bgdiscoboy
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.12.2012
- Poena
- 169
Prolazio sam kroz Kg i Kv. U Kg 4G imaju sva 3 operatera, dok u Kv samo mts ima 4G.
Теленор почео са покривањем још и Краљева, Крушевца, Лесковца, Бујановца, Смедерева и Палића.
Ne znam gde ti vidis? Ja vidim da ima lte u NS, BG, KG, NI, neka smejurija u NP i Zlatibor.Aaa pa to ce onda vec biti fino pokrivanje. Kao sto sam i rekao jos pre vise od pola godine da ce do kraja ove god. odraditi isto kao i ostala 2 samo sto ce po tradiciji opet bolje i stabilnije raditi. Ocekujem uskoro i pustanje full brzine bez ovog ogranicenja.
Ne znam gde ti vidis? Ja vidim da ima lte u NS, BG, KG, NI, neka smejurija u NP i Zlatibor.
Ako je to 50% teritorije svaka cast.
Ili si mislio 50% stanovnistva, ako je to to je onda odprilike to, ali to nije 50% teritorije Srbije i to je lose i smesno i sluzi samo za marketing da se kaze da ima neko 4G mrezu.
Da ne bude zabune rodio se odrastao u BG kao i bar 8 kolena pre mene(za one od pre 500+ godina ne znam nisam uspeo da nadjem podatke-dakle pravi beogradjanin) i kazem da BG nije Srbija i da i ostali gradjani Srbije imaju pravo i potrebu na lte brzine.
Kako neće da radi, imaš li uopšte opciju za 4G?Jel se neko igrao sa omogucavanjem LTE frekvencija, klasa...na huawei telefonima (G7 je model konkretno) ?
Odradjen update na 5.0.2, rom za celu EU i od tada nece da radi 4G. Kapiram da je negde neka opcija iskljucena. Dok MTS ne pusti sve frekvencije (ili nesto drugo, neki band, kanal, klasu...ne znam) nece raditi verovatno.
Jel postoji neki skriveni menu, USSD code da se omoguci to?
At the end of the second quarter, the 4G population coverage was 46% in Montenegro and 21% in Serbia
Zvanican Telenorov podatak o pokrivenosti Srbije i Crne Gore sa 4G signalom, zakljucno sa 30.6.2016.:
Momak,tvoj problem osim sto si gnevan na telenor je jos i...?Više ovi sa "mislim" ***. Kažite ako znate tačan podatak i to potkrepite. Daj više prestanite sa silovanjem i maltretiranjem. Ili napišite nešto tačno i konkretno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari