dstamenkovic90
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2015
- Poena
- 70
moracu kolegi koji ga koristi da kazem da stavi slem dok razgovara, sto je sigurno sigurno je.
jel koristi onaj od 64gigaBUMA ili 128 ?
moracu kolegi koji ga koristi da kazem da stavi slem dok razgovara, sto je sigurno sigurno je.
A najbolje kada bi se ovako nešto postavljalo u iphone temi banovi bi samo leteli![]()
To govori koliko je bolji android deo foruma![]()
izgleda da je problem u kontroleru punjenja na bateriji.Pretpostavljam da svi znate da Note 7 ima brzo punjene. Brzo punjenje je moguce samo jacom strujom koja opet vise opterecuje bateriju. Ako je ona losa i pritom nesigurni kontakti, eto problema.
Svaka cast za recall samo kako to misle da poprave?
Nesto mi je ovo mnogo, ispada da ih kosta 400$ po handsetu... vise nego sto ih kosta proizvodnja, wtf?Samsung may spend as much as $1 billion to replace all of the 2.5 million Note 7 it shipped in the two weeks that the handset's been on sale.
Kako ne...skida se poklopac, menja se baterija, automatski je refabrikovano jer si gotov proizvod otvarao, nema veze sto mozda nije ni prodat jos.Ako se samo baterija menja nema razloga da se pise refurbisehed, ako se cela baterija menja.
Koji poklopac bre?Kako ne...skida se poklopac, menja se baterija, automatski je refabrikovano jer si gotov proizvod otvarao, nema veze sto mozda nije ni prodat jos.
Ovo je sada dodatna oprema za one koji su rezervisali, umesto Gear VR
Poslednje dve generacije su bez zamenjive baterije,tj ugradjena je u fon.Koji poklopac bre?
Baterije se pakuju skroz zasebno, nisu u telefonu u pakovanjuBarem svi telefoni koje sam uzimao sa zamenjivom baterijom, u prevodu svi Samsung telefoni koje sam imao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari