D
deki30
Guest
Imas g2a, polovne igre na KP, prati akcije u Game-s, i naravno akcije na store-u![]()
i cdkeys.com je zanimljiv...
Imas g2a, polovne igre na KP, prati akcije u Game-s, i naravno akcije na store-u![]()
Jedno pitanje oko EA koda. Ja to ne dobih uz konzolu. Samo xbox live.
Znači da mogu bez kartice da uzimam igre koje su besplatne?5. i da povrdite moj odgovor kolegi iznad, mislim da može Games with Gold bez kartice na nalogu? ja sam juče jednu krenuo da skidam, nije bilo problema...
Msm da nijedan bundle ne dobija ea access. Samo live.
A nisam siguran da moze games with gold bez kartice, jer iako su besplatne mora da se klikne buy kao kupovina samo je cena 0.
Da nisi kupio kod za određenu regiju?Imam jedno pitanje...
Uzeh danas preko cdkeys.com "Halo: The Master Chief Collection Xbox One - Digital Code" za 8 evra... Nemam X1, ali kako je krenulo sa ovim X1 S, uzeću kad tad, a i igra je jeftina.
No, probao sam da preko xbox.com da ga iskoristim i ne ide. Odmah na main pageu je link games i u padajućem meniju Redeem Codes...
Probam preko X1 aplikacije u sklopu Win 10, sa leve strane odem na Store pa opet na Reedem Code i neće.
U oba slučaja izbacuje sledeće: Check the instructions that came with your code. You might need to redeem it on a different web, i ispod izbacuje zamagljeno, page.TokenNotSupported
oyttoHJbfvOzs90owJ2M2G.4 ...
Zna li neko šta treba da uradim? Bilo kakve ideje? Je li kod nevažeći ili šta se dešava???
Fala unapred!
Ja i oba moja kuma smo u decembru kupili xbox one s sa fifom. Njih dvojca od 500 gb a ja od 1Tb i svi smo dobili i 14d golda i 1mesec EA Accessa. Mislim da svi bundlovi sa fifom dobijaju 1 mesec ea accessa. Ima na YT unpacking ovih bundlova pa se i tamo vidi.Msm da nijedan bundle ne dobija ea access. Samo live.
A nisam siguran da moze games with gold bez kartice, jer iako su besplatne mora da se klikne buy kao kupovina samo je cena 0.
Mora na boxu da se aktivira, ako znas nekog sa boxom, samo udji na tvoj nalog preko boxa i aktiviraj... Bar msm da je tako, meni se bez problema redeem ista igra samo kupljena na g2a...Pa koliko ja znam, a i tamo piše, igre za Xbox su Global...
Pomagajte.Da reklamiram?
Xbox One Gamesharing
http://www.ubergizmo.com/how-to/gameshare-xbox-one/
Samo mi nije jasna jedna stvar, prilikom prvog uključivanja konzole jel unosim svoj nalog, stavljam da je Home console, pa onda unosim tuđi nalog sa igrama i za njegov nalog stavljam da je Home console? Ako uklonim njegov nalog, mogućnost instalacije igara ostaje? Ako ostavim nalog, jel će se lista dostupnih igara automatski ažurirati kako ih vlasnik drugog naloga bude kupovao? Izvinjavam se ako je malo besmisleno pitanje, nisam imao susret sa konzolama još od PS2. #PCMasterRaceA razmatram kupovinu Xbox One S, pa se informišem.
Edit: I još nešto povodom Live Gold, da li igre koje su aktuelne tog meseca ostaju zauvek na nalogu i mogu se instalirati čak i ako je Gold istekao? Na internetu ima 14-dnevnih trial kodova, jel se oni mogu koristiti često (jednom u par meseci) ili samo jednom po nalogu? Na primer, sačekam sredinu meseca da bi sve Live Gold igre za taj mesec bile objavljene i, ako mi se dopadaju, kupim Live Gold 14-day trial i preuzmem igre. Da li je to moguće?
Hvala na odgovoru.Nisam probao, ali mislim da ne treba da konfigurises svoj nalog na svojoj konzoli kao "Home", zato sto samo jedan nalog moze biti "Home" i samo na jednoj konzoli. Nalog koji je podesen kao "Home" ne mora da bude uopste logovan na konzoli (offline license). Automatski se azurira lista dostupnih igara, i nakon sto podesis "Home", uradis Sign Out, i onda se logujes sa bilo koji drugim nalogom (tvojim nalogom). Da bi igrao igre sa trenutno logovanog naloga koji nije "Home" mora biti dostupan internet uvek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari