Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj info imam i ja al im je to izgleda neka fora da odugovlace.

Za 10 min si dobio Visa Internet? Mislim da ranije nisu bili tako brzi?:)

Meni je Amex stigao za oko 10 dana cini mi se. Sto je super, jer se Amex jedini ne radi kod nas nigde.

Ja otvorio racun 11.7 i kartice jos uvek nema... Zvao 2x vec jer mi je 18.7 pisalo u app da je kartica poslata medjutim kad sam nazvao call centar kazu da je poslata tek na izradu i ja reko ok. Posle nekog vremena kartice i dalje nema a proslo je tu dosta vremena i nazovem ja opet 4.8 call centar da vidim u cemu je stos. Docekam nekako vezu i rekose mi da se najverovatnije kartica zagubila u transportu do moje adrese i sad ce da mi naprave novu i javice mi kad stigne u poslovnicu
Ја сам због таквих ствари и затворио рачун.Нешто тражиш и за ту услугу си спреман да им платиш,зовеш и губиш вријеме а они кажу да се картица загубила,да не знају шта је ,да ће се јавити,назвати с образложењем,послати даље,да ће исправити грешку,да се планира банкомат у вашем мјесту,да је неко други крив тј. да нема/не знају кривца....На шта то личи?Ко је ту луд и омађијан да мора да користи баш ТБ?Ја брате,не.

Za 10 min si dobio Visa Internet? Mislim da ranije nisu bili tako brzi?:)

.

Pa ja uso kod menadžera banke mada sam imao pre karticu koja je istekla, i otiso da produžim tu potpisao neke papire on uzeo onu koju imam presekao na pola ispred mene i vratio se sa novom karticom

Sent from my iPhone using Tapatalk

Recimo Sberbank kreditna mastercard superkartica se isto izradjuje na licu mesta. Imaju gotove paypass, samo se usteka broj kartice i ime i voila. Ja mislim da za debitne apsolutno nema potrebe se ceka duze od 10 min jer isto to moze da se uradi na licu mesta.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Da uvale dok ljudi ne pobegnu :) Za tu karticu bi trebali da plaćaju ljudima da je uzmu...

Bitno da uzmu 500 din za izradu iste.

Super da je i kod nas pocelo, barem negde, na licu mesta da se izdaje kartica. Tako i treba.

Meni je debitna master card stigla za 6 dana.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Verovatno je i moja samo nznm kome :D

Pa uplate se dinari na račun i onda kupi neka druga valuta.
Inače samo u ovoj temi bar 20 puta je pisano zašto je potrebno imati samo eure, bez obzira da li je cena robe na sajtu u dolarima ili nekoj drugoj valuri. Naravno da ne vredi i da ljude mrzi da pročitaju par strana unazad, više vole da pametuju.
Da bas mi je dosadno pa cu da menjam dinare u ostale valute, stampam ih kod kuce pa imam u izobilju da menjam. Bas je glupo sto se hvale multivalutnim racunom a nigde ne mogu ni da uplatim ni da podignem tu valutu sem u toj misticnoj ekspozituri.
I nije bas par strana iza, nego par desetina strana iza.
Ne znam zasto je tako glupo isprogramiran bankomat da nema opciju nazad, dalje ili uradi jos neku transakciju i sl, nego 20 puta ubaci izbaci karticu, a tako savremen bankomat

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pre dve godine, TB je imala daleko najlepšu aplikaciju i sa najviše opcija (po onone što sam ja video). Da li je slučajno ili ne, ali od tada Komercijalna banka je bar dvaput svoju izmenila. Ova koja je sada aktuelna, koju sam sinoć video, je zaista dva koraka ispred one koju su imali pre samo dve godine. Vrlo jednostavna, lepo dizajnirana i pregledna. Po preglednosti i jednostavnosti, po mojem mišljenju, ispred TB aplikacije. Dizajn je i subjektivna stvar. Što je jako bitno, i dalje radi dosta brzo, a ta brzina je praktično i jedina mana aplikacije TB.

Tako je. Slazem se. Koristim obe

Da bas mi je dosadno pa cu da menjam dinare u ostale valute, stampam ih kod kuce pa imam u izobilju da menjam. Bas je glupo sto se hvale multivalutnim racunom a nigde ne mogu ni da uplatim ni da podignem tu valutu sem u toj misticnoj ekspozituri.
Ili da ti neko uplati preko SWIFT-a.
Ne znam zasto je tako glupo isprogramiran bankomat da nema opciju nazad, dalje ili uradi jos neku transakciju i sl, nego 20 puta ubaci izbaci karticu, a tako savremen bankomat

Ovo me tek zivcira, i pisao sam im o tome :)

Откако сам добио од Комерцијалне поруку да је ажурирана апликација каним се да је испробам,поготово што је бесплатно коришћење до 31.10 мислим и ево ти(десп) ме подсјети сад на то.Е сад ћу.:)

Poslednja izmena:
Ljudi koliko danas TB ceni funtu da menjam u evro?
Nikako da instaliram app od pre 2 dana pa da vidim,zato ako neko moze da mi kaze :)

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Откако сам добио од Комерцијалне поруку да је ажурирана апликација каним се да је испробам,поготово што је бесплатно коришћење до 31.10 мислим и ево ти(десп) ме подсјети сад на то.Е сад ћу.:)
Kako "besplatno korišćenje do 31.10”?

Ljudi koliko danas TB ceni funtu da menjam u evro?
Nikako da instaliram app od pre 2 dana pa da vidim,zato ako neko moze da mi kaze :)

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

3% provizije na obe strane za funtu uvek.

Kako "besplatno korišćenje do 31.10”?
Па пошто је то мобилно банкарство које се посебно наплаћује(120 дин.) у овом неком промотивном периоду од 1.6. до 31.10 се не наплаћује та накнада.Тако пише у тарифама.

Od kada to? Oduvek je e-bank i mbank bio besplatan kod njih. Održavanje TR je 200din i to je to. Kad su promenili?
Edit: da, vidim sad u novom cenovniku. Znači, mesečno TR će koštati 320din umesto 200din :S: Vreme je da se rastajemo, čisto iz principa. Ako u TB može sve za 0din, iz principa neću plaćati tih dodatnih 120din Komercijalnoj.

Poslednja izmena:
Kada stigne kartica MC Debit , ona treba da se aktivira na portalu?Ili ne?
Ako treba jer mora da prodje neko vreme da bude "aktivna" na netu?Zeleo bih da je dodam na PP nalog , pa zato...

Od kada to? Oduvek je e-bank i mbank bio besplatan kod njih. Održavanje TR je 200din i to je to. Kad su promenili?
Edit: da, vidim sad u novom cenovniku. Znači, mesečno TR će koštati 320din umesto 200din :S: Vreme je da se rastajemo, čisto iz principa. Ako u TB može sve za 0din, iz principa neću plaćati tih dodatnih 120din Komercijalnoj.
У праву си за укупну цијену одржавања рачуна али треба сачекати крај овог периода па видјети шта ће бити.Можда због конкуренције остане бесплатно а и спрема се приватизација банке,па ко зна.Уосталом,гашење је лако и бесплатно.

Stvarno ako bude 320 prebacicu platu u telenor. Falice mi cekovi

Njima u cenovniku stoji vec dve godine da se aplikacija naplacuje. Samo sto oni taj promotivni period besplatnog koriscenja produzavaju evo vec dve godine. Svesni su oni da bi im klijenti ponegli da naplacuju koriscenje aplikacije.

Ja danas kupio neki bundle na humblebundle za 1$ i sa računa bili samo dinari mi je rezervisano 111.23 din

Kupovao sam nešto online (€) i plaćanje je bilo preko HiPay (nije ni važno). Već sam to radio, ali ovaj put unesem podatke sa kartice, kreće autorizacija i tada sledi One Time Password (OTP) upit TB. Stigne mi OTP SMS, a na ekranu se pojavi TB poruka da je transakcija odbijena i da pozovem kol centar (na srpskom) - na mestu gde bih inače uneo OTP SMS.

Međutim, HiPay javi da je transakcija uspešna, zatim mi stigne email da je uspešna, sajt sa koga sa poručio pošalje email da je uspešno plaćeno, ulogujem se na TB sajt, zadužen sam za navedeni iznos.

Prvi put mi se dešava da ne unesem OTP SMS, da dobijem poruku TB-a da je neuspešna transakcija, a da ipak sve prođe. Treba li da obratim pažnju na ovo ili je "dešava se"? :) Hvala.

Ja danas kupio neki bundle na humblebundle za 1$ i sa računa bili samo dinari mi je rezervisano 111.23 din

То је средњи курс.Кад прокњиже јави да знамо.Како је кренуло биће исти такав курс.:)

Ne znam da li sam toliki baksuz jer ne vidim toliko negativnih komentara, ali...
Odlucim da uzmem TB debitnu karticu, ono 18 god, sa drustvom u Italiju na more, i cisto eto da imam negde na kartici sa strane kes za neki shopping ako zafali, da ne nosim sad sve u kesu.
Odem 7 dana ranije (16 jul), iako sam skontao da vrv ne stize, ali ajde, nema veze uzecu kad dodjem ako nista. Potpisem sve u Telenoru u mom gradu, veoma brzo i ljubazno, kazu obavestice me kad budu posali. Ja otisao na more, stigao mail dan nakon sto sam otisao (23 jul)kao uskoro salju karticu. Niko zvao, niko dolazio na vrata, roditelji bili kod kuce. Odlazim 2. avgusta do iste radnje da vidim da nije stigla slucajno, kazu nije, stize na adresu a ako stigne kod nih slucajno zvace me. 5. avgusta stize SMS da im posaljem na mail Telenor prodavnicu u kojoj zelim da preuzmem karticu, stavim istu radnju u kojoj sam i potpisao. Danas, tj tehnicki juce vec, (9. avgust) dobijam SMS da mi je racun trajno blokiran, sad gledam wtf, loggujem se na sajt, pise racun aktivan, stanje -500 za izdavanje kartice. Odem do njih da preuzmem karticu i platim im, i opet mi govore da kartica nije stigla. Na moje pitanje zasto mi je onda blokiran racun i zasto kartica nije stigla jos uvek dobijem odgovor da verovatno salju novu. Ne znam vise ni sta da mislim, obecanih 5-7 dana, ili koliko vec, se razvuklo na evo skoro mesec...

Ista situacija kao kod mene...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno