Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Hajde kad smo svi vickasti danas. Možda protivpožarna narukvica?

Ja bih rekao-"ne, samo zelim telefon koji ce da radi kao svajcarac u naredne dve godine.." to je najmanje sto treba da se ocekuje, za ovolike pare.

Mini protivpozarni aparat umesto s-pen?

Sent from my D6503

Brate, isprdeli ste 95 strana a ništa niste rekli što se nije moglo u samo jedan zglavan post staviti. Neću ni ja uzeti Note 7, ali ni ne pišem ovde ništa. Ako je poenta samo da bi se nešto napisalo i nabio što veći broj postova, onda svaka čast, ide vam od ruke.

Sent from my SM-G935F

Baterija moze da expodira samo ako se prepuni ili kratko spoji. Ovde je najverovatnije kriv brzi punjac i losa baterija koja ne moze da izdrzi visoke varijacije napona punjenja. Posto je za brzo punjenje potrebno 9v. Da explodira u ruci tesko. Jedino ako je na punjacu.
Ne bi bila hajka oko ovoga, to se moglo desiti i ranijim telefonima. Sem sto mozda sada brzo punjenje radi na jos vecoj struji pa lakse moze do toga doci.
Ali explozija ako se telefon koristi dok se puni mislim da je na mnoogoo vise telefona moguca?

Ne deluje kao originalni punjač, ima adapter, ne verujem da je ovako fabrički dobio.
Zar nisu sada svi punjaci i sluske bele?

Jesu. Ko zna koji je ovo kabl na koji je stavio adapter.

Sent from my SM-G935F

Brate, isprdeli ste 95 strana a ništa niste rekli što se nije moglo u samo jedan zglavan post staviti. Neću ni ja uzeti Note 7, ali ni ne pišem ovde ništa. Ako je poenta samo da bi se nešto napisalo i nabio što veći broj postova, onda svaka čast, ide vam od ruke.

Sent from my SM-G935F
Kao I svaka tema koja se otvori cim se telefon najavi, sve sami strucnjaci komentarisu I pricaju kako "ako bude imao ta, kupicu ga...". Teme pre predstavljanja telefona nemaju nikakvu poentu.

ff51c85fb9f24dc23be27789aec2c460.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Evo kako to rade u usa :) možda i vi ovde dobijete kredit od 3000din kao poklon.

If you already own the Samsung Galaxy Note 7, here is what the US product exchange program will offer you:

1. Exchange current Galaxy Note 7 device with a new Galaxy Note 7 (available week beginning September 5).
2. Exchange current Galaxy Note 7 for a Galaxy S7 or Galaxy S7 edge and replacement of any Note 7 specific accessories with a refund of the price difference between devices.

In addition, Samsung will also offer customers a $25 gift card or bill credit from select carrier retail outlets when choosing a Galaxy S7 family device or the Galaxy Note 7 within the exchange program. 

I popust u pogrebnom preduzecu "Veseli pramicak"

Sent from my m2 note using Tapatalk

Za one koji najviše napljuju Note 7 dobijaju note 7 sa sve full opremom i zaštitom... Jer ga drugačije nebi ni posedovali....

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

U svakom slučaju pretvori u argument da je samo zavidna sirotinja protiv.

Da... Poenta je da ga samo posedujes. :D

Nemoj brt da pljujete svemocni s7e+ aka Note7, izgleda da sirotinji ruke goru drugacije. [emoji23]

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Valjda ce sad nekima biti jasnije koliko je ovo mali udarac za Samsung i sa koliko love raspolazu.

Niko i nije pricao o finansijskom propadanju, nego o losoj reklami. I toyota je vracala po desetine hiljada automobila pa nije propala, ali su se u USA svi strecali jedno vreme

Niko i nije pricao o finansijskom propadanju, nego o losoj reklami. I toyota je vracala po desetine hiljada automobila pa nije propala, ali su se u USA svi strecali jedno vreme
evo ga stručnjak je pisao o tome [emoji1]

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2016&mm=09&nav_id=1172095

Totalni opoziv,bice za koji mesec,postojao jednom jedan samsung....drago mi sto ga nikad nisam koristio. :D
A sad adio i ko zna gde,i ko zna kad.... :wave:

Sent from Note 5.

Izuzetno profesionalna rekacija Samsunga, bas kakva prilici hednoj tako ozbiljnoj kompaniji.

Nadam se samo da ce brzo da se vrati u prodaju, ako sam dobro shvatio samo jedan deo proizvedenih telefona ima problematicnu bateriju (od jednog dobavljaca), tako da je prodaja trenutno stopirana i da se razvrsta koji su ispravni a koji ne.

Upravo tako.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Naravno da je za pohvalu. Pogledajte LG i G4, ploče crkavaju a telefon prodaju bez greške. To je sramota!

moracu kolegi koji ga koristi da kazem da stavi slem dok razgovara, sto je sigurno sigurno je.

Nazad
Vrh Dno