Znam za to! Kao što sam sa Visom Electron Inteze plaćao bez CSV koda na nekim sajtovima, ili na POS-ovima na kojima nisu tražili PIN (!). Kao što je sa Dinom recimo, da ne mora PIN. U Intezi su mi rekli da jeste tako, da za VE nije uvek potreban PIN za POS, kao ni CSV za net, ali nisu objasnili zašto.OTP ne traže svi sajtovi. Negde jednostavno ide bez toga. Npr. Aliexpress mi nikada ne traži, kao ni google play store. Jedno vreme ni za plaćanje putarina kod nas i u Hrvatskoj nisu mi tražili ni pin kod da unesem kad sam plaćao karticom. Različitim karticama različitih banaka. U jednoj banci sam tražio objašnjenje za to; rekli mi da to nije moguće![]()
Kako i zašto ne znam, ali mislim da tu ne zavisi baš mnogo od banke izdavaoca kartice.
Transakcije/placanja:Kada se predje limit od 150.000 (ili koliko je vec..) za mesecna placanja
То је средњи курс.Кад прокњиже јави да знамо.Како је кренуло биће исти такав курс.![]()
Da li bankomat Telenor banke može da radi kao menjačnica za evre ili ne?
Da ubacim dinare, a on preračuna i izbaci evre, takođe da radi i obrnuto?
Zar ne bi mogao da ubaci dinare pa kupi eure preko app na tel pa se isplati u eurima?
Што не би за своје клијенте обезбиједили повољнији курс на банкомату?I kada bi moglo na bankomatu bilo bi to po onom drugom kursu tako da dzabe ste krecili
А и што бих морао увијек да носим мобилни са собом?Некад затребају еври а нема се моб. у џепу.![]()
Могу еври да се уплаћују на банкомату.
I kada bi moglo na bankomatu bilo bi to po onom drugom kursu tako da dzabe ste krecili.
Kurs u onlajn menjacnici je stimulativan jer se promovise digitalno doba i mogucnosti onlajn banke i aplikacije, a bankomat je samo nuzno "zlo" dok se ne ukine kes lova kao u naprednom svetu, npr. u Švedskoj.
off: evo kako je to izgledalo prvog dana LINK![]()
naprednom svetu, npr. u Švedskoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari