Firewall?
Jesu za Home.
Od ovih zadnjih apdejtova baguje mi weather app, tačnije na live tiles se više ne pokazuje vreme, a evo danas
vidim potpuno mi je nestala aplikacija, nema je u start meniju.
Kako bih trebalo da ga podesim?
Jer ista mašna, isti ruter, propusna moć je skoro 100% pod W7 a pod W10 varira od 30-50%.
Laptop i na njemu W10 = 20% propusne moći sa bilo kojim klijentom (QB, Torch, uT), na kablu isto kao i desktop = 30-50%.
Android telefon, uT klijent, bez ikakvih podešavanja, preko WiFi-a roka 60-90% propusne moći, zavisno od toga koliko je udaljen od rutera...
Taman sam hteo da ostavim W7 u penziji, na poslu se intenzivno navikavam na W10 ali ne mogu da ga koristim za "kuću" kao što sam W10 a hteo sam 1 sistem da mi objedini sve potrebe.
Posle toliko godina korišćenja Dual-boot i Multi-boot rešenja, ja i dalje nemam mira i ne mogu samo jedan OS da ostavim za sve što mi treba...
Stvarno nisu normalni, kako ja sada da instaliram custom driver-e? Čim ih instaliram on odmah "povuče" sa WU drivere i pregazi custom. Ponekad se desi da zbog toga dođe do BSOD-a, jel postoji neki drugi način za zabranu instalacije driver-a.
Meni je stigla nova zakrpa KB3189866 na Windows 10 Home 14393:
Pogledajte prilog 209657
Pogledajte prilog 209658
Tako da je sad 14393.187
Jesu njima pukli serveri jer je preuzimanje zabolo na pola na dva računara?
Promeni na naš region.Reinstalirao Win juce, al ovo ne mogu da iskljucim, pre mi je bila samo lupa... Sve zivo sma pogasio sto znam u vezi kortane, al opet mi stoji smaracica
Pogledajte prilog 209692
Reinstalirao Win juce, al ovo ne mogu da iskljucim, pre mi je bila samo lupa... Sve zivo sma pogasio sto znam u vezi kortane, al opet mi stoji smaracica
Pogledajte prilog 209692
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari