Sa kog sajta si porucio, jel' moze SS te transakcije? (maskiraj slobodno racun, ali ostavi datum)
Ne. Sa dolarom imas dvostruku konverziju jer MC sve transkacije konveruje kroz €. Dakle, samo evre treba da imas na racunu bez obzira sto je cena na Aliju ili eBay-u u dolarima.
(Ali nudi i cene u €, ali bolje ces proci ako ostavis u $, i pustis MC da uradi konverziju.)
Zaboravih da odgovorim. SS odakle, iz liste izvrsenih transakcija? Ultimate Shield foliju sam kupovao.
Stoji:
7,94 GBP Kurs: 123,5092 - 25.7.2016.
0,26 USD Kurs: 123,5092 - 25.7.2016.
Jel se meni cini ili telefon preko TB kosta 20-30 000 skuplje nego npr u Vipu preko neke tarife? I u Telenoru preko paketa mob ispada skuplji nego u Vipu.
Da, iz liste transakcija kartice.
Али повољан курс важи само за евро.Лијепо звучи у реклами мултивалутни рачун,али је у пракси скроз бескористан(сем евра и наравно динара)Pa uplate se dinari na račun i onda kupi neka druga valuta.
По мојој рачуници,на тај дан(датум)по званичном Мастеркард курсу је ишло све у динаре(долари и фунте) па у евре по курсу као што је написано и тачно испада.Тако да су трошкови конверзије минимални.Pa to je fora, ja mislim da su pretvoreni u dinare (pa verovatno u evre!) i onda tako naplaceno.
Ovako direktno nema smisla![]()
Kako? Mislis da su funte i dolari pretvoreni u dinare po MC kursu?По мојој рачуници,на тај дан(датум)по званичном Мастеркард курсу је ишло све у динаре(долари и фунте) па у евре по курсу као што је написано и тачно испада.Тако да су трошкови конверзије минимални.
Да рачуница тако каже.Добије се тачно онолико евра колико су њему наплатили.Јесте сувише добро да би било истинито али не знам како друго.Ето провјери.Kako? Mislis da su funte i dolari pretvoreni u dinare po MC kursu?
Pa i to bi znacilo da kartica povlaci druge valute po dobrom kursu. Mnogo bolje nego sto bi menjacnice dale, ali nerealno mi je tu nesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari