timemaster89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.01.2009
- Poena
- 375
To su ti cepovi od petolitarskih balona sa vodom sto se kupuju u marketima
Bas citam po netu da utice.. Kada sam van aplikacija skida max, cim se udje ingame katastrofa. Tako je I na fat, slim I sbb, kopernikus, adsl jer sam svojevremeno menjao I provajdere. Kontao mozda su to fix ali jok.
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Kazi mu. Ne znaju ljudi kakvi gradovi, vazduh I kolicina prasina postoje. Da znas da je otvoris pa I nema brige.More to sam i ja mislio kad sam bio mali,pa posle treceg crkavanja xboxa navuko sam konzolofobiju i od tad vucem dozu straha
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Boris legenda [emoji85]Baci čepove, stavi balone ispod, još više mesta za ventilaciju
Šteta što nam Boris više nije tu da demonstrira kako se to radi sa onim svojim rešenjem sa zamrznutim flašama i ventilatorom
Daj te slike Borise, znamo da si tu negde...
Edit: haha, našao sam, gledajte i učite kako se to radilo nekada (nadam se da imam prava na korišćenje slike, Borise)
![]()
^ Graficki za sada neces imati/videti nekih razlika na 1080p na 24". Mozda ce PS4 Pro igre koje dolaze dolaze profitirati graficki (ali koliko u 1080p tesko je sada reci). Ono sto ces sigurno imati su nesto bolje performanse u nekim igrama koje su do sada izasle, uz Boost mode, i dosta bolji average FPS za MP igre...
Ako ti kes nije problem uzmi PRO. Ako hoces da igras MP igre uzmi Pro. Ako zelis da ne razmisljas o future-proofingu ove generacije (barem naredne) 3 godine, uzmi pro.
Ako hoces samo SP igre i PS4 exclusives da obrnes sada/odmah i ne opterecujes se toliko o HW-u, znaci igras povremno tu i tamo -> uzmi Slim i razliku ulozi na igre.
^ Graficki za sada neces imati/videti nekih razlika na 1080p na 24". Mozda ce PS4 Pro igre koje dolaze dolaze profitirati graficki (ali koliko u 1080p tesko je sada reci). Ono sto ces sigurno imati su nesto bolje performanse u nekim igrama koje su do sada izasle, uz Boost mode, i dosta bolji average FPS za MP igre...
Ako ti kes nije problem uzmi PRO. Ako hoces da igras MP igre uzmi Pro. Ako zelis da ne razmisljas o future-proofingu ove generacije (barem naredne) 3 godine, uzmi pro.
Ako hoces samo SP igre i PS4 exclusives da obrnes sada/odmah i ne opterecujes se toliko o HW-u, znaci igras povremno tu i tamo -> uzmi Slim i razliku ulozi na igre.
verovatno neki share?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari