Imas na ebay-u i alliju od dolar pa do 10 dolara.Jedan off, gde da kupim foliju pozadi za s7e?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Koliko god da je kostao,s7e je i bio neki upgrade u odnosu na prethodni model,dok je note 7 skoro nazadovao u odnosu na s7e.
Sent from my iPad using Tapatalk
Mislim da su svi loši komentari na račun Snapdragon verzije ako se ne varam. Treba videti exynos, i na s7 je bila poveća razlika (možda i neobjašnjiva), a sve ovo na šta se žale (lagovi, grejanje, baterija) može biti do soca i optimizacije.
hsv.stoned;4770893 Opsti zakljucak je da S7e (Exynos) za sada radi bolje od N7 sa tim cipsetom ali moguce da je to vec ispravljeno kroz manji apdejt je napisao(la):Upravo se i plasim samsungovog apdejta ,majstori su da us**u jos vise.
Pogledaj ti testove prvo, a razliku pravi i to veliku. Govorim o realnom radu.Brža interna memorija ne pravi razliku ako softver ne valja i može da bude sporiji u realnom testu u odnosu na sintetiku koja meri brzinu memorije.
Kacio sam ti rendzija ,čak se u njegovom review vidi seckanje kada spusti not bar.Mislim da su svi loši komentari na račun Snapdragon verzije ako se ne varam. Treba videti exynos, i na s7 je bila poveća razlika (možda i neobjašnjiva), a sve ovo na šta se žale (lagovi, grejanje, baterija) može biti do soca i optimizacije.
A jesi cuo da kaze da cim iskljuci ili smanji na 0.5 animaciju, onda nema problema. To ce update od 50mb da sredi.Kacio sam ti rendzija ,čak se u njegovom review vidi seckanje kada spusti not bar.
Exynos verzija.
Moraju što pre krenuti od 0 što se tiče tw ,možda najbolji pristup stock + par Samsung opcija koje su jedine bitne. Nešto kao što fura oneplus
Za toliko koliko kosta, jeste krs.Neprihvatljivo je telefon koji kosta toliko, sa takvim hardverom, uopste pomisli da stucne(podsecaju me na Ducati u Motogp, godinama ali godinama, imaju po snazi najbrze i najjace motore, a nema u vrhu niti su skoro osvojili titulu).Kao sto rekose, lestvica kvaliteta je odavno podignuta.Istina je da note vise nije to sto je bio. Al covek pomisli da je rec o nekom krs telefonu. To sto je rekao vec je 100 puta ponovljeno. Samo je razvodnjio pricu i ucinio video meni nezanimljivim. Daleko da sam samsung fan cak naprotiv ali mora postojati neka doza objektivnosti. Jedino sto se zamera je previsoka cena. Da je recimo 650€ verovatno bi pricali drugu pricu.
Za toliko koliko kosta, jeste krs.Neprihvatljivo je telefon koji kosta toliko, sa takvim hardverom, uopste pomisli da stucne(podsecaju me na Ducati u Motogp, godinama ali godinama, imaju po snazi najbrze i najjace motore, a nema u vrhu niti su skoro osvojili titulu).Kao sto rekose, lestvica kvaliteta je odavno podignuta.
Jako je smesno da telefoni od 100-150e, sa siromasnim hardverom, na duze staze rade mnogo stabilnije i bolje.
Ali opet..ne sumnjam da ce oboriti rekorde.Jednostavno, ko je navikao na njih, volece ih i dalje, makar morali da ga restartuju svaki treci dan.
Zanimljivo. Ako je ovo realno i legitimno, onda izgovor visoke rezolucije u poređenju sa iphone pada u vodu.[youtube]pBIPU8aCCgE[/youtube]
Sent from my D6503
Zanimljivo. Ako je ovo realno i legitimno, onda izgovor visoke rezolucije u poređenju sa iphone pada u vodu.
Pa ako je ista brzina, valjda je i baterija?Pitanje je kakva je razlika u bateriji više, nego u brzini...
M2 Note
Pa ako je ista brzina, valjda je i baterija?
Uporan si. Hoćeš da kažeš da od procesora koji može da podrži 720p pa do danas, džabe je sve to razvijano i sva ta snaga je uzaludna i neiskorišćena i da su telefoni zaglavljeni na nivou od pre par godina? Ne bih rekao da se procesori ne pitaju, zašta je onda sav taj RAM.
@monarch Jasno je da to nisam mislio. U ovom retkom primeru da na istom hardveru, vrlo kvalitetnom, gledamo preformanse u razlicitim rezolucijama, meni je samo dalo naznaku da rezolucija u ovom slucaju ne opterecuje/olaksava onoliko koliko se ocekivalo i kako se inace mislilo. Verovatno iz iskustva iz PC oblasti. A to je jedino logicno pomisliti, jer je jedina razlika izmedju dva moba samo u rez.
Ako su performanse iste zbog nekog uskog grla, onda je Samsung napravio veliko $ranje![]()
Evo razlike u pikselimaRazumi coveka, ima Note 5 i nece da ide sa 16mpx na 9.2...jednostavno vredjanje psihe ti samsung potezi i ja to postujem. Sto bi kod nas rekli sa konja na magarca. E sad, ja sam poredio i nisam primetio toliko veliku razliku ali eto covek ima drugacije misljenje i zna sta mu odgovara vise.
Nego mene interesuje da li je iko naisao na krsten review od a9 pro telefona da vidim sot sa 5k baterijom i hd ekranom...to ako nije bar 8-9h onda no comment...jos da su ubacili exynos iz nota 5 u njega i kameru al bi to bio win!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Evo razlike u pikselima
http://cloud.tapatalk.com/s/57c2f0b6daf10/Screenshot_2016-08-28-15-27-03.png?
Sent from my Note Pro 12.2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari