreme dobro za pocetak takvog biznisa zbog broja mobilnih telefona, nekih sitnica u zakonu (pretpostavljam)..Sve ovo stoji, ali za tako mali period preko 300 000 računa...
Baš u isto vreme, su se i druge banke aktivirale, slučajno ?
Pa ne bih rekao da je ovo islo napred:Menjanje nekih osnovnih računa, kurs, mbank, ebank, (koji 6-7 godina nije menjan) podizanje evra na bankomatima, slanje novca na bankomat... sve ovo samo nije slučajno...
Nije slucajno, ali TB nista od toga nije pokrenula, po mom misljenju, vec je bila u odlicnoj poziciji jer pocinje od nule, da uradi proste stvari bolje. Prosto je bilo vreme dobro za pocetak takvog biznisa zbog broja mobilnih telefona, nekih sitnica u zakonu (pretpostavljam)..
Pocetak od nule je odlican za uvodjenje bitnih promena. Intesa je toliko velika da ne moze ni sitne promene tek tako da uvede.Naravno da nije slučajno, i ne slažem se sa tobom da su u odličnoj poziciji jer počinju od nule, u bilo kom poslu pa i u ovom.
A TB je koliko ovde? 4 godine, 3 aktivno. KB se pokrenula, tj. promenila iz sasvim drugih razloga.Alfa činjenica je da je konkurencija učinila svoje i da se i drugi pokreću. KB je u zadnjih godinu ipo, više uradila nego za prošlih 10. Što samo klijentima ide u prilog.
Nisu reklamirali to naglas, jer to nije ogromnoj vecini bitno, vec samo podizanje dinara. Ali cim dodjes na salter, oni ti "usput" kazu da moze i to na bankomatima.Za ove banke koje si naveo da su imale isplate evra na bankomatima pre tb, ja priznajem nisam znao. Dal je to do njihovog marketinga ili šta, može da se diskutuje. Ali svakako bi bio zanimljiv podatak barem meni koliko je to ljudi znalo i koristilo. A koliko ljudi danas koristi u tb tu opciju...
Da, ali imam srecu da sam u centru, i da imam 5 bankomata preko puta ili dovoljno blizu. I da mojima nije bankomat daleko isto.Tvoj post u kome kažeš da si zakucao na bilo koji limit meni dovoljno govori koliko ti koristiš tb.
Pa u tome je problem... ja opet premasim te limite nekada i 2. u mesecu i sta onda?I koliko ti je zaprava olakšala mnoge stvari, sve do limita, ali to je opet druga strana medalje.
Ne. Ako je neka banka u roku od 6 meseci ponudila isto to je dokaz da TB nije pogurala to. Jer u bankarskom sektoru se takve stvari ne odlucuju i implementiraju tako brzo.Ne mogu dokazati , ali činjenica da nije slučajno, da tb pusti bilo koju uslugu, neko već sledećeg meseca uradi isto.
Podigao bez ikakvih problema, samo izbacio pare...I da li si mogao da podignes novac ili te ponovo pitao za pin?
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Zna li neko kako funkcioniše ovlašćivanje nekoga za račun.
Da li ovlašćena osoba mora da napravi svoj račun ili dobija neki šablonski nalog sa kojeg ima samo pristup mom računu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari