PijaniPacov
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.09.2016
- Poena
- 51
koliko vas je ostalo na insideru posle AU?
E paz da nisi. Evo me na 14915. 2 desktopa i jedna Lumia 640. Rešio sam problem sa Color appletom ali sfc /scannow problem ostaje. 14935 bi trebalo u utorak.Samo ja.
Kod tebe radi ko lud i na digitronu
Nego, jel uspeo neko da nabudži onu ikonicu od ''search'' umesto Kurane ??? Ranije je bila opcija da se samo ona vidi, a sada te opcije nigde nema ili ja ne umem da je nađem, a baš mi fali.
Inače nemam nekih posebnih zamerki na rad 10-ke, sem te glupavosti sa nedostatkom ikonice ''search'' na koju sam se navikao.
Haha 3.8GB memorije!!! To isto na 7ici ili 8ici ne bi zauzelo ni 2.8GB. 10ka zvana memory leak!
Ako mislis da bude samo PRETRAGA ikonica, ides desni klik na to polje pa imas search i u pod-meniju izaberes SHOW SEARCH ICON. To je to.Nego, jel uspeo neko da nabudži onu ikonicu od ''search'' umesto Kurane ??? Ranije je bila opcija da se samo ona vidi, a sada te opcije nigde nema ili ja ne umem da je nađem, a baš mi fali.
Inače nemam nekih posebnih zamerki na rad 10-ke, sem te glupavosti sa nedostatkom ikonice ''search'' na koju sam se navikao.
Ja i dalje cekam da preko obicnih apdejta dobijem AU
Ali ozbiljno.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Bele treba da bude samo kada kliknes na nju da trazi.
Sve vreme je belo.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari