.. Isao je regularnom Air-Mail postom, a shipping mi je bio free...
Odustao si od EMSa ili ti je on ponudio -26$ ako ide obicnom postom?
... (ili mozda dodatni adapter, da mi se ekran ne bi gasio stalno na nekoliko minuta radi ustede baterije)...
Moj savet je da nikada ne narucujes nesto bez tracking number-a. Osim ako je vrednost predmeta toliko mizerna da ti nije ni bitno ako se negde 'zagubi'. Tipa $1.
Meni tako nije stiglo nešto što sam naručio, isto je dodavao po 5 dana dok ne istekne rok od 60dana da ne možeš da mu ostaviš negativnu ocenu, pare se vraćaju preko ebaya.U poslednje vreme mnogi se zale da ne stizu proizvodi poruceni sa ebay-a, ja sam narucio neke stvarcice 14 novembra i jos uvek nista od toga, kontaktirao sam prodavca i rekao mi je da mu javim ako ne stigne u sledecih 5 dana da posalje ponovo. Sa kineskih sajtova kad narucujem sve stize u roku od 20 dana, od novembra 4 paketa su mi stigla iz Kine, a od ovog sa ebay-a nista 2,5 meseca.
Mora biti opcija da suspendujes automatsko gasenje. Recimo kod mene: dok je ugasen, drzis SELECT i upalis. Pogledaj u upustvu![]()
Zašto mu to savetuješ. Tracking je dosta skup.
Barem je kod ebay-a lako, ako ti ne stigne paket u roku pokreneš postupak i veoma brzo dobijaš novac nazad.
Meni se desilo da sam dobio novac nazad a da je naknadno i paket stigao (radilo se o sitnijim iznosima kupovine).
NAPS2 rešava sve probleme, importuj u njega dokumente ili slike, pa eksportuj u pdf.Hvala, pogledacu.
offtopic: bas sinoc htedoh da odstampam ono uputstvo na engleskom (koje sam skinuo u PDF-u), medjutim 'skenirane' su po 2 strane odjednom, i to se ponasa kao jedna strana u PDF-u. Trebace mi neki program da stranice 'poredjam' kako treba pre stampanja da bih na kraju mogao sve da ih spojim u 'knjizicu'.
2.5 meseca da ti cekas na paket iz UK je nedopustivo! Moj ti je savet da sledeci put trazis posiljku sa tracking-om. Tada ces bar znati gde je zapelo. Ovako nista ne znas. Zamisli, npr. da treba negde da otputujes a ti pojma nemas kada ce ti nesto stici. Ne mozes ni na koji nacin da 'otprilike' odredis. Kada nemas tracking ti si u totalnom mraku. Sa trackingom bar imas neku informaciju, pa mozes i da planiras sve ostale obaveze (i aktivnosti).
Pismo može biti mase do 2 kg i mora odgovarati sledećim dimenzijama: zbir dužine, širine i visine može biti najviše do 900 mm, s tim da najveća od te tri dimenzije može biti najviše 600 mm. Najmanje dimenzije pisma su 90x140 mm.
Ako je pismo u obliku valjka, najveća dimenzija odgovara zbiru dužine i dva prečnika najviše do 1040 mm, s tim da najveća od tih dimenzija može biti do 900 mm. Najmanja dimenzija pisma u obliku valjka je da zbir dužine i dva prečnika mogu biti najmanje 170 mm, s tim da dužina pisma može biti najmanje 100 mm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari