arheolog1981
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.02.2010
- Poena
- 395
Dishonored 2 je na UK prodavnici 17 funti do 5. Jula. Odlična igra, nešto mi prvi deo nije legao ili mu nisam dao pravu šansu 🙂
Oba dela su odlične igre, svaka preporuka!
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Ma dobro utopio sam se u igrama I kuliram tehnicke probleme samo ono je bilo znatno lose iskustvo 🙂 A jedva cekam da vidim ostatak.Ma radi igra pun gas, nije ovo PC gaming deo foruma. Mani se input lag-a i ostalih baljezgarija, igraj igru i uživaj 🙂
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Pa dobro,mnogi ne mogu sebi da priuste drugu konzolu ako im jedna crkne,otud i mere predostroznosti.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Epa ne znam jesi sarkastican obzirom da se PS4 skoro nikad ne kvari ili stvarno me pitas :d
U svakom slucaju za forum ne znam,ali jedan moj drug je imao problema sa pregrevanjem i koliko znam,crkao mu je. Jedino znam za taj slucaj ruku na srce,godinama unazad. Ali ipak mislim da nema nista lose u tome da se malo dodatno zastiti Soni.
Ma zanemari ti mene,neces sigurno imati frku nikakvu,bas kao sto malo iskusniji i stariji forumasi kazu.
Ja eto,stavio sam cepove ispod,prekrijem ga nekom krpicom kad ne koristim tipa dan-dva itd...Sitnice ,koje mi oduzmu 10ak sekundi zivota,ali ipak fino posluze za ono dobro staro “ne daj boze“ hehe 🙂
Ne preporucuje se,nego ja stavim u sva 4 coska cepove od balona cisto da se ne greje odozdo. Inace nije neophodno.
@eufrat hvala ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari