Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Kupiš dve op3 ,kupiš op3 i ps4 ,kupiš Nexus 5x za celu porodicu itd itd :)

Užas. Stvarno su prsli. A razbiće se od prodaje...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Hoce, sa naprsnutim ekranom :D

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Očekivao sam da će sa wc šolje da završi review...

Čovek je profi, dobar review. Format nije nov (u dokumentarcima), samo je novi ugao pristupa. Dobro izrežirano, kritički pristup, pohvale gde treba... Verovatno subscribe.

Dobar rew skroz,malo drugaciji od ostalih. Sto se samog fona tice,za te pare,MORAO bi da bude SAVRSEN!!!

Sta je to objasnio?Mene je upucao u glavu koliko je bio antipatican sa svojim filmskim scenama.Verovatno zeli da bude drugaciji.Nekom se svidja nekom ne.Meni ne.Izgleda je samsung podbacio sa marketingom sa note 7.I sa placanje hvalospeva.

Sjajan review, objasnio coek.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nije Samsung prestao da plaća dovoljno. Nego se lestvica kvaliteta podigla. Pogledajte koliko ima dobrih telefona za mnogo manje para. Jedino što Note izdvaja je olovka, i ako ti stvarno treba ili je želiš je jedini razlog da se uzme.

Druga stvar je što su promenili šta Note predstavlja, uvek je bio najluđi i najači telefon, sad nije i baterija je slaba. Zašto bi objektivno hteo telefon koji ima slabu bateriju iste karakteristike kao skoro svaki drugi telefon? Opet samo olovčica.

Da rezimiram treba mi olovka uzimam Note.
Ne treba mi, kupujem bilo šta drugo drastično jeftinije i brže plus još nešto od preostalih para.

Sta je to objasnio?Mene je upucao u glavu koliko je bio antipatican sa svojim filmskim scenama.Verovatno zeli da bude drugaciji.Nekom se svidja nekom ne.Meni ne.Izgleda je samsung podbacio sa marketingom sa note 7.I sa placanje hvalospeva.
U redu je da ti se ne sviđa ovaj stil, ali činjenice koje je izneo se ne mogu osporiti - pa taman i da se go jurio sa svinjama u toku videa.

@ DM

Kako je to baterija slaba?
Ovo je Note sa najvecom baterijom do sada a u isto vreme ima i najstedljiviji hw ikada na Samsung uredjajima.

To sto namerno nisu ugradili 4k mAh ne znaci da je autonomija losa.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Koliko sam video po testovima izgura do 4h SoT prosečno. Active duže traje.

Ono sto vecina na ovoj temi i prica,objektivan rivju iz ugla nekog note fana,note vise nije to sto je bio,svidja mi se i sto je izneo i cinjenicu sa zakrivljenim ekranom i da je skroz nepotreban za note,na silu je ubačen da bi uredjaj bio lepsi,a gde je onaj "osecaj pisanja po papiru"?
Normalno da lik zeli da bude drugačiji,sto i podržavam,delom mu je i poslo za rukom,sad da je sve ovo pricao da su mu se videle samo ruke i fon kao i kod 99% drugih rivjuera onda ti ne bi bio antipatican.
Zanimljivo cim ljudi ne hvale Samsung po jutjubu onda Samsung prestao da placa pa ga zato pljuju,kad ga hvale onda placa itd,hahaha.

Sent from my iPad using Tapatalk

Poslednja izmena:
Istina je da note vise nije to sto je bio. Al covek pomisli da je rec o nekom krs telefonu. To sto je rekao vec je 100 puta ponovljeno. Samo je razvodnjio pricu i ucinio video meni nezanimljivim. Daleko da sam samsung fan cak naprotiv ali mora postojati neka doza objektivnosti. Jedino sto se zamera je previsoka cena. Da je recimo 650€ verovatno bi pricali drugu pricu.

Pa verovatno ga zbog cene onda i napadaju, covek bi očekivao da moze spejssatl s njim da lansira za 850 evra a tw i dalje baguje, sto se mene tice i treba da ih prozivaju, sve dok imaju toliku cenu,ili bar dok ne srede jednu od najbitnijih stvari na telefonu. I iPhone su onomad razapeli zbog savijanja pa odmah u sledeci fon stavili 60% ili koliko vec jaci aluminijum. Ovima doduse treba malo duze dok skapiraju neke stvari.

Cena jeste faktor. Kad izbaciš jedan od najskupljih telefona, onda treba da opravda cenu. Da je primetno jeftiniji onda bi moglo da se kaže da su to komprimisi kako bi cena bila niža. Ali cena nije niska, s toga nema opravdanja.

Mozda nisam u toku ali koliko je kostao s7edge sa 64gb?

Koliko god da je kostao,s7e je i bio neki upgrade u odnosu na prethodni model,dok je note 7 skoro nazadovao u odnosu na s7e.

Sent from my iPad using Tapatalk

Meni je nekako bolje da se lakse ogrebe nego da se lakse slomije. Foliju pozadi koja se nece primecivati i to je to.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno