arheolog1981
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.02.2010
- Poena
- 395
Dishonored 2 je na UK prodavnici 17 funti do 5. Jula. Odlična igra, nešto mi prvi deo nije legao ili mu nisam dao pravu šansu 
Oba dela su odlične igre, svaka preporuka!
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Ma dobro utopio sam se u igrama I kuliram tehnicke probleme samo ono je bilo znatno lose iskustvoMa radi igra pun gas, nije ovo PC gaming deo foruma. Mani se input lag-a i ostalih baljezgarija, igraj igru i uživaj
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Pa dobro,mnogi ne mogu sebi da priuste drugu konzolu ako im jedna crkne,otud i mere predostroznosti.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Epa ne znam jesi sarkastican obzirom da se PS4 skoro nikad ne kvari ili stvarno me pitas :d
U svakom slucaju za forum ne znam,ali jedan moj drug je imao problema sa pregrevanjem i koliko znam,crkao mu je. Jedino znam za taj slucaj ruku na srce,godinama unazad. Ali ipak mislim da nema nista lose u tome da se malo dodatno zastiti Soni.
Ma zanemari ti mene,neces sigurno imati frku nikakvu,bas kao sto malo iskusniji i stariji forumasi kazu.
Ja eto,stavio sam cepove ispod,prekrijem ga nekom krpicom kad ne koristim tipa dan-dva itd...Sitnice ,koje mi oduzmu 10ak sekundi zivota,ali ipak fino posluze za ono dobro staro “ne daj boze“ hehe
Ne preporucuje se,nego ja stavim u sva 4 coska cepove od balona cisto da se ne greje odozdo. Inace nije neophodno.
@eufrat hvala ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari