Šta je novo?

Xbox One

Jel može neko da mi proveri koliko je madden 17, čekam da ako mi se neko javi za telefon da kupi, da kupim xbox

Sent from my iPhone using Tapatalk

madden 17 je najavljen kao vault igra u ea accessu, za februar. glupo ga je sada kupovati odvojeno

A ako uzmem tipa ea access martu da li ću dobiti i te iz februara?

Naravno

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Madden 17 will be added to the EA Access Vault on February 24, EA announced onTwitter today. Starting on that day, Access subscribers can play the full version of the game for as long as their subscription remains active.

Jedno pitanje, mozda cudno. Podesio sam One S da mi bude u instant on modu, tj. da je uvek u standby-u. Od kada sam kupio konzolu, pre mozda 20 dana, net mi radi ocajno, svakoj stranici treba vecnost da se ucita, slike se ucitavaju kao da sam na dial-upu. Resetovao sam modem, ruter, sta sve ne, isto. I padne mi napamet da sam izvucem napojni kabl iz konzole, da je iskljucim skroz. Od tog trenutka, i najzahtevnije i najvece stranice otvara gotovo trenutno, net progledao. Ajde razumem kada konzola skida nesto, neku igru, ali danima da bude ovako kada nista ne radi, nije mi jasno. Jel ima jos neko slicnih problema?

Ako nekoga interesuje. Madden 17 je u Vaultu na EA Accessu

Jel zna neko neki način za uzimanje Xbox 360 Games with Gold (konkretno Star Wars) bez kreditne kartice?

Jel zna neko neki način za uzimanje Xbox 360 Games with Gold (konkretno Star Wars) bez kreditne kartice?
Ja imam karticu na nalogu, ali mi ova igra ne prolazi, iako je free uz games with gold za ovaj mesec. Izbacuje neki error prilikom kupovine. Medjutim sve prethodne xbox360 games with gold su prolazile bez problema sa istom karticom na istom nalogu, tako da je mozda neki regional lock u pitanju za ovu igru.

Poslednja izmena:
A što je tebi kartica problem ?

Ja imam karticu na nalogu, ali mi ova igra ne prolazi, iako je free uz games with gold za ovaj mesec. Izbacuje neki error prilikom kupovine. Medjutim sve prethodne xbox360 games with gold su prolazile bez problema sa istom karticom na istom nalogu, tako da je mozda neki regional lock u pitanju za ovu igru.

Mora koristis VPN za 360 igre.

Razmišljam se da kupim xbox, više zbog multimedije nego zbog igrica i zanima me kakav je za filmove i da li mogu direktno da se skidaju torenti?
Naravno mislim na One S [emoji2]

Poslednja izmena:
Moras da imas karticu zato sto iako su igre besplatne, ti ih "kupujes" za 0 din/$/€/£ cega vec, i mora da je imas vezanu za nalog.

Moras da imas karticu zato sto iako su igre besplatne, ti ih "kupujes" za 0 din/$/€/£ cega vec, i mora da je imas vezanu za nalog.

Shvatio sam sada i ja, ništa moraću onda da napravim kreditnu karticu, malo je čudno to što imam na nalogu 5$, ali ponovo ne mogu da uzmem igricu.

Jako dobar Xbox Game Pass servis kreće sa radom tokom proleća. Radi na principu EA Access-a, imaće preko 100 naslova (što XB1, što Xbox 360 sa back compatibility liste) i iznosiće 9.99$ na mesečnom nivou.

With great games from top industry publishers such as 2K, 505 Games, BANDAI NAMCO Entertainment, Capcom, Codemasters, Deep Silver, Focus Home Interactive, SEGA, SNK CORPORATION, THQ Nordic GmbH, Warner Bros. Interactive Entertainment and Microsoft Studios, there’s something for everyone to enjoy and you will always find something exciting to play across a variety of genres. Some of the fan-favorite titles coming to Xbox Game Pass when it launches to the broader Xbox community later this spring include Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 and SoulCalibur II.

One of the best things about Xbox Game Pass is that you can discover and download the full titles directly on your Xbox One. That means continuous, full-fidelity gameplay without having to worry about streaming, bandwidth or connectivity issues. In addition, all Xbox One games in the catalog – and related add-ons – will be available to purchase at an exclusive discount for Xbox Game Pass members, so you can make the games you love part of your permanent library to play whenever you want. Every month new games will cycle into the subscription with some cycling out, giving you a constantly-updating library of games. Xbox Game Pass is your ticket to endless play.

Malo poskupo, a? $120 godisnje....Plus ako bude kao sa EA Access, uglavnom matore igre...buducnost im je zagarantovana. A bice matore.

Malo poskupo, a? $120 godisnje....Plus ako bude kao sa EA Access, uglavnom matore igre...buducnost im je zagarantovana. A bice matore.

Nema šanse da bude 120$ godišnje, uvek je godišnja pretplata jeftinija od mesečne. Cenim da će biti oko 50$ godišnje.

Upravo tako, teško da neće biti godišnje pretplate koja bude znatno jeftinija od mesečne kupovine. Sad da li je skupo i ovako, pa mislim da nije. Koje da su igre unutar biblioteke, za 10$ se možeš fino naigrati. Npr. najavljen je Halo, do kraja godine biće verovatno i Forza Horizon 3 i ostale.

Najavljivaće naredne naslove koje menjaju postojeće, pa ako ne vidiš šta interesantno, preskočiš mesec i slično, a za one postojeće koje ti se svide dobijaš popust za kupovinu kao pretplatnik Game Pass servisa.

Opet mnogo. EA Access ima za 23-24$ da se nadje. Za matore igre, to je mnogo. Mislim, kome ce trebati NBA 2K16?!

Ne daju svi 60$ za novu Fifu, NBA i PES, tako da im ovo dobro dođe. Evo ja upalio Fifu 15 sada kada je Sony dao free MP week, bukvalno ~2k igrača je bilo u svakom trenutku. Tako da, nekome će dobro doći i taj NBA 2K16.

Sta znam, ja sam Fifu 17 kupio za 17$, NBA 2K17 sam uzeo na popustu za $39 preko Xbox Stora pre neki dan, Mortal Kombat XL sam kupio mislim za $19, malopre sam kupio Battlefield: Hardline za 5.5 funti, FarCry 4 za $15, AC Black Flag za $5. Ima mnogo dobrih dilova, a da ne dajes $60 za igru. Nesto ne vidim da neko daje 50-70$ godisnje za ovaj servis koji ce da valja matore igre. Moje misljenje samo. Ajde da vidimo. Ja imam EA Access, uzeo sam zbog UFC 2, samo zbog njega mi se vec isplatio, ali ostalo....sta znam.

Sve to stoji, ali i te igre na popustu su već dosta dugo u ponudi, a za ~7-8 meseci već izlaze nove interacije sportskih naslova koji su u punoj AAA ceni.

AC: BF se pojavio još 2013-e, MK XL pre godinu dana, FC 4 i Battlefield Hardline pre više od dve... tako da su i to "matore" igre, a ne bi ti bilo loše da si sada imao opciju da ih odigraš za malo para.

Jedina mana ovoga je što ti igre ne ostaju u trajnom vlasništvu, ali dobro dođe da ne žališ na cenu za igru koja ti se na kraju nije svidela.

NBA 2K17 nije dosta dugo na popustu, bio je 2 dana na popustu. FIFA 17 nije matora igra. Ostale jesu malo starije, ali o tome i pricam, zasto bih placao $10 mesecno za nesto sto mogu da nabavim mnogo jeftinije, plus mi ostaje u vlasnistvu i mogu da prodam kad predjem?? Ne znam, ajde da vidimo koje ce igre da budu, ali ako sada reklamiraju sa 2K16, onda se ne pise dobro. Obicno u reklami bude nesto bombasticno, da te privuce, a ako im je ovo u reklami...:D

Šta znam, dobar smer što se tiče cene i za one igrače koji nisu igrali te neke starije naslove. Ovo je ono što bih ja želeo da Sony uradi sa PS Now servisom. Dakle da izbaci streaming iz servisa i omogući igranje direktno sa konzole. Znam da je Cell arhitektura dosta teška (gotovo pa nemoguća) za portovanje, ali barem mogu ove naslove za PS4 koji su izašli prethodnih godina. I dalje ne mogu da prežalim Soniju što je odbio EA Access.

Za ovaj Game Pass ostaje da se vidi koliko će učestalo MS menjati spisak igara. Jer biće jurnjava da završiš tu jednu masivniju kako je ne bi zamenili narednog meseca nekom drugom. Takođe dobra stvar je i taj najavljeni popust u sklopu pretplate za kupovinu igre. Koliko sam čuo 20% sniženja biće za samu igru, a 10% za DLC.

Sve u svemu, ovakve stvari se rade uglavnom za nove korisnike, a oni su itekako potrebni MS-u.

Za ovaj Game Pass ostaje da se vidi koliko će učestalo MS menjati spisak igara. Jer biće jurnjava da završiš tu jednu masivniju kako je ne bi zamenili narednog meseca nekom drugom.

Pa ako bude kao EA Access, bice igre zauvek tu, nema nikakve jurnjave.

Nhl 17 je 19.80 na storu

Vrh Dno