Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Mazi7 Eo sada stavih da se instalira update. Nisam ni znao da je izašao.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Obavezno javi da znam sta da radim posle ako bude kako treba i uzmem konzolu. Citam da je nekima totalno brick konzola, freezuje i ima puno errora ali nije specificno za Pro ili obican. Malo mi nelogicno da Sony to uradi nit sam razmisljao da je moguce 😀

Instalirao 4.71, podigao ponovno sistem i sve normalno radi. Ne znam ima li konkretnije kakvih izmena.

^ O kom apdejtu je rec i kada je izasao?

Ja sam 12.6 ili 13.6 odradio update (bukvalno out of the box kada je uzeta konzola) i sve je bilo ok, ali od tada nisam palio konzolu (tj od 15/16 Juna)

Ja sam juce instalirao taj apdejt.Sve ok za sad...

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Sam cu sebe da banujem ako nesto ne radi kako treba ili pecurka bude defektna na dzojstiku 😀

Ja uradio apdejt juče, igrali ja i klinac raymana juče i danas bez ikakvih problema.Uradi apdejt i vozi.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Meni radi normalno i posle apdejta na Pro-u....
Aproppo slim vs fat i sl....
Pazario PS4 day 1...... Prodao ga kad sam pazario pro day 1.... Zamajavate se glupostima gledajuci da li slim ili fat, trt mrt.....
Cak i fat trojku ne bih menjao da nisam popio YLOD ( a slim koji sam uzeo posle njega i dalje radi pored cetvorke... )

Slikaj/snimi unboxing i reakcije 🙂

^lol

Napisao pisi, ja citam pisaj... xD

Haha nisam stigao jer sam rastrgo kesu 😀 Na kutiju sam pazio doduse 🙂 A reakcija kez do usiju hahah. Kao i uvek unboxing mi propada jer nemam ja strpljenja za to, a ni zena 🙂

Otpakovao, delovalo mi bolje upakovano nego Slim po pitanju klackanja, sacekao malo, upalio, odmah storage izvalio jer volim da vidim povecu cifru 😀 Necujno se upalio, kada stavim uvo na konzolu identicno kao Slim, u radu verujem bice bucniji. Nisam znao sta prvo da skidam u pm tako da skidam Destiny i onaj Alienation jer sam obecao sebi da necu drugu igru dok se trofeji ne odrade za Platinu (jedino tako opravdavam postupak i odluku da se vratim u gaming putem konzole posle prodatog kompa a jedva proigranih naslova) 🙂 Nisam jos nasao boost mode, ali dobro Pro je, naci cu ga za par sekundi na netu 🙂

Gamepad i moja cuvena pecurka, kada sam uzeo Slim zalio sam se na gamepad ovde pa su me pojedinci zezali, i jeste bila fals, ja sam uzeo drugi gamepad zbog nekih coop igara u zamenu za jednog misa. Normalan covek ne bi primetio mozda 0.5 - 1mm utegnutu desnu pecurku, ali kada je FPS u pitanju hocu bre da nisam hendikepiran 🙂 Tako da je ovaj gamepad meni na prvi dodir maalkice laksi, dugmici su isto malo bolji, ali kapiram to je samo kako se zalomi po kupovini jer je isti v2 model.

Tako da za sada sve okej. Jeste da je cigla, da ima 2 ona "rebra" i oba imaju na obim stranama one rupe za intake fanove tako da kapiram JOS VISE cimanja od prasine za mene 🙂 Od svega, to me zabolelo najvise. Ako postoje neki filteri odmah bi ih uzeo a kapiram dizajn veoma prost u teoriji.

Pogledajte prilog 231778

Jedna mutna na brzaka, da pronadjem boost mode i da ga pustim da skida, a i da testiram Bloodborne premium themu sto sam dobio od sonija 😀

Nevezano za sve ovo, u prici sa istvanom, rekao mi je da obratim paznju na to kada kupujem (jer je on van zemlje i svaka mu cast za pomoc), da li na kutiji ima ikakvoj madjarskog teksta da bih bio siguran da su to iste konzole a ne neke sa strane pa da postoji mogucnost da nas "uvoznik" ne moze da ostvari garanciju. Ne pamtim za Slim, a Ilija se ne javlja ni da kaze dal je sve ok 🙂 Da li je neko od vas obratio paznju na to a da NIJE kupovao kod Istvana ? Mislim da je ovo na madjarskom, a i prvi jezik pri Setupu nakon startovanja konzole je bio na madjarskom aka "magyar" pa se nadam da je i to korektno posto vidim da tu postoji neko rivalstvo medju uvoznicima.

U pm usro sam se 5 puta sam pogledao SYSTEM nisam video Boost Mode. Pustam sada youtube klip kad on tamo. Srcka, al dobro nasao ga, slepac.

P.S I dalje mi baguje bre to loadovanje store-a i aplikacija koje su vezane za net yt/twitch/store. Jel to nesto regionalno il mene stvarno tolko modem zeza ? Tipa otvorim igru iz library da je skidam, pojavi se onaj loading sa simbolima i ne ide dalje, moram da izadjem, pokusam par puta pa tek tada upada. Ima neka fora sa portovanjem ili ? Kolko vidim od 2015/6 zeza ljude i nema resenja osim log out / log in.

Poslednja izmena:
Mazi samo ti piši slobodno, svi jedva čekamo tvoje utiske ☺️

Sent from my D6603 using Tapatalk

🙂
I sada cemo da dobijemo 'leba preko pogace cak i ako necemo, jer smo tako u mogucnosti... Sto zezate onda coveka da pise utiske?

Mene iskreno interesuje kakvi su mu utisci uzevsi u obzir da prelazi sa slima... Buka, toplota, koliko oseca "boost" i da li mu je toliko primetno u odnosu na og konzolu? 🙂

Pređi na Google DNS, 8.8.8.8 i 8.8.4.4 i nema tih problema.

Poslednja izmena:
Ja sam na SBB-u, koristim open DNS (208.67.222.222 208.67.220.220) i radi mi download punom brzinom.

🙂
I sada cemo da dobijemo 'leba preko pogace cak i ako necemo, jer smo tako u mogucnosti... Sto zezate onda coveka da pise utiske?

Mene iskreno interesuje kakvi su mu utisci uzevsi u obzir da prelazi sa slima... Buka, toplota, koliko oseca "boost" i da li mu je toliko primetno u odnosu na og konzolu? 🙂

Ja si to opletem u svakom slucaju. I kada sam uzimao 970/980Ti/1070 odmah po izlasku. Za moju 'dusu', u suprotnom ne bih ni kupovao/bio ovde 😀

Mislim da sam pokusavao google dns na slimu, ali @eufrat, budem pokusao ovo tvoje za koji sat.

Taj problem sa otvaranjem storea i skidanjem igara, ima neko korak po korak uputstvo?
Ovaj poslednjim patch je bio 300 i kusur MB i skidao ga tipa 45 minuta... A protok mi je ludilo...

U Network Settings promeni DNS podešavanja (probaj Google ili Open) i to je to. Nema neke nauke.

Sad sam skocio sa 1080p na 4K Tv ,mogu samo reci da sam zadovoljan s ps pro odlican boost.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Koji je model u pitanju?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lg43UH610 jedan od jeftinih 4K HDR Tv-a ali sam zadovoljan s kvalitetom slike ,sa zadnum updejtom input lag ispod 20ms..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno