Nisu vratili jer je masa u strahu istovarila tokene na 20%I vratila sve skinuto kroz tokene
Pa jel to njihov problem, token vredi 1$ koliko su i obećali
Hahaha pa ok jeste, al kao što je taj neko pukao kad je prodao tokene na 0.2$ tako je neko drugi ko ih je od njega kupio kasnije zaradio... Bfx je ispoštovao obećanje i token doveo na 1$.
A šta je poenta priče. Po meni su sigurnije menjačnice koje su bile hakovane i nastavile da rade nego one koje nisu imale incident. Bitstamp je vrv broj 1 tu, korisnici nisu ništa ispaštali, čak su dali i 0 fee ako se ne varam. Finex je uzeo korisnicima 30% pa vratio. Btce će nadamo se vratiti. A šta bi se desilo npr da kraken bude orobljen (koliko se sećam do sada nije)? Ili cex. Nemamo pojma, možda bi to hendlovali bolje nego ovi, možda lošije, možda bi nestali kao mintpal... Ove hakovane su ipak nekako proverene u kriznim situacijama.
Idi onda kupi WEX token ako si siguran da nije tako![]()
mene baš danas odbili... cvrc. otvorio ticket, osim onog generičkog odgovora gde sumnjaju da sam retard za sad još ništa
Je. Ja sam upravo izašao iz vertcoina (proda ih) i kad sam u walletu pogleda btc. Stoji informacija da se do daljnjeg ne može povlačiti.Ni meni nije najjasnije, ali u poslednjem pasusu kažu da ništa ne garantuju i nema nove poruke.
S druge strane, rekao bih da je sad već kasno i za bilo kakvu reakciju:
"Bittrex will close deposits and withdrawals of Bitcoin (including 2nd layer protocol XCP/OMNI and associated assets) 24 hours prior at block 491,263"
U prevodu - zatvorili su mogućnost prebacivanja btc bilo na ili sa menjačnice, jer blockchain.info kaže da je poslednji blog 491,273.
Dakle, kome su koini već kod njih može samo da se nada, ne može više ništa da učini. Ako nisam nešto potpuno pogrešno shvatio.
Samo reci hvale za njih. Vrlo korektna provizija, jednostavno, brzo. Preporuka!Da li prihvataju uplate iz BiH i Srbije? Provizije itd. Ma generalna iskustva sa ovom mjenjacnicom
Isli slučaj kao Vojkan. Uslikao se fotoaparatom, visoka rezolucija. Isto za lk. Bittrex odbio. Poslao ponovo, ali vozačku umesto lk. Odbili i više nemam ni opciju da pokušam ponovo. CEX mi rekli (pitao pre kreiranja naloga) da unesem pravo ime i prezime (sa našim slovima) i pošaljem ćiriličnu lk. Ne mogu ni ime da unesem, sistem ne prihvata naša slova. Poslao e-mail na Bittrex, CEX i Jumio, već 5 dana nikakvog odogovora (osim prvih automatskih blabla).
@vojkan Ista situacija, sve je bilo zablokirano. Verovatno ce ti to biti uskoro reseno..inace, ja sam im pisala skoro svakog dana, mada ne verujem da je to imalo nekog velikog uticaja.
evo rešeno. nisam im uopšte ništa pisao nakon inicijalnog otvaranja ticketa u subotu, danas stigao mail da je rešeno, i u settingsu stoji da sam verifikovan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari