Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Smem glavu da dam ako 90% ljudi sto ovde sto preko koji pljuju i zure sto pre da okace neki link ili podatak kako je ovo krs od telefona nebi isti taj kupila da je recimo 550e.
Ne bih ga kupio ni za 400, jer nemam potrebu za njim. A na forumu se ne zna ko je gori, spameri ili mahaci parama

Ja sam uvek bio za neko objektivno sagledavanje stvari.

Dobro je imati diskusiju, ali dok se ljudi normalno ponasaju. Samo sto ovde diskusija postane ekstremna nakon 5 postova

Pa ovde zadnjih 10dana samo citam kako se zapalio neko uzeo noz isparao ekran. Olovka nece da mu pise po zaobljenom delu. Skener oka mu sprzio vid ostao slep... I tako.

Smem glavu da dam ako 90% ljudi sto ovde sto preko koji pljuju i zure sto pre da okace neki link ili podatak kako je ovo krs od telefona nebi isti taj kupila da je recimo 550e.

Ja tesko i da je 300,za 200 vec da razmislim.Ali ovaj ispad je toliko smesan da je toliko smesno_Ocekujes od toliko jake kompanije da joj telefon od 1000eu explodira hahahah.Ocekujes mozda od nepoznatog prozivodjaca,sa cenom od 50eu da je stavio nesto lose i crkne jednostavno.Ali od takvog giganta,koji ima milone ljudi u prozivodnji i napravi takav propust.Jeste za podsmevanje dok postoji samsung...
E sad kom drago,kom krivo...... :D

Bila ogromna porudzbina note 7, pa su malo zanemarili to. Koncentrisali se na proizvodnju. Ali dobronsto se ovo desilo sad ce ih odradit ko sto treba :D

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Ovde su ljudi toliki zaludjenici da opraštaju jos i pravdaju eksplodiranje fona od 1000 evra. Prvo mu opravdaste cenu i kako je to sad normalno, sad cete i ovo. Cekam jos samo da vidim nekog da ga kupi, da mu eksplodira i da pocne da prica kako je sad zapaljen jos lepsi, da izgleda robusnije i da mu opekotine daju smek.
I da je 10 uredjaja od 10 000 000 smesno je kad pogledas da je to cuveni ultra mega gigant u svetu androida. Ljudi postave slike havarisanih uredjaja i ispadnu hejteri, pa nisu okacili nista sto nije tacno i sto se nije desilo.
Ocekujes od fona od sto evra da se pokvari, cak i kod njih ne ocekujes da eksplodiraju, cak se ne secam da se to dešavalo u nekoj vecoj meri i kod jeftinih modela.
Samsung sekta gora od apple.

Doduse respect sto su stopirali prodaju, od njih je jedino LG gori.

Poslednja izmena:
Jesu stopirali isporuku,jesu.Jesu priznali krivicu,jesu.Hoce li vratiti pare ili nov uredjaj vlasnicima kojima je explodirao tel,hoce.Ovo sto se desilo moze da se desi bilo kome.Nevezano u kojoj industriji se radi.Samo velike kompanije priznaju greske i obustavljaju prodaju i resavaju problem.E sad sta tu tebe boli u svoj ovoj prici voleo bi da znam. Jel stvarno mislis da samsung nije testirao telefen pre isporuke.Mogli su nasumicno da testiraju hiljade primeraka a da ni jedan ne bude falerican. Pricamo o 0.00003% neispravnih uredjaja.

Ni nemaju drugu opciju. Previše košta da to tako ostave.

Na vreme su reagovali, i svaki korisnik će dobiti novi telefon, što je opet dobro, i šta sad? Ispravice grešku u narednim serijama i ajmo dalje... I opet ce biti najprodavaniji telefon... Sviđalo se to nekom ili ne...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Još gore bi se vodila polemika da Samsung nije odmah reagovao, tek bi onda dežurni pljuvaci svašta pisali...
Da se razumemo, uopšte nisam fan samsunga :)

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

[youtube]9Y26l41w6z4[/youtube]

Sent from my D6503

Nije ali ako si Kinez postoji sansa da zbog najnovije jabuke ostanes bez bubrega.

:d

Sent from my D6503

Sa jabukom bar nije postojala samsa da ostanes bez ruke ako ti eksplodira baterija
sa iphone 4 je naprotiv...ruka bas smetala jer je blokirala signal pa su korisnici imali tzv death grip..A onda im iz Apple objasnjavali kako da pravilno drze telefon da bi imali signal....Vrhunac licemerja....

Sent from Note 5.

Baterija moze da expodira samo ako se prepuni ili kratko spoji. Ovde je najverovatnije kriv brzi punjac i losa baterija koja ne moze da izdrzi visoke varijacije napona punjenja. Posto je za brzo punjenje potrebno 9v. Da explodira u ruci tesko. Jedino ako je na punjacu.

Baterija moze da expodira samo ako se prepuni ili kratko spoji. Ovde je najverovatnije kriv brzi punjac i losa baterija koja ne moze da izdrzi visoke varijacije napona punjenja. Posto je za brzo punjenje potrebno 9v. Da explodira u ruci tesko. Jedino ako je na punjacu.
Onaj kontroler punjenja vrv je falican...

Bravo samsungu. A piše se da je ovo i klopka nekog od konkurencije. Kešira lika ona napravi spoj u svaki hiljaditi tel. i eto.
SAMSUNG NOTE 7 IS BEAST Grrrr :D

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Kao i ako se kratko spoje "celije" (da tako nazovem) unutar same baterije... znas onaj video,kada lik opali cekicem po bateriji gde se zadimi i explodira...

Los kvalitet ili feler u procesu,nista vise...

Primer loseg kvaliteta:

safe1.jpg

*** nek srede stvar. Spuste cenu i daju nesto na poklon i eto opet veselja...

Sad imaju mreze

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Ne deluje kao originalni punjač, ima adapter, ne verujem da je ovako fabrički dobio.
nexus2cee_galaxy-note-7-exploded-728x463.png

Sad su me pozvali iz Mts-a i pitali me da li ostajem pri odluci da kupim Note 7?Rekla mi je da će prodaja poceti za nekoliko nedelja, tj. za oko dve nedelje. Još mi je rekla da ćemo svi koji smo ostali pri odluci da kupimo Note dobiti sledeće nedelje poklon od Samsunga.

Poklon: vaucer od 2e pri kupovini silikonske zastite pozadine preko aliexpresa :D

Nazad
Vrh Dno