Ne znam tačno na kakvo pojašnjenje misliš?Može li pojasnjenje za ovaj deo?
SM-A9000
Recimo, kako, koliko i koja kartica je jeftinija, ako kreneš jedan mesec sa progresivom i prebacis se na osnovni...Ne znam tačno na kakvo pojašnjenje misliš?![]()
Off topic (Izvinjavam se)
@alfaunits Alfa, kako beše sad:
Podigao sam, Visa Inspire karticom, nešto keša u Mađarskoj, u banci iz Intesa grupe. Sad je najbolje da prebacim eur sa deviznog na hit tekući EUR, i to će banka i zadužiti?
Hvala!
Da.
Ali ako si VEC podigao, moze biti vec kasno, bice koristice dinare. Imali su neki bug za takve slucajeve kada je poceo Inspire, valjda su sredili do sada
Javi!
Prvo sam podigao, pa uplatio eur, jedno 2 sata kasnije. Javiću kad proknjiže
To je verovatno taman po MC kursu, posto ne znam koji datum koriste, ne mogu da proverim, ali kurs izgleda odlican.Sve vreme je RSD iznos stajao u nedospelim obavezama, ali su konačno ipak zadužili EUR partiju HIT računa. Dakle, moguće je pokriti naknadno!
Za 15.000 HUF skinuli 48.58 EUR. Fer.
Meni se juce prvi put desilo kod placanja da me pitaju dali zelim da mi bude naplaceno u dinarima ili u lokalnoj valuti. (Telenor Master Kreditna)
Nije neka para bila, nerazmisljajuci rekao u dinarima.
Ispalo da mi je konverziju radila njihova banka.
Pogledajte prilog 210036
+1. A i to sto nema cekova je plus. Vise cekam one koji pisu cekove, nego kada treba da sitne novac kasirke na drugoj kasi![]()
Ako kreneš jedan mesec sa progresivom, onda ne plaćaš master karticu i uštedeo si 500. Takođe, platiš sve račune bez provizije dok si na progresivu, i tu uštediš još x dinara. U međuvremenu podesiš sve što može za sledeći mesec da se plaća na klik, i podneseš zahtev za prelazak na starter. Plaćaš samo održavanje 300 za taj prvi mesec koji si na progresivu.
Hvala obojici, ovo mi pre svega znači zbog te Master kartice, odnosno treba mi što jeftinije rešenje za debitnu karticu sa eur partijom za plaćanja u inostranstvu. Trenutno tu uslugu plaćam 2000 rsd godišnje, iako trošim svoje pare, jes da je Visa bolje, ipak će i Master završiti posao.^ Upravo tako! Svaki novi korisnik trebalo bi ovako da krene za max uštedu i upoznavanje sa sistemom. [emoji5]
Aha..verovatno sam to pomešao, znači sa starterom nemam nijedan ebank prenos besplatan (van TB), već sve ide po 25rsd...Da, predefinisani nalozi su u pitanju. Za sada se može platiti Telenor, EPS (ne za sve gradove), i ako se dobro sećam Infostan. Računi na klik pristižu svakog meseca i mogu se platiti jednim klikom i nema provizije na starter paketu. Ovo za 5 transakcija bez provizije na starteru, to si nešto pomešao, to ne postoji. Verovatno si mislio na 5 podizanja keša mesečno bez provizije na bankomatima drugih banaka, ali to je progresiv.
^ Kad ti stigne kartica, sam odes na Katalog poizvoda opciju, i pre nego što dođe 1. narednog meseca sam promenis paket. Nemas nikoga da zoves. Sve jasno s ekrana. [emoji5]
Gledaj da pocetkom meseca otvoris racun, da bi kartica stigla tokom tog meseca, mozda se desi da ako je trazim krajem meseca ne zaduzi se racun tog meseca! Pa dva meseca platis Progresiv.
Нису ни они луди,прате све што је написано овдје и на другим мјестима,а ти се наврзао баш на ТБodnosno treba mi što jeftinije rešenje za debitnu karticu sa eur partijom za plaćanja u inostranstvu. Trenutno tu uslugu plaćam 2000 rsd godišnje, iako trošim svoje pare, jes da je Visa bolje, ipak će i Master završiti posao.
Imao sam HIT račun dugo vremena, ali sam bio prilično nezadovoljan uslugom, pa sam pre nekih 6-7 godina zatvorio račun. TB koncept mi se sviđa baš zbog minimizacije ljudskog faktoraНису ни они луди,прате све што је написано овдје и на другим мјестима,а ти се наврзао баш на ТБумјесто да си отишао у Интезу и ријешио ствар.
Bila je prica oko toga ovde u temi ranije.
Bas su uveli to da ne bi bili na gubitku oko izdavanja kartice.
Inace TB ima najveci neto gubitak
https://nbs.rs/internet/latinica/55/55_4/kvartalni_izvestaj_I_16.pdf
Концепт и идеја су добри али ја нисам имао такво искуство,толико су минимизирали људски фактор да нико није одговорио на мој проблем мјесец данаImao sam HIT račun dugo vremena, ali sam bio prilično nezadovoljan uslugom, pa sam pre nekih 6-7 godina zatvorio račun. TB koncept mi se sviđa baš zbog minimizacije ljudskog faktora
Haha ne daju vam da ih vacarite na sibicarske fore.
Problem je da se plati, i ne verujem da sam jedini koji tako misli...Ma dajte ljudi, plaćali smo i dalje plaćamo održavanje računa i izrade raznih kartica po drugim bankama, sa sve čekanjem u redovima, cimanjem, i sad je problem da se plati jednokratno kartica iz fotelje za račun bez troškova održavanja.
Hahaha, to mi trebaКонцепт и идеја су добри али ја нисам имао такво искуство,толико су минимизирали људски фактор да нико није одговорио на мој проблем мјесец дана
Мислио сам на девизни Интезин с картицом док и ту не уведу неку накнаду.![]()
Pogledaću, taman već imam devizni tamo...thxВиза електрон,везана за девизни рачун и све се обрачунава у еврима,бесплатно и није потребан текући ни било шта друго.Слично као интернет само комплетнија јер може на банкомат ако је баш потребно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari