Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dishonored 2 je na UK prodavnici 17 funti do 5. Jula. Odlična igra, nešto mi prvi deo nije legao ili mu nisam dao pravu šansu :)

Oba dela su odlične igre, svaka preporuka!

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Bude 10$ kada je na akciji.

Dishinored 2 ima i prilično veliki demo (prve 3 misije) nevezano za ovo...

Ko je probao demo I prvih 5min sumnjam da je platio punu cenu. Cini mi se da je input lag I seckanje bilo bas bas out. Sada sam ga uzeo jer je navodno smooth 30. Keca sam na kompu doktorirao, a I one challenge trailere zbog achievementa :D Samo moram opet sada !

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Ma radi igra pun gas, nije ovo PC gaming deo foruma. Mani se input lag-a i ostalih baljezgarija, igraj igru i uživaj :)

Ja sam malo igrao dvojku.Nisam primetio nista negativno.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ma radi igra pun gas, nije ovo PC gaming deo foruma. Mani se input lag-a i ostalih baljezgarija, igraj igru i uživaj :)

Ma dobro utopio sam se u igrama I kuliram tehnicke probleme samo ono je bilo znatno lose iskustvo :) A jedva cekam da vidim ostatak.

Vidi kako će ti raditi na Pro posle instaliranja poslednjeg update-a. Ja nisam imao problema.

Danas sam uzeo drugu konzolu za igraonicu, model je cuh 1116b. Vidim da to nije ovaj novi model koji se kao manje greje i manje je bučan. Koliko je to zapravo i REALNO problem u radu sa obzirom da će konzola da radi maks par sati na dan i praktično je nova, 2, 3 meseca stara.

Hawaii Mate 9

Covece koliko se neki ljudi opterecuju grejanjem i bukom.. pa covece moja konzola 2 god stara ni ne znam koji je CUH nit me zanima, przim je svaki dan i ne obracam paznju dal se greje i koliko se greje :D
Pa napravljena je da se na njoj igra ;)

Pa dobro,mnogi ne mogu sebi da priuste drugu konzolu ako im jedna crkne,otud i mere predostroznosti.

Epa ne znam jesi sarkastican obzirom da se PS4 skoro nikad ne kvari ili stvarno me pitas :d

U svakom slucaju za forum ne znam,ali jedan moj drug je imao problema sa pregrevanjem i koliko znam,crkao mu je. Jedino znam za taj slucaj ruku na srce,godinama unazad. Ali ipak mislim da nema nista lose u tome da se malo dodatno zastiti Soni.

Epa ne znam jesi sarkastican obzirom da se PS4 skoro nikad ne kvari ili stvarno me pitas :d

U svakom slucaju za forum ne znam,ali jedan moj drug je imao problema sa pregrevanjem i koliko znam,crkao mu je. Jedino znam za taj slucaj ruku na srce,godinama unazad. Ali ipak mislim da nema nista lose u tome da se malo dodatno zastiti Soni.

Pa ne, ozbiljno pitam, kao što si ti ozbiljno napisao "ako jedna crkne", u suštini se slažem sa komentarom ispod mog, ali pošto vidim da se naširoko priča o modelima i sl, reko da pitam u kojoj meri se u PRAKSI pokazuju problemi sa pregrevanjem i bukom, da li se nekome gasi, eksplodira, zamrzava, ili nešto slično. Ja, vodeći se zdravom logikom kontam da asve te konzole rade manje više isto kao i noviji modeli i da su isto toliko i pouzdane, jer jednostavno ih je toliko napravljeno da je takoreći nemoguće da su sve one, ti stariji modeli, kao felerične ili šta već. Ok buka, konzola može da bude tiša ili glasnija ali to nije neki problem već iritacija.

Na koje mere predostrožnosti misliš?

Ma zanemari ti mene,neces sigurno imati frku nikakvu,bas kao sto malo iskusniji i stariji forumasi kazu.

Ja eto,stavio sam cepove ispod,prekrijem ga nekom krpicom kad ne koristim tipa dan-dva itd...Sitnice ,koje mi oduzmu 10ak sekundi zivota,ali ipak fino posluze za ono dobro staro “ne daj boze“ hehe :)

Nivo buke je sličan na svim modelima. Mada ta buka ima realno više veze sta se igra, neke igre i u meniju guraju kulere na maks kao U4 npr. Trebaš biti baksuz da ti vrisne nova konzola, ne verujem da je iko sa foruma bio te sreće.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Do sad nisam nigde procitao niti cuo da je bilo kome crkao Ps4 od pregrejavanja. Tako da ukljuci igru, cepaj je i ne misli :)
Normalno da svako normalan ce drzati konzolu dalje malo da moze normalno da izduvava i da je nece pribiti uz komodu,zid kako god ko je drzi ;)
A ti cepovi odstojnici i ta cuda to je nepotrebno.

Vidim da cu morati nocu da ostavljam PS4 da skida igre. Sinoc je 40gb (Dwarves) skinuo mozda za sat i po, max brzina. Cim udjem ingame oduzi na 8h i kad je 10-ak minuta pred kraja download. Jer to PS ima neke dl prioritete pa tako unakazi download ? Kad vec igram solo igru zasto mi sakate download.. Destiny sam skidao mozda 16h na 60mbita samo zato sto sam igrao solo Alienation.

Nema veze da li se igraš na konzoli ili je u rest mode-u, tj ne bi trebalo da utiče na brzinu DL-a.

Bas citam po netu da utice.. Kada sam van aplikacija skida max, cim se udje ingame katastrofa. Tako je I na fat, slim I sbb, kopernikus, adsl jer sam svojevremeno menjao I provajdere. Kontao mozda su to fix ali jok.

Moguće, mada ja svakako skidam igre preko noći kada je u rest mode-u, pa zato i nisam toliko obraćao pažnju.

Od mene kao i uvek jedno priglupo pitanje.

Video sam da onaj Uncharted lost legacy bi trebalo da bude DLC?

E sad nikad nisam imao iskustva sa istima,pa me zanima hoce to biti zasebna igra ili ce se igrati uz pomoc/preko cetvrtog dela?
Nikad nisam igrao te DLC-eve,ali znam da ih dosta ide kao nastavak u sklopu nekih igara,pa rekoh dal je to slucaj i sa Unchartedom

Ko ima season pass moći će da je igra, a na store-u će se prodavati kao standalone igra.

Ma zanemari ti mene,neces sigurno imati frku nikakvu,bas kao sto malo iskusniji i stariji forumasi kazu.

Ja eto,stavio sam cepove ispod,prekrijem ga nekom krpicom kad ne koristim tipa dan-dva itd...Sitnice ,koje mi oduzmu 10ak sekundi zivota,ali ipak fino posluze za ono dobro staro “ne daj boze“ hehe :)

Kakve čepove? Dakle, preporučuje se da konzola ne bdue direktno slepljena za podlogu?

Što se tiče pokrivača već sam naručio od drugarice krojačice pokrivku sa sve logom i ako sve ispadne ok, planiram da ga pustim u serijsku proizvodnju i prodajem. :D

Ne preporucuje se,nego ja stavim u sva 4 coska cepove od balona cisto da se ne greje odozdo. Inace nije neophodno.

@eufrat hvala ti.

I laptop se ne stavlja na krevet pa ga stavljaju. Neko ga na podlogu I nikako vise. Tako I sa konzolom.

Primetices da je bucnija tj fanovi ako se brze zagreje, svakako ce da radi. Cepovi su samo logika, a opet ih praktikujemo.

Poslednja izmena:
Ne preporucuje se,nego ja stavim u sva 4 coska cepove od balona cisto da se ne greje odozdo. Inace nije neophodno.

@eufrat hvala ti.

Može li slika kako to izgleda?Kakvi su to balon cepovi? Ja uzeo day one sa konzolom onaj vertical stand.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno