Ne bi bila hajka oko ovoga, to se moglo desiti i ranijim telefonima. Sem sto mozda sada brzo punjenje radi na jos vecoj struji pa lakse moze do toga doci.Baterija moze da expodira samo ako se prepuni ili kratko spoji. Ovde je najverovatnije kriv brzi punjac i losa baterija koja ne moze da izdrzi visoke varijacije napona punjenja. Posto je za brzo punjenje potrebno 9v. Da explodira u ruci tesko. Jedino ako je na punjacu.
Zar nisu sada svi punjaci i sluske bele?Ne deluje kao originalni punjač, ima adapter, ne verujem da je ovako fabrički dobio.
Kao I svaka tema koja se otvori cim se telefon najavi, sve sami strucnjaci komentarisu I pricaju kako "ako bude imao ta, kupicu ga...". Teme pre predstavljanja telefona nemaju nikakvu poentu.Brate, isprdeli ste 95 strana a ništa niste rekli što se nije moglo u samo jedan zglavan post staviti. Neću ni ja uzeti Note 7, ali ni ne pišem ovde ništa. Ako je poenta samo da bi se nešto napisalo i nabio što veći broj postova, onda svaka čast, ide vam od ruke.
Sent from my SM-G935F
Meni nije jasno zasto ga nije ubacio u akvarijum ili kadu dok puni!!![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Upravo je bas obrnutoU svakom slučaju pretvori u argument da je samo zavidna sirotinja protiv.
Ko pljuje? Ljudi se sale...a sto sale nekom smetaju....Za one koji najviše napljuju Note 7 dobijaju note 7 sa sve full opremom i zaštitom... Jer ga drugačije nebi ni posedovali....
Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk
evo ga stručnjak je pisao o tome [emoji1]Niko i nije pricao o finansijskom propadanju, nego o losoj reklami. I toyota je vracala po desetine hiljada automobila pa nije propala, ali su se u USA svi strecali jedno vreme
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2016&mm=09&nav_id=1172095
Totalni opoziv,bice za koji mesec,postojao jednom jedan samsung....drago mi sto ga nikad nisam koristio.
A sad adio i ko zna gde,i ko zna kad.... :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari