Realno je da je nemoguce da odjednom bude sve pokriveno, ipak treba neko vreme za sva tri operatera da odrade posao.Neko je pričao da vip ima lte maltene duž celog autoputa do Niša a to realno nije tačno .. npr pre skretanja za mali Požarevac sigurno lte nema 4,5km puta.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Inace krenuo je i mts sa pokrivanjem autoputa.
A ko je tebi rekao da podržava?Ko ti rekao da ne podržava?
Podržava.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Вип поставља на 1800 по градовима, а по периферији градова и изван на 800. Теленор на 1800 има само 60-65% БГ, 30-40% НС, Ниш, Суботица, на Копаонику 5 БС, на Златибору 1 или 2.Koju frekvenciju koristi telenor za 4g?
Polako popunjavaju autoput BG-SU
https://www.cellmapper.net/map?MCC=...&showUnverifiedOnly=false&showLTECAOnly=false
Tek sam danas uocio tu na Petlovom.Takodje, potez petlja Orlovaca - tunel Strazevica je pokriven 4G signalom, verovatno samu petlju pokriva bs u Gockoj, a ostatak puta ta na Petlovom brdu na soliteru u Rasinskoj, posto jos uvek nije pusten 4G na bs na petlji.
Sto se tice samog podnozja Avale blizu skretanja za Pinosavu, ne znam zaista odakle hvata 4G signal.Koliko znam, Telenor nema bs na vrhu Avale, ili se varam?
Od uvodjenja LTE pa do sada prema Ratelu najbolju i najvecu pokrivenost ima VIP. Na slici koju sam uzeo sa drugog foruma vidi se da mts ima samo 13 baznih stanica na 800mhz.
[/url]image hosting over 10mb![]()
Evo i cele vesti na Ratelovom sajtu odakle se moze preuzeti ceo dokument o razvoju LTE mreze u 3.kvartalu 2016.
Koga zanima ->http://www.ratel.rs/informacije/novosti.234.html?article_id=1835
A evo i mapa od sva 3 operatera:
free photo hosting
pic host
online photo storage
Демантују их и самих ових 577:326 базних станица у корист Теленора! А камо ли стање на терену, где Теленор ТРЕНУТНО има бољу покривеност у 70-80% градова (и то рецимо 5-50% по тим градовима). Што потврђује и писање многих овде, desp-а, Rock86, poglavicas, Ваљеваца и других иоле озбиљних форумаша. (А супротно нико задњих месеци није ни писао, сем за неке „микролокације"; и пар градова где има само 4Г Мтс, али и Теленор има најмање исто толико „својих".)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari