Znaci dotle mCash.![]()
A kako se vrsi online placanje bez kartice, da li je izvodljivo?
Cisto me zanima, moja nije istekla jos
Znaci dotle mCash.![]()
Tj, jeste ako znaš sve podatke sa karticeNije izvodljivo bez kartice ako želiš da platiš nešto kao online avionsku kartu
If you paid with a debit card, the amount is refunded to your debit card. If the refund cannot be processed to your debit card, it will be applied to your PayPal balance.
Zasto bi se menjao broj kartice? Mozda kod TB, nigde drugde mi se nije menjao broj kartice pri obnovi.Menja se i sam broj kartice, tako da ti je CCV broj manje bitan u celom problemu![]()
Mislio sam na ponovno izdavanje kartice posle prijave gubitka iste. A ne sećam se da li mi se kod drugih banaka menjao i broj, verovatno nije.Zasto bi se menjao broj kartice? Mozda kod TB, nigde drugde mi se nije menjao broj kartice pri obnovi.
Samo CVV i rok trajanja.
Kako si to izboksovao da ti vrate. Imam i ja jednog takvog.. U mailu mi poslao Ebay da prijavim kao da nije stigao paket a to jos nije moguce.
Sto se tice povlacenja love na karticu ako se ne varam to je moguće samo na Visa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari