A ko si ti da tvrdis cija je mapa merodavna i tacna? Ako raspolazes informacijama, napisi i izvor. Ovako kao sto sam vec rekao, samog sebe zakopavas nebulozama koje pises, kapiras? Ljudi te vise ne uzimaju za ozbiljno.....
Tesla,nadji na njihovoj mapi mesto Gajevi i Rozanstvo na Zlatiboru i vidi kakva im je pokrivenost?
Sto se tice Gajeva
malo su slagali za 3g i 4g jer su i ucrtali nesto malo ka njima kad se krene da je pokriveno,a ustvari je signal jako slab i to 3g i ni govora o 4g (sto je i razumljivo,to je malo mesto),ovo govorim za pocetak naselja blize glavnom putu i centru. Znaci tu je jako slab 3g,nema sanse da ima 4g,tako da kazem da su tu
malo slagali.
Ali su za 2g
debelo slagali jer tamo uopste nema Vip signala stabilnog kako se udje malo vise u naselje neka 2 km od glavnog puta i 4 od centra Zlatisa,ima ga samo u pojedinim coskovima kuce i kad se nahvata samo je 2g,znaci vise ga nema nego sto ga ima,a oni oznacili da je sve pokriveno sa 2g i to skoro full 100%,ovde su
debelo slagali jer je istina da ga ima mozda 10% u celom naselju cak i kad si napolju.
Sto se tice Rozanstva 2g ucrtan u celom naselju,ja ga video tu i tamo i to u par navrata isto jako slab (ovde i ostala 2 nisu sjajna ali su skroz upotrebljiva),ovde su isto solidno slagali za 2g jer po njima sve pokriveno u praksi tuga,za 3g i nisu jer su dobro ucrtali,nema ga skoro nigde u naselju.
Navodim ova 2 primera jer sam tu bio i zapazio bas da Vipa nema skoro nigde,verujem da je jos dobar deo Srbije tako ucrtan,a da je stanje ovakvo kako sam rekao nego nemam Vip da proverim,ovo sam video od coveka sto je bio sa mnom i ima Vip...,potrosio mi je 50 min zovuci svoje sa mog broja jer ne moze sa Vipa,prsne veza
Sa druge strane Telenor je ta 2 mesta ucrtao prilicno tacno sa 2g i 3g.
Gajevi do pre 2 god. slab signal i to 2g,retko 3g,ali je bio stabilan,ne kao kod Vipa,od pre par meseci jako dobar h+ signal imaju.
Rozanstvo prilicno precizno ucrtan 3g,veci deo naselja ga ima,sto se tice 2g malo su dodali vise nego sto jeste,ali nista strasno