Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Jeste all je na nuklearni pogon [emoji1] [emoji1]
Pa kad ta grune - ima pečurka da se vidi ne drugom kontinentu [emoji1]
Šala mala

S7 EDGE

Ova je bomba telefon i definitivno ce biti najbolji u 2016.god.
Da li neko zna da li je izašla kineska verzija sa 6gb rama i 128gb memorije.

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Nije, ipak je 4gb rama.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Totalni tehnološki boom!

Zanimljivo kako je Riccolo opet sve pogodio, retko kada se oglasava ali su skoro sve info. tacne.

Ricciolo– ‏@Ricciolo1

Never heard of 6GB versions (except many BS of the same BS sites - leakers) #galaxynote7 it's a bad news 4 U ? #LOL

Ricciolo ‏@Ricciolo1

I TOLD you early JULY.. ;) U have to wait till OCTOBER to put your hands on #GalaxyNote7 #fail my follower reminds..

Sent from my D6503

Koliku nulu kontrole kvaliteta je Note 7 imao kad je uspelo dovde da dođe? S7 nema te probleme.

S7 nema ali se na S7E desavaju iznenadna crkavanja ekrana.

QC je kod svih u k...u i treba izbegavati kupovinu na pocetku prodaje. Nebitno koji proizvodjac te u pitanju.

E jedino je LG izuzetak, oni nisu prekidali proizvodnju-prodaju G4 ni pored opste poznatih problema a i dalje su u prodaji [emoji23]

Sent from my D6503

Lol ovo će samo malo da ih prodrma .. i QC se radi po serijama ,proizvedes 200k primeraka od te serije testiraš 5mobova i teraj dalje. Koliko sam pročitao baš mali procenat po njima explodira 1% .. ali i to je dovoljno da se povuče kada je ozbiljna firma u pitanju.

Bitno je da su odmah prihvatili grešku a ne kao neki ( čitaj lg)

Poslednja izmena:
Imao sam sve serije note telefona. I sto se kvaliteta tiče niko im nije ni prić, pa čak ni s serije.
A našao sam da će ipak samsung izbaciti verziju od 6gb 126gb memorije dual sim. I čak je moguce da bude snapdragon 821, to je verovatno 820 samo klokovan.

auuuu.... Znaci mislis propade Samsung? heheheeh

Sent from Note 5.

Ma nece,sad ce svi pohrliti da kupuju samsung koji explodira kao bomba :D

Kako Rojters prenosi, ovaj problem će kompaniju koštati 7 milijardi dolara, tj. vrednost kompanije će pasti za ovu cifru. Takođe, ovo je i veoma loš trenutak za ovakav problem, novi iPhone uređaji samo što se nisu pojavili, piše GSM Arena.

Ne brinem ni ja za njih,sta je to samo jedna kompanija koja ce nestati,a ima ih jos 100 :D

Poslednja izmena:
Ne bih se ja brinuo oko njih, niti vidim ovde povoda da se "gloat-uje" vest. Cak sta vise u takvom su stadijumu da je svaka vest marketing u pozitivnom smislu.

Ako su mogli da proguraju jednu apdejt politiku godisnje i kupovinu novog telefona da bi se dobila i aktuelna verzija Androida koja radi kako treba, a pritom su krenuli sa 2 flagshipa godisnje, ovakva stvar je previse mala da bi to na njih uticalo... Imaju previse jaku zajednicu fanatika koja ih podrzava i velica da bi "neki problemcic sa baterijom uticao na njih" i naravno hvali se potez povlacenja cele serije. Cak sta vise jos se i podrzava ovakav nacin poslovanja.
I bas kao sto rece loznica, uopste me ne bi cudilo da izbace za mesec dana reviziju hardvera kako bi parirali jabuci, dok je ovo sto je u opticaju pusteno vise bilo za beta testiranje...

Vise me brine u kom ce pravcu ici Gugl sa svojom serijom uredjaja, odnosno Androidom ili pak HTC... Od samsunga se u principu uvek zna sta se moze ocekivati svake godine, 2x godisnje... :)

No opet, entuzijasti koji vole dobar HW ce uvek posezati za "latest and greatest" od samsunga na godisnjem nivou ne mareci za kes... :)

Poslednja izmena:
Ma ovo je samsungu od igre da resi, ako uopste i postoji taj problem ;)

Gg5 prevara veka. Samo da se google ne zezne i izbaci nove telefone sa gg5. Gg4 i udri

Ma ovo je samsungu od igre da resi, ako uopste i postoji taj problem ;)

Al zato softver vec sedmu generaciju nikako da rese.[emoji1]

Manje vise svaki telefon ovih gabarita ce se lomiti lako, tako da nije neka vest.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mene vise brine feder sto se zaglavljuje na olovci pa ista ne moze da se izvadi!!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Znatel priču kad je lisica brala grožđe :D ?
I nije mogla da ga dohvati bilo visoko i kad je odustala rekla NEMA VEZE I ONAKO JE KISELO :D hahah
Tako i ovi neki za note 7 :D . Kupite vi i phone i uzivajte :D

Aj bas da vidimo dal ce novom ajfonu da nadju toliko mana [emoji3]

I s7e kad je izasao pre par meseci bio je najjaci pa se niko nije zalio u ovolikoj meri.

Sent from my iPad using Tapatalk

Poslednja izmena:
Može samo da pita. Daš 800-900-1000 evra i onda te duplo jeftiniji telefon pobedi na nekom testu performansi.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kojih 900e ? Ja prijatelju svake godine za Novu godinu dam 200e i note prethodni i uzmem note novi.
Note 7 je perfekcija dizajna, na sintetickw testove najaci (mozda to nije neka mera) , ali i govori nesto.
Govorite i phone 6s brzi, jeste na youtube ali brat ima 6s a ja note 5 i svaki dan testiram. Kad otvaram internet stranicu, 5 puta note 5 prvi otvara i sve druge aplikacije, osim video igara. Kamera bolja, zvuk bolji, vec o ekranu necemo da pricamo, baterija najmanje duplo jaca.
A note 7 je na antutu dva puta jaci od note 5, tako da stvarno ljudi preterujete sa explozijama i sranjima.

Nazad
Vrh Dno