Odakle ti gledas brojke kads VIP ima 840 BS po RATELu? Poceo si i iznositi neistine ili uzimas samo deo brojki koji ti odg9vara?
Vip ina 840 dok Tnor svega 586.
Pokrivenost 4gom im je bolja po avemu osim po tvojim recima.
Niko nije VIP za 4g kritikovao niti Rock ina VIPDzole ih kritikuje za 2g (sto im je stvarno lose), ali ovde he prica i 4g gde su u svakom pogledu ispred Tnora.
Cim malo vise ljudi pored lte800 antena u bg pocne da koristi 4g bice losa pokrivenost ili slab protok. VIP ima vec kapaciteta da nece morati nove BS da dodaje zbog toga.
Dzaba Tnoru lte800 kada NE PODRXAVAJU SVI TELEFONI ISTI i kada nije toliko bitno da odem kod devojke i imam lte kad ionako ima wifi.
P.S. jos jedna telekominikaciona procena za koju sam bio u pravu![]()
Hvala bogu da si i ti konacno priznao da je Vip banana operater cim nema ono osnovno,a to je 2g...znaci slaba pokrivenost onim osnovnim i najpotrebnijim automatski izbacuje Vip kao ozbiljnog operera cak i da ima 1840 4g BS...
Izem ti ja njihovih 840 bs,kad cim izadjem malo iz naseljenijeg mesta odma nema Vipa nikako hehe...u pretrazi mreza mob nalazi samo telenor i mts
Cak i telenor i mts nemaju svu pokrivenost sa 2g,ali je ona skroz korentna,desava se da i oni negde nemaju pokrivenost, ali retko,ali Vip bato moj ubija sa nepokrivenoscu
I kakva mi je onda to mreza? Smesna!
Zato ja i kad uporedjujem Vip uopste ni ne uzimam u obzir jer su smesni,sve dok nemaju normalnu 2g,oni su banana,a 4g je samo maska pokrivanja onog glavnog nedostatka pa ko se primi primi ili ko ne ide dalje od svog grada ok Vip da ima.
Poslednja izmena: