Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Borat@ Imam taj free win10 ako promenim plocu i cpu da li ja mogu opet dobiti win10 ili je to to?
Možda možeš ako asociraš Microsoft nalog sa licencom.

Mozes li malo da pojasnis, sta to treba da se radi?

Da pitam jos nesto, kako se zvase onaj program sa kojim se brisu driver-i za gpu, ode je bilo pominjano ali ne mogu da nadjem i da li se samo koristi kada se brisu gpu driver-i ili vazi za sve driver-e?

DDU traži. Ideš u Redstone verziji Settings>Activation>dole ima da asociraš nalog sa licencom.

Dark Magician jel si siguran da se ovde asocira aktivacija sa nalogom:

9.PNG

Da, jedino je pitanje da li ti da na drugom uređaju. Ne znam da li je neko sa foruma testirao.

Ja imam legalan kljuc za Windows 7 Home Premium u prevodu za Windows 10 Home pa mi to i ne treba.

"Digitron" ...HP Compaq nx7220 sa 512 mb radi win 10 32bit...i to ne tako lose.

Screenshot (19).png

Poslednja izmena:
Impresivno s obzirom da zvanično je 2GB RAM minimum.

Dark Magician@ tu bi trebalo da se kuca mail koji je bio prilikom registracije win10 pri instalciji? Ali koliko vidim daje mogucnost novog mail-a, i sta sada ovim dobijas, kao sta? da li u stvari ostavljas na tom mail-u svoj registracioni kod win-a i kada budes instalirao na novom hardware-u tada sa ovog mail-a povuces registracioni kod za win10, da li je tako?

Tu kucaš šta ti je Microsoft nalog koji već imaš ili napraviš novi. I trebalo bi da veže aktivaciju za nalog.

Evo koliko zauzima...

Screenshot (24).png Screenshot (25).png

1 pitanje a da ga ne shvatite kao troll :
Zašto mi pod W 10 torrenti očajno rade?

Послато са Picasso уз помоћ Тапатока

Torrenti lete, nema nikakvog prioblema u win 10 što se toga tiče.
Btw u kom smislu očajno? Sporo?

Microsoft je suptilno krenuo da neutrališe 32-bit time što od Redstone je jednaka zahtevnost kao i za 64-bit tako da nema razloga ne staviti.

Skinuo sam ga.Imam neki netbuk,512 Ram,a mrzelo me da mu stavljam XP,a nema sanse da mu stavim 10-ku.E sad ima!:D

A jel si probao neke "stare" igre na njemu,mislim,ono bas stare,kako se ponasa?

Mislim da ovaj nema prostora sa memorijom za tako nesto, a i integrisana jedva baca sliku...

Kako se sprečava automatska instalacija driver-a kroz Windows Update. Na Redstone 1 ne vidim opciju za driver-e (već samo app i ikonice, vidite sliku) , koristim W10 Home verziju:
Pogledajte prilog 209466

Jel moguće da su stvarno ukinuli opciju za zabranu instaliranja driver-a sa Windows Updata-a??? Jel ima neko neki drugi način za sprečavanje instalacije drivera sa WU?

Da li se sprecava instaliranje win driver-a preko update na ovaj nacin qqqqqqqqqqqqqqqqq.PNG kod win10 pro?

Nisam ni gledao. Izgleda da ni Pro ne može.

Znaci mozes da instaliras ceo sistemi sve driver-e i pri prvom update da kukas jer ce sve da ti poremeti, tj kako win hoce, znaci nema nikakva mogucnost zastite?

Nazad
Vrh Dno