Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Za 128cu će mu trebati dabldeker verzija šlema.[emoji1]

Sent from my SM-G930F

Novi Starcraft Firebat weapon :D

Haha totalna pobeda :D

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Lepo me oraspoložiše ovih zadnjih par strana.

Predlog za moderatore - Otvorite jednu veselu združenu temu! Spamovanje na forumu ima da se prepolovi.

Sent from my SM-G930F

A najbolje kada bi se ovako nešto postavljalo u iphone temi banovi bi samo leteli :)

To govori koliko je bolji android deo foruma :)

Neko veseo rimu pise, jer sve drugo se brise?:)

Pretpostavljam da svi znate da Note 7 ima brzo punjene. Brzo punjenje je moguce samo jacom strujom koja opet vise opterecuje bateriju. Ako je ona losa i pritom nesigurni kontakti, eto problema.

Svaka cast za recall samo kako to misle da poprave?

Pretpostavljam da svi znate da Note 7 ima brzo punjene. Brzo punjenje je moguce samo jacom strujom koja opet vise opterecuje bateriju. Ako je ona losa i pritom nesigurni kontakti, eto problema.

Svaka cast za recall samo kako to misle da poprave?
izgleda da je problem u kontroleru punjenja na bateriji.

Sent from Note 5.

Samsung may spend as much as $1 billion to replace all of the 2.5 million Note 7 it shipped in the two weeks that the handset's been on sale. 1 in 24 devices of so is possibly carrying a deffective battery unit that's prone to catching fire and exploding while charging.

Pakao.

Sada makar znamo koliko su prodali za 2 nedelje :)

Mene samo plasi da se ne upecam na neki takav felerican sa greskom jer sam sklon kupovini bez garancije a istane neki u steku iz te serije i dodje u srbiju i ja ga sav srecan capim

Samsung may spend as much as $1 billion to replace all of the 2.5 million Note 7 it shipped in the two weeks that the handset's been on sale.
Nesto mi je ovo mnogo, ispada da ih kosta 400$ po handsetu... vise nego sto ih kosta proizvodnja, wtf?

Ko zna koji sve troškovi u to ulaze..

Poslednja izmena:
Pa sve košta ***. Prvo kupovina hardvera i sama proizvodnja. Pa plasiranje na tržišta. Pa ponovo plaćanje za povratak svih tih telefona nazad u fabriku. Pa plaćanje za pronalazak greške. Pa ponovo kupovina hardvera koji je bio problem. Ponovno rastavljanje i sastavljanje i opet transport na tržište.

Sent from my SM-G935F

Samo da napomenem da shipped ne znaci da su prodati...
Nije realno da se isti uredjaji vrate na trziste kao novi, vec kao refurbish. Cak mislim da su u obavezi da to napomenu. Cena za refurbish i new nije ista, pa je vrv i to ukalkulisano u tu cifru troska.

Ako se samo baterija menja nema razloga da se pise refurbisehed, ako se cela baterija menja.

Nije bas tako, pogotovo ako je nov proizvod vracan

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ne, sve sto je vraceno proizvodjacu iz bilo kog razloga, dal to bio defekt ili pohabana ambalaza ili sta god, je refurbished. Pogotovo ako se uredjaj otvara fizicki.

Pa ionako su pisali da kreću u onaj program prodavanja refurbished mobova po nižoj ceni ,ovo im je sada idealno palo za takav "biznis" ;)

Kako ne...skida se poklopac, menja se baterija, automatski je refabrikovano jer si gotov proizvod otvarao, nema veze sto mozda nije ni prodat jos.
Koji poklopac bre?:)
Baterije se pakuju skroz zasebno, nisu u telefonu u pakovanju :) Barem svi telefoni koje sam uzimao sa zamenjivom baterijom, u prevodu svi Samsung telefoni koje sam imao.

Pa ocigledno nisi imao poslednje dve generacije :)

The issue seems to be with cells originating from Samsung's own SDI subsidiary that produces up to 70% of the Note 7 batteries. 

The remaining 30% of the battery cell packaging is outsourced to ATL, as Samsung can't get SDI-made batteries certified in China, even locally produced ones, presumably as a trade protection for electric car juicers sourced from Chinese companies. In any case, all Note 7 units made for China reportedly have the ATL batteries inside, and these don't seem to cause any problems, asNote 7 sales there will continue unabated and on time.

Granted, most of the units with "safe" ATL packs are destined for China, Hong Kong or Macau, where sales haven't stopped, but some might have been scooped by third-party vendors or importers, so if you want to know exactly what company made the juicer in your Note 7, and whether it has less of a possibility for extreme heat-up, just check the back of your device, or go to the Phone info part of your Settings app. 

http://www.phonearena.com/news/Expl...-or-a-safe-ATL-battery-in-your-Note-7_id85003

Koji poklopac bre?:)
Baterije se pakuju skroz zasebno, nisu u telefonu u pakovanju :) Barem svi telefoni koje sam uzimao sa zamenjivom baterijom, u prevodu svi Samsung telefoni koje sam imao.
Poslednje dve generacije su bez zamenjive baterije,tj ugradjena je u fon.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno